Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Tilladt for børn over 11 år
Filmen veksler mellem en urovækkende, dramatisk og tragi-komisk stemning, og den har et gennemgående råt og vulgært sprogbrug. Der er flere scener med blodig vold, mennesker, der kommer alvorligt til skade og mennesker, der udviser truende adfærd. I en scene flygter en brændende person ud gennem en ildspåsat bygning. Senere ses hans slemt forbrændte ansigt. I en anden scene bliver en mand slået ned og kastet ud af et vindue. I en tredie scene skyder en mand sig selv, og en blodpøl ses ved hans hætteklædte hoved. I en fjerde scene hoster en mand blod op i ansigtet på hovedkarakteren og i en femte scene bliver en tandlæge udsat for let vold med et tandlægebor. Filmens tragi-komiske stemning og sorte humor skaber imidlertid en distance til volden, der heller ikke er udpenslet. De voldsomme scener forløses hurtigt og hovedkarakteren kommer ikke til skade. Filmen vurderes derfor kun at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
11.01.2018
| |
1 time 55 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
|
Versioner: se alle
2D, Babybio, Seniorbio
|

Komedie-dramaet 'Three Billboards Outside Ebbing, Missouri' handler om den fandenivoldske Mildred Hayes, der efter flere måneder uden nyt om sin datters mord, selv tager sagen i egen hånd.

Hun presser politiet med en række reklamesøljer på vejen ind mod byen, hvor hun udpeger deres inkompetence i sagen.

Det skaber stor national opmærksomhed omkring Mildred, der både får det positive og negative at føle ved episoden, som skaber en større strid med de lokale håndhævere end hun havde regnet med.

'Three Billboards Outside Ebbing, Missouri' behandler en række forskellige tematikker omkring retfærdighed, racisme og kvindelig selvstændig, men skildret med en sort humoristisk undertone. Filmen modtog to Oscar-statuetter for Bedste kvindelige hovedrolle (McDormand) og Bedste mandlige birolle (Rockwell).

Instruktøren har tidligere stået bag de sorte komedier In Bruges og Seven Psychopaths. (copy: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1153 votes)
5.2
4.4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... en film, man både kan grine af, græde over og blive både forpustet og lidt klogere af." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "En betagende film med uforglemmelige præstationer, som jeg tror vil få mange nomineringer og klart er filmen, man skal overgå for at vinde Oscars i år." (Michael Lind)

 • Filmland P1

  "McDonagh er tydeligvis et barn af Quentin Tarantino og hans postmoderne leg med genrekonventionerne [...]. Men her er mere på spil. Ikke bare nogle bedre figurer og nogle brillante genretwists, men også et samtidsportræt, der faktisk gør indtryk." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "Det er Frances McDormand, der giver krop, intelligent syrlighed og skarp kant til figuren Mildred, og det gør hun fænomenalt." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Samspillet mellem McDormand og Harrelson er fremragende." (Joakim Grundahl)

 • Weekendavisen

  "Frances McDormand skaber en tidløs karakter i rollen som den berøvede mor." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Kennethuser/755233

Kan klart anbefales. Fremragende skuespil.

Ditte Majauser/936613

Varm og voldsom, stille og underspillet. Sidder stadig i mig her dagen derpå.

Katarinauser/418915

Fantastiske karakterer og skuespillerpræstationer. En film der er værd at se!

Niels Kondrupuser/669074

en rigtig god men også barsk film

Maggie Smith

Jeg var i dag inde, at se filmen og jeg kan kun tilslutte mig de mange fine kommentarer. Den er virkelig god, rørende, sjov, tragisk og sætter spot on på en masse vigtige ting i samfundsdebatten. Frances er formidabel, Sam Rockwell og Woody er også fremragende - og filmen er bare genial.

Jørn

Sort humor, skæve eksistenser, fremragende skullespillere. Hvad ønsker man mere?

Benny

en utrolig god film, godt spillet

Michael

"Three billboards" er den mest overraskende film jeg har set i år. Historien er for såvidt simpel, men karakterudviklingen er det, der er i højsædet. Det ene øjeblik forledes man til at tro at en karakter er på en bestemt måde, men i næste scene bliver dette modbevist. Alle karakterer har både deres gode og dårlige sider og dette gør både filmen og dets figurer mere nuancerede end den gennemsnitlige Hollywood film. McDormand og Rockwell spiller helt fortryllende og alle involverede gør deres ypperste. En film, der bryder med genrekonventioner og har en næsten legesyg tilgang til materialet. En klar vinder!

jeanette

Hihi.. årets film .. flot film om at ændre sig til det bedre...

Anton Berg

En komedie som mange andre kunne lære af. Det er sort humor “done right”. Frances McDormand giver en særdeles uforglemmelig præstation. Historien er fremragende ud til hver fingerspids. Og handlingen bliver aldrig en tand for kedelig. En værdig oscar-kandidat og biografoplevelse for alle pengene.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.