Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

Fifty Shades - Fri

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
08.02.2018
| |
1 time 45 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Fifty Shades Freed
|
Versioner: se alle
2D, 2D IMAX, Supreme, Babybio, Seniorbio, Girl's Night Out
|

I det erotiske drama 'Fifty Shades - Fri' (Fifty Shades 3: Freed) er tiden kommet, hvor den unge, jordbundne Anastasia Steele skal giftes med sin mystiske mangemillionær-kæreste, Christian Grey.

Hvedebrødsdagene præsenterer for alvor den nye Mrs. Grey for et liv i luksus uden sammenligning, men ferien ender brat, da en trussel fra fortiden begynder at hjemsøge det nyforelskede par.

Da de kommer hjem til hverdagen, må Anastasia og Christian se i øjnene, at der skal store beslutninger til, for at deres umage ægteskab, nogensinde vil fungere.

'Fifty Shades - Fri' er sidste del i trilogien om Anastasia og Christian, der startede med kæmpehittet Fifty Shades of Grey. Filmene er selvsagt baseret på E.L. James' gigantiske bogfænomen, der flyttede underlødig litteratur målrettet kvinder frem til forreste placering i boghandlen. 

James byggede oprindeligt sin roman på fanfiktion over Twilight-bøgerne, men skiftede vampyrens trang til at bide sin udkårne ud med en kløe i sadomasochistens håndflader. Resultatet minder samtidig om film som 9 ½ Weeks, der også legede med grader af dominans i et passioneret forhold. 

Dakota Johnson og Jamie Dornan spiller stadig de centrale elskere, mens filmen instrueres af James Foley, der udover at have instrueret en perle af Madonnas bedste musikvideoer også har været fast instruktør på 'House of Cards'. Foley stod også bag den forrige film Fifty Shades - I mørket. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (810 votes)
4.4
1

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "'Fifty Shades - Fri' er allerede nu en stærk kandidat til årets kedeligste biografoplevelse." (Kristian Dam Nygaard)

 • Ekstra Bladet

  0

  "Jeg kan simpelthen ikke mindes, hvornår jeg sidst har set så ringe en film." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "'Fifty Shades - Fri' er baseret på en skamløs formel så forudsigelig, at intet kan overraske." (Katrine Sommer Boysen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jeannie user/1009795

Der er ingen tvivl om, at den sidste film er ligeså god som de første to.
Der er både underholdning og action med hvilket sørger for en rigtig god kombi. Soundtracket er også på yderste plan, som de første to film og FSF versionen af Love Me Like You Do er også fantastisk men den slår stadig ikke FSoG versionen, som er en anelse anderledes i teksten i filmen.

Som læser af bøgerne så mangler der selvfølgelig nogle scener, som man havde håbet lidt på der ville være med. Men det er forhåbentlig noget man kan håbe på man får med på DVD/Blu-Ray filmene.
- Men det som jeg rigtig godt kan lide ved filmen er, at man ligesom med bøgerne får fornemmelsen af, at Anastasia og Christian er vokset meget mere i deres personligheder som også kan skabe konflikter imellem dem (mere end hvad man før har set).

Det som kunne være et fedt fremtidig projekt ville være, at man lavede indspillingerne til selve Grey bøgerne hvis man valgte at forsætte serien, som jeg bestemt godt kunne se som en mulighed - både fra Christian' fortid og nutid.

Blanca

Jeg synes den kom over mange scener fra bogen. Men synes alligevel der manglede ét eller andet, men kan ikke sætte en finger på det. Jeg glæder mig til at se de 'deleted scenes' fra filmen sat sammen.
Ellers bare den sidste ting: kommer til at savne Fifty Shades triologien.
#fiftyshades #fiftyshadesfreed #fiftyshadesfri #ELJames

Anne Borup

super god ende på en god triologi. Og mr Grey bliver mere og mere lækker i filmene. Skal ses i bio mindst en gang mere

Nicole

Super god film, ligesom de andre. God afslutning, men kunne godt have set mere.

Simon

-.-

Belmieuser/83801

Havde forventet mere action og gang i den med 3'eren, men blev dybt skuffet. Det hele var så vanilla og halvhjertet. Slet ikke ordentligt gennemført. 2'eren var langt bedre.

Pernille Christensen

Ventede med at læse den 3. Bog for at have filmen tilgode...
Der blev grinet højt...romantikken gik lige i hjertet...og spændingen fik mig ud på kanten af sædet!
Jeg kommer nok til at tage i biografen igen ;)

majkenuser/547597

De bliver bedre og bedre filmene. Har læst ALLE bøgerne og synes de gengives fint. Der bliver sprunget en del over, men det hele kan jo ikke være med i filmen. Rigtig god humør og grilpower i denne film. Den skal helt sikkert ses i biografen en gang til.

Nils

... grilpower :D

Carolineuser/132092

Lige så god som den første

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.