Cookie- og Privatlivspolitik

Pans Labyrint

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
09.03.2007
| |
1 time 52 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
El Laberinto del Fauno
|
Versioner: se alle
Originalversion, Spansk filmsalon, Særvisning
|

'Pans labyrint' rummer det hele og lidt til. Guillermo del Toros ferme blanding af fantasi og virkelighed går ikke kun i clinch med 1930'ernes borgerkrig i Spanien, men byder også på filmpoesi af en anden verden.

Og monstre, som bebor en gammel tilgroet labyrint og påstår at kende unge Ofelias sande identitet. Hun er i virkeligheden prinsesse, og Pan tilbyder hende at vende tilbage til underverdenen for at regere over sin fars magiske rige. Men først skal hun gennemføre tre prøver inden fuldmåne...

'Pans labyrint' er et fantastisk eventyr, som absolut ikke er for børn. Filmen vandt Oscars for make-up, fotografering og kulisser.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (165 votes)
5.3
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Camilla

Skepsis... kan være godt... men snæversynethed er skidt.
Derfor måtte jeg ligge mig fladt ned, efter at jeg var blevet anbefalet denne film, mange gange, og ville af princip ikke se en film hvor produceren af Pacific Rim var med!
Men waw... undskyld Guillermo Del Toro!

Sikke et univers, og sikker nogle karakterer. Den film indeholder alle gode elementer for at blive en god film.
Sikke en fornøjelse.
Jeg er sikker på at PR var en upser...

bambiexplorer

... som rigtigt nok er både producer og instruktør på Pacfic Rim og Pan’s Labyrinth, er da ikke med i de to film som du skriver ... er han vel?

Men enig i at Pan’s Labyrinth samt The Shape of Water, The Devil’s Backbone og Hellboy er supergode film ... mens Pacific Rim er noget skrammel!

HeleneColor

Pans Labyrint er ikke som alle livsglædende eventyr - den rammer mest ved rørt punktet til, at man er tørt ud for tårer til, at være helt følelsesløs indeni. Hvilket fører til, at man ikke kan beskrive fysisk hvordan man har det, end man er helt paf...og mundlam

Wow! Hvilken en film og hvilket et rørt/tragisk eventyr, og bare...WOAW!!!!
Mageløst og helt igennem udsøgt scenografi til dress-up til make-up
- Historien har så meget mere at give, at jeg bliver nødt til at lave en analyse, og gå i fordybelse af filmen - så inspiration og fascinerende!

Den her film er guld værdi, hvis man vil have genskab til instruktøren Guillermo Del Toro. Han står også bag filmene: "Pacific Rim" & "Crimson Peak" (som jeg også holder af :)

Nikolaj

Den bliver måske betegnet som en slags fantasy film, men i virkeligheden er jo fantasien bare det smukke i den virkelige skræmmende verden.

Det er bestemt ikke nogen munter film at se, men den er dog ganske fascinerende.En film som også tør at tage chancer, selvom at det er en ung pige, som er hovedfokuset i historien. Det giver en forfærdelig, men også en fantasifuld historie. Derfor får den 5 stjerner herfra!

Jacob

Pans Labyrint dukkede pludselig op af det blå, og fik mig til at få øjnene op for den mexicanske filmskaber. Guillermo del Toro er fabelagtig og i sit helt rette element, og man kan i dag næsten bide tungen af sig selv over at han måtte forlade Hobbitten til fordel for Pacific Rim.

Katja

Pan's Labyrint er en fantastisk film!

Jeg blev rigtig glad da jeg læste denne trivia på imdb:

Guillermo del Toro repeatedly said "no" to Hollywood producers, in spite of being offered double the budget provided the film was made in English. He didn't want any compromise in the storyline to suit the "market needs".

Tak Guillermo, fordi du IKKE lod dig købe af Hollywood!

Sarah

Guillermo kan bare det der. Filmen er så fantastisk! Jeg husker hvordan jeg fik min far til at se den... Han er ret så skeptisk overfor alt jeg viser ham, men med denne takkede han mig for at have vist ham den bedste film han havde set LÆNGE!
Wauw! Se den! En eventyrfilm for voksne, dog kræver den IKKE du tror på noget af det eventyrlige, da mange tror det er pigen der lider af en form for skizofreni eller hvad man nu skal kalde det...
Men man kan også vælge at tro på det eventyrlige.
WOW!

Laurauser/906212

Den er rigtig rigtig god så den første gang i min spansk klasse i gymnasiet og vi så SÅ mange mærkelige film men jeg blev virkelig overrasket over den her! Det er klart den bedste film som ikke er engelsk/amerikansk/New zealansk/Australsk nogensinde :)

Frank

Okay film

ashera

Flot billedfabel der på en fascinerende måde blander fantasi og facismens grimme ansigt. Husk den er ikke egnet for mindre børn.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.