Cookie- og Privatlivspolitik
Konkurrence: Vind billetter til gallapremieren på Dobbeltspil

Konkurrence: Vind billetter til gallapremieren på Dobbeltspil

Mød Theo James og Sir Ben Kingsley!

Stem op!
58
Stem ned!
0
(reset)

I morgen kl. 19.00 er der gallapremiere på Per Flys internationale thriller Dobbeltspil, og i den forbindelse kommer filmens celebre hovedroller, Theo James og Sir Ben Kingsley, til Imperial i København.

Du har mulighed for at se de to stjerner, filmens instruktør og et hav af kendisser på den røde løber.

Vi udlodder nemlig 3 x 2 gallabilletter til forestillingen, der selvfølgelig er totalt udsolgt.

Alt, du skal gøre for at deltage, er at skrive i kommentarfeltet forneden, hvilken film af Per Fly, der er din favorit – og gerne hvorfor. Vi trækker lod om de 3 vindere, der hver især kan tage en ledsager med til gallapremieren.

Konkurrencen slutter i morgen, den 16. januar kl. 10. Vinderne får direkte besked på mail, hvor de også modtager billetterne til arrangementet.

- Gallapremieren finder sted i NFB Imperial i København, og dørene lukker præcist kl. 19.30. Alle gæster skal sidde i salen kl. 19.45.

- Dresscode er jakkesæt/pænt tøj, og der vil være garderobe i døren.

'Dobbeltspil' bygger på den autentiske historie om den danske FN-medarbejder, Michael Soussan, der sendes til Bagdad med sin chef, der samtidig er hovedarkitekten bag programmet Oil for Food.

Men det går snart op for den idealistiske Soussan, at der er et utal af interesser på spil, og at landet er gennemsyret af korruption fra både indre og ydre faktorer.

Dobbeltspil får regulær biografpremiere den 18. januar.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Frederikke

Uden tvivl, er det Prop og Berta, da det er en af mine yndlingsfilm fra min barndom, og jeg så den så sent som for en uge siden med hele min familie, da den bringer så mange barndomsminder frem :)

Jennifer

Jeg har desværre kun set den her film af Per Fly, så det bliver den der er min favorit. Men jeg vil helt klart gå i gang med at se flere af hans film, siden Monica Z var fantastisk!

maria

Jeg har set prop og berta en million gange sammen med min datter, hun elskede den film. så vil sige at det er den af hans film jeg bedst kan lide, den bringer nogle gode minder frem

jan KAuser/347337

vild med per fly's film - var i nærkontakt til hans første Bænken

Brit Aarestrup

Helt klart , Bænken. En sjov, til tider vanvittig og alligevel menneskelig, på en eller anden måde, fantastisk film. Scenen med Søren Pilmark og Sofie Gråbøl, hvor der skal pustes æg, vil aldrig blive glemt

Anne-Marie

Jeg synes stort set alle Per Flys film er fantastiske. De rammer et eller andet hos os allesammen, og hans valg af skuespillere er fænomenalt. Bænken er speciel p.g.a. Jesper Christensens helt igennem eminente skuespil.

Miauser/596711

Fede skuespillere, relevant dilemma, troværdig og spændende historie, kærlighed, drama og familie i én og samme film.

jørgenuser/99386

Alle gode film men vælger dog bænken. Stort stort skuespil af Jesper Christensen

Kristinauser/463542

Jeg har ikke som sådan en yndlingsfilm, jeg er generelt stor fan, men skal jeg trække en ud, bliver det Prop og Berta, der var en stor del af min barndom i ‘70’erne. Jeg gik i udflytterbørnehave og hver dag hørte vi Prop og Berta historierne og forfatteren var ved flere lejligheder på besøg, hvor han læste for os. Så at se den lille tykke mand og så hans ko på det store lærred, var et kært barndomsminde.

Alexiauser/708166

Monica Z, fordi den har en historie, der rækker ud over de sædvanlige, danske "ondt-i-livet-og-vi-er så nederdrægtige"film.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Jeg er også delt, men respekt for at han siger fra. Måske han også er lidt usikker efter kritikken af Krystalkraniets Kongerige.

18 timer siden
Thomas

Hej. Jeg er en kæmpe Terminator fan. Jeg er enig med mange i at de 2 første film er de bedste. Men syntes egentlig at de alle er gode.

21 timer siden
Wayne

Spielberg har været perfekt som formidler af Indy's eventyr - og ville helt sikkert kunne have gjort det igen.

1 dag siden
Jacob

Synes at de to seneste Jurassic World har været tynget af CGI dinoer, samt at det har været nærmest ufrivillig komisk med Indominus Rex og Indorapt

1 dag siden
Wayne

Beklager - jeg har vist taget den fra hukommelsen, og ikke tjekket IMDb :-). Og Leiter var vist en tastefejl.

3 dage siden

Aktive debatter