Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

Call Me By Your Name

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en varm og rolig grundstemning. Der er en række scener med seksuelt indhold. I flere scener dyrker hovedkarakteren sex med en pige, der viser bare bryster. I andre scener har han sex med en mand, der bl.a. involverer optakt til oralsex. Der er endvidere et par onani-scener. Sex-scenerne er imidlertid ikke eksplicitte og de seksuelle handlinger indgår i kærlige forhold. Endvidere skildrer filmen en hjertevarm familierelation og fortælletempoet er langsomt og roligt. Derfor vurderes filmen kun at kunne virke grænseoverskridende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
01.02.2018
| |
2 timer 12 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Call Me By Your Name
|
Versioner: se alle
2D, Film, tapas & cocktail, Babybio, Seniorbio, Særvisning
|
Billetter

Det romantiske drama 'Call Me by Your Name' følger den 17-årige Elio i 1983, og henover sommerferien skal farens praktikant, Oliver, bo hos familien i Norditalien.

Elio og Oliver udvikler et forhold til hinanden, og det bliver ikke kun en uforglemmelig tid, men en sommer i det smukke italienske landskab, der vil ændre deres liv for altid.

'Call Me by Your Name' er baseret på romanen af Andre Aciman, og den kritikerroste film har allerede vundet flere statuetter til prisuddelinger og fik tre Golden Globe-nomineringer. Filmens allerede store succes vækker mindelser om hypen omkring Brokeback Mountain, der også handlede om to mænd, der får knyttet et uventet og livslangt bånd imellem sig.

Rollelisten består bl.a. af Armie Hammer, som tidligere har medvirket i David Finchers The Social Network, hvor han spiller begge Winklevoss-tvillinger. 

Overfor Hammer står det unge talent, Timothée Chalamet, der ses i sin store gennembrudsrolle, som har medført både en Oscar- og en Golden Globe-nominering. Skuespilleren medvirker også i det anmelderroste ungdomsdrama Lady Bird. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (556 votes)
5.1
4.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "'Call Me By Your Name' tilhører helt og holdent det nye kæmpetalent Timothée Chalamet ..." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "Guadagninos smukke billeder, langsomme tempo og skuespillernes fantastiske præstationer får én til helt at mærke intimiteten mellem de to forelskede i den sveddryppende, lumrevarme italienske sommer." (Michael Lind)

 • Jyllands-Posten

  "Kvaliteten ved 'Call Me By You Name' er den flydende, elegante, men også på grænsen til det kælent dasende udvikling af forelskelsen mellem den 17-årige dreng Elio og den 24-årige Oliver." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "At 'Call Me By Your Name' er endt blandt de ni oscarnominerede, lignede umiddelbart årets største overraskelse. Efter at have set filmen er jeg slet ikke i tvivl om, at den hører hjemme der." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "Man kan have modstand på film, som andre knuselsker og hyper ihærdigt. Men denne hér lever op til ry." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Torben

Superflot film, som man bliver glad i låget af at se. Dejlige locations, gode skuespillere, internationalt miljø, ung mand springer flot ud i et religiøst miljø med utroligt forstående forældre. Filmen er lang, men ikke for lang. Man får lyst til at rejse til Italien med det samme og se sig om efter en lækker amerikaner :-).

Stineuser/816004

Jeg har set Call Me By Your Name to gange nu. Første gang blev jeg forelsket. Ja, du hørte rigtig. Jeg blev forelsket i forelskelsen.

Beskrivelsen af Elio og Olivers spirende forelskelse, er noget af det fineste og mest rørende, jeg nogensinde har set. Den italienske sommervarme går lige i knoglerne, og jeg var efterladt med en følelse af velvære, afslappethed og sommerfugle i maven. Jeg kunne pludselig huske min egne stormfulde forelskelser. Jeg kunne huske følelsen, fortvivlelsen og glæden ved dem.

Jeg blev ganske enkelt forelsket i filmen. Og jeg kan stadig ikke komme mig over den. Derfor - selvfølgelig: 6 Stjerner <3

Alle må og skal se denne film.

Marta

Jeg har det præcis på samme måde og er glad for at læse, at jeg ikke er den eneste :)

Peeruser/692461

Sceneriet, instruktionen, karakterne og først og fremmest skuespillerne løfter denne film til himlen. Man suges ind i det smukke miljø, hvor filmen foregår og gribes af kærligheden, glæden, bekymringen og sorgen. Filmen er et mesterværk; dens sidste minutter så gribende at ingen forlader biografen uberørt.

I øvrigt forstår jeg ikke, at så mange har så travlt med at betegne dette som en homo-film og sammenligne den med fx Brokeback Mountain. Det svarer til at sammenligne alle film, hvor heteroer forelsker sig med Pretty Woman.

Kærlighed rammer alle mennesker på samme måde, uanset hvem de tiltrækkes af. Det er en af de mange pointer i denne film. Derfor fortjener den at ses af alle.

DJN

er lidt træls, at alle homofilm skal omtales som "den nye Brokeback Mountain" i stedet for at blive dømt på egne præmisser.
Man ville aldrig skrive sådan om heteroseksuelle kærlighedsfilm.

Segoyuser/116755

Helt enig, især da denne film ser ud til at være meget anderledes end Brokeback Mountain!!

Kærlighed kan ikke sættes i en firkantet boks, den er uanset hvilket køn, en gave at opleve!

DJN

ER meget anderledes (jeg så den til MIX Cph i efteråret). De er begge gode, men det eneste de har tilfælles, er, at to af hankøn er forelskede i hinanden.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.