Cookie- og Privatlivspolitik

Den forbudte by

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
31.08.2007
| |
1 time 51 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Man cheng jin dai huang jin jia
|

Filmen 'Den forbudte by' (Curse of the Golden Flower) foregår i Kina i det 10. århundrede.

Kejseren (Chow Yun Fat) venter uventet hjem til paladset for at holde ferie med sin familie. Her finder han kejserinden (Gong Li) kastet ud i en mystisk sygdom og en næsten psykotisk besættelse af gyldne krysanthemumer.

I al hemmelighed har kejserinden indledt en affære med sin stedsøn, kronprins Wan (Liu Ye), der drømmer om at undslippe paladset og sine kejserlige forpligtelser. Alligevel forsøger hoffet at opretholde facaden og afholder en imponerende festival imens intrigerne blomstrer overalt, og tusindvis af guldklædte krigere marcherer mod paladset.

'Curse of the Golden Flower' er den prisvindende og Oscar-nominerede afsluttende del i Zhang Yimous imponerende kung fu-trilogi, der tidligere har budt på 'Hero' og 'House of Flying Daggers'.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (14 votes)
3.8
0

Instruktør

Skuespillere

Instruktører

Skuespillere

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Thitiphon

Den er ret god og flot lavet.
men fattede ikke rigtig budskab/handling i film..

S. Rico

Dette er den sidste film i Yiomou's trilogi (Hero, House of flying daggers, Curse of the golden flower). Og det er samtidig den med mindst action. Men det gør ikke noget. For der er i stedet sat fokus på livet og intrigerne i den kejserlige familie. Det er smukt, det er forfærdeligt, og den er bestemt ikke en feel good movie.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.