Fifty Shades - Fri

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
08.02.2018
Originaltitel: 
Fifty Shades Freed
Genre: 
Spilletid: 
1 time 45 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Versioner: se alle
2D, 2D IMAX, Supreme, Babybio, Seniorbio, Girl's Night Out
Billetter
4.2
1
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (282 votes)

Resumé

I det erotiske drama 'Fifty Shades - Fri' (Fifty Shades 3: Freed) er tiden kommet, hvor den unge, jordbundne Anastasia Steele skal giftes med sin mystiske mangemillionær-kæreste, Christian Grey.

Hvedebrødsdagene præsenterer for alvor den nye Mrs. Grey for et liv i luksus uden sammenligning, men ferien ender brat, da en trussel fra fortiden begynder at hjemsøge det nyforelskede par.

Da de kommer hjem til hverdagen, må Anastasia og Christian se i øjnene, at der skal store beslutninger til, for at deres umage ægteskab, nogensinde vil fungere.

'Fifty Shades - Fri' er sidste del i trilogien om Anastasia og Christian, der startede med kæmpehittet Fifty Shades of Grey. Filmene er selvsagt baseret på E.L. James' gigantiske bogfænomen, der flyttede underlødig litteratur målrettet kvinder frem til forreste placering i boghandlen. 

James byggede oprindeligt sin roman på fanfiktion over Twilight-bøgerne, men skiftede vampyrens trang til at bide sin udkårne ud med en kløe i sadomasochistens håndflader. Resultatet minder samtidig om film som 9 ½ Weeks, der også legede med grader af dominans i et passioneret forhold. 

Dakota Johnson og Jamie Dornan spiller stadig de centrale elskere, mens filmen instrueres af James Foley, der udover at have instrueret en perle af Madonnas bedste musikvideoer også har været fast instruktør på 'House of Cards'. Foley stod også bag den forrige film Fifty Shades - I mørket. (copyright: kino.dk)

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "'Fifty Shades - Fri' er allerede nu en stærk kandidat til årets kedeligste biografoplevelse." (Kristian Dam Nygaard)

 • Ekstra Bladet

  0

  "Jeg kan simpelthen ikke mindes, hvornår jeg sidst har set så ringe en film." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "'Fifty Shades - Fri' er baseret på en skamløs formel så forudsigelig, at intet kan overraske." (Katrine Sommer Boysen)

Kommentarer

jeanette

Flot film ... ♡♤

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Nimmy

Den var ligeså god som 2'ern! :D
Men de er gode på hver deres måde. :)

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Anneuser/296241

Dejlige, dygtige unge mennesker. Den var simpelthen god og om jeg forstår den elendige omtale. Det giver kun god reklame

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Anja

Jeg var den 14/2-18 inde og se den tredje og sidste film i trilogien om Mr. Grey og Anastasia Steel, en film som jeg har ventet flere år på at få lov at se, og som jeg glædede mig ubeskriveligt meget til. Men jeg må desværre nok sige den ikke helt levede op til mine forventinger.
Der var ændret på en del parametre i forhold til både den første og den anden film, fx var vores mr. Grey ikke nær så dominerende og magtfuld som vi så i de to første film. I i to første film som vi oftes mr. Grey i jakkesæt og/eller i business øjemed, med i den trejde film er han nærmere bare Christian i sine jeans og langærmet t-shirt, jeg savnede at få love at savle lidt over ham i jakkesæt.
En anden faktor som der var skruet meget ned for var det, jeg betragter som fundamentet i disse film, den vilde sex.
Den var ikke i nærheden af at leve op til de sexscener som blevet leveret i den første og den anden film.
Dog skal det siges at trods de kritiske briller er på, fangede filmen mig lige fra start til slut, og jeg var underholdt hele vejen igennem.
Jeg nød især den vidunderlig afslutning som var gengivet rigtig godt ud fra bogens afslutning.
Helt sikkert en film jeg skal have lagt på hylden og når den er kommet lidt på afstand skal den ses igen.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Jeannie user/1009795

Der er ingen tvivl om, at den sidste film er ligeså god som de første to.
Der er både underholdning og action med hvilket sørger for en rigtig god kombi. Soundtracket er også på yderste plan, som de første to film og FSF versionen af Love Me Like You Do er også fantastisk men den slår stadig ikke FSoG versionen, som er en anelse anderledes i teksten i filmen.

Som læser af bøgerne så mangler der selvfølgelig nogle scener, som man havde håbet lidt på der ville være med. Men det er forhåbentlig noget man kan håbe på man får med på DVD/Blu-Ray filmene.
- Men det som jeg rigtig godt kan lide ved filmen er, at man ligesom med bøgerne får fornemmelsen af, at Anastasia og Christian er vokset meget mere i deres personligheder som også kan skabe konflikter imellem dem (mere end hvad man før har set).

Det som kunne være et fedt fremtidig projekt ville være, at man lavede indspillingerne til selve Grey bøgerne hvis man valgte at forsætte serien, som jeg bestemt godt kunne se som en mulighed - både fra Christian' fortid og nutid.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Blanca

Jeg synes den kom over mange scener fra bogen. Men synes alligevel der manglede ét eller andet, men kan ikke sætte en finger på det. Jeg glæder mig til at se de 'deleted scenes' fra filmen sat sammen.
Ellers bare den sidste ting: kommer til at savne Fifty Shades triologien.
#fiftyshades #fiftyshadesfreed #fiftyshadesfri #ELJames

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Anne Borup

super god ende på en god triologi. Og mr Grey bliver mere og mere lækker i filmene. Skal ses i bio mindst en gang mere

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Nicole

Super god film, ligesom de andre. God afslutning, men kunne godt have set mere.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Simon

-.-

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)
Belmieuser/83801

Havde forventet mere action og gang i den med 3'eren, men blev dybt skuffet. Det hele var så vanilla og halvhjertet. Slet ikke ordentligt gennemført. 2'eren var langt bedre.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.