Cookie- og Privatlivspolitik
Jesus vender tilbage i Passion of the Christ 2

Jesus vender tilbage i Passion of the Christ 2

Mel Gibsons efterfølger bliver "historiens største film"

Stem op!
20
Stem ned!
0
(reset)

Jim Caviezel skal igen spille Jesus i efterfølgeren til The Passion of the Christ. Det bekræfter skuespilleren over for USA Today.

Mel Gibson fortalte for et år siden om sine planer om at instruere opfølgeren til sin kontroversielle, men yderst profitable beretning om Jesu’ sidste dage på Jorden.

Nu melder titelrolleskuespilleren sig således til efterfølgeren, og Jim Caviezel udtaler til USA Today:

- Der er ting, jeg ikke kan komme ind på, som vil chokere publikum. Den er fantastisk... jeg vil ikke fortælle dig, hvordan han (Mel Gibson, red.) vil dreje den, men jeg vil fortælle dig så meget, at filmen, han vil lave, bliver den største film i historien. Så god er den.

Intet mindre end den største film i historien? Det er en markant udtalelse, men uanset hvad bliver det interessant at se, hvordan man følger efter en historie, der (spoiler!) slutter med, at Jesus forlader denne verden.

Er der tale om en prequel? Om en fortælling fra Himmeriget? Eller er det noget helt tredje, Mel Gibson har gemt i ærmet til os?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Gaia

(Tak Pando for dit indlæg, du har så evigt ret.)

Som min overskrift siger, var det netop sådan, jeg selv havde det, da jeg så Mel Gibsons "The Passion of Christ".
Mange steder, var filmen påstulerende ( Fantasiful), omkring Jesus liv og hvordan tingene skete på den tid. Men det var en hjerte knuser, at følge Jesus liv i filmen. Og en meget sigende måde, djævlen var fremstillet på.

Jeg glæder mig vildt, til at se 2´eren og jeg er ikke engang religions troende i nogen retning, men "Absolut Ateist" (ateist = ikke troende på nogen, ånds livs eksistens af nogen art) og ser frem til en film af 1´ste klasse, som Mel Gibson altid levere, han er i mine øjne, en af de bedste film produsere, nogen sinde.

Love him as an actor and now as a producer, Mel is the best!
q;^D with love from Copenhagen Mam Gaia

DJN

Pa2sion: Rise of Christ.

Yasmin

Jeg ved ikke helt hvorfor, men glæder mig helt sindsygt. Jeg oplevede filmen, som en man enten elskede eller hade. Den blev jo også godt hypet og tror mange af de ting man hørte var røverhistorier.

Når det er sagt så glæder jeg mig. Jeg elskede virkelig det kunstneriske præg den havde. Måden djævlen/døden blev portrætteret på var visuelt smukt og rørende. Elsker Mel Gibsons rå og brutale måde at fremstille sine film. Det er noget man ikke ser andre lave.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

1 dag siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

2 dage siden
Heidi

Captain America: The First Avenger udspiller sig i ca. år 2012 da den starter med at de finder Steve Rogers frossen (ca.

2 dage siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Tak skæbne.

2 dage siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

2 dage siden

Aktive debatter