Cookie- og Privatlivspolitik
Konkurrence: Vind billetter til gallapremieren på Dobbeltspil

Konkurrence: Vind billetter til gallapremieren på Dobbeltspil

Mød Theo James og Sir Ben Kingsley!

Stem op!
58
Stem ned!
0
(reset)

I morgen kl. 19.00 er der gallapremiere på Per Flys internationale thriller Dobbeltspil, og i den forbindelse kommer filmens celebre hovedroller, Theo James og Sir Ben Kingsley, til Imperial i København.

Du har mulighed for at se de to stjerner, filmens instruktør og et hav af kendisser på den røde løber.

Vi udlodder nemlig 3 x 2 gallabilletter til forestillingen, der selvfølgelig er totalt udsolgt.

Alt, du skal gøre for at deltage, er at skrive i kommentarfeltet forneden, hvilken film af Per Fly, der er din favorit – og gerne hvorfor. Vi trækker lod om de 3 vindere, der hver især kan tage en ledsager med til gallapremieren.

Konkurrencen slutter i morgen, den 16. januar kl. 10. Vinderne får direkte besked på mail, hvor de også modtager billetterne til arrangementet.

- Gallapremieren finder sted i NFB Imperial i København, og dørene lukker præcist kl. 19.30. Alle gæster skal sidde i salen kl. 19.45.

- Dresscode er jakkesæt/pænt tøj, og der vil være garderobe i døren.

'Dobbeltspil' bygger på den autentiske historie om den danske FN-medarbejder, Michael Soussan, der sendes til Bagdad med sin chef, der samtidig er hovedarkitekten bag programmet Oil for Food.

Men det går snart op for den idealistiske Soussan, at der er et utal af interesser på spil, og at landet er gennemsyret af korruption fra både indre og ydre faktorer.

Dobbeltspil får regulær biografpremiere den 18. januar.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
sofie

Grunden til dette valg er pga skuespillerne og selve temaet i filmen. At have en film man kan relatere til virkelig giver altid lidt kuldegysninger. Og se bænken var virkelig bare en af dem. Skuespillerne var fede, selve filmens handling og måde den var intrueret var bare godt. Det er virkelig en film jeg har set mange gange.

Marianneuser/639860

Klart Bænken, der rammer lige i hjertet.
Flot spillet pg instrueret ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Clara

Helt klart Prop og Berta. Det har været min ynglings film siden jeg var lille. Jeg så den altid, og til sidst blev DVD'en helt ødelagt fordi jeg havde set den så meget. Og når jeg var hos mine bedsteforældre havde de en pladespiller, som spillede sangene fra filmen. Og jeg var fuldkommen forelsket i historien. Og elsker stadig at se filmen. Det er virkelig en af de bedste barndomsfilm. Så det vil være en drøm at komme til premieren. Derfor vil jeg tage min gode veninde med.

thomasuser/449449

Et fantastisk person register, som spiller meget troværdig.

Jesper

Arven - rigtig gode skuespillere og godt manus

Individet

Tror jeg svarer bænken

Charlotteuser/144954

Mange gode, men arven satte et tabubelagt emne på dagsordnen. Ud over den var fantastisk spillet og emnet var relevant. Tror jeg den har hjulpet i debatten om hvad der rigtig og forkert.

Dinah

Jeg er vokset op med filmen og har sen den tusind gange. Helt klart en af mine yndlings film. Den bliver aldrig for gammel.

Ole David

Den er klart best.

karenuser/409837

Min egen dysfunktionelle familie er det rene vand i sammenligning - og så ville jeg ønske jeg turde gøre det samme som hovedpersonen og holde en tale om det til næste familiesamenkomst!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Man kunne også forestille sig at Jurassic World vil udvide til serieformatet ligesom Lucasfilm gør i stor stil med Star Wars.

1 dag siden
Jonas user/950929
Jonas user/950929

Normalt ville man kunne finde en ting eller to positivt om en hver film, men dette b films projekt ligner noget lavet af en 3 klasse.

2 dage siden
Thomas

Allermest glæder jeg mig bare til at komme i Biffen igen. Det har jeg ikke været siden 1917... havde premiere.

3 dage siden
Daniel Hartvig Nielsen

Hej Jonas. Biografen er under ombygning, så den forventes først åben til juli.

Mvh.
Hartvig, kino.dk

3 dage siden
Jonas Nikolaj

Hvad med Nordisk film biografer Næstved. Hvornår regner man med, at den åbner?

3 dage siden

Aktive debatter