Cookie- og Privatlivspolitik
Konkurrence: Vind billetter til gallapremieren på Dobbeltspil

Konkurrence: Vind billetter til gallapremieren på Dobbeltspil

Mød Theo James og Sir Ben Kingsley!

Stem op!
58
Stem ned!
0
(reset)

I morgen kl. 19.00 er der gallapremiere på Per Flys internationale thriller Dobbeltspil, og i den forbindelse kommer filmens celebre hovedroller, Theo James og Sir Ben Kingsley, til Imperial i København.

Du har mulighed for at se de to stjerner, filmens instruktør og et hav af kendisser på den røde løber.

Vi udlodder nemlig 3 x 2 gallabilletter til forestillingen, der selvfølgelig er totalt udsolgt.

Alt, du skal gøre for at deltage, er at skrive i kommentarfeltet forneden, hvilken film af Per Fly, der er din favorit – og gerne hvorfor. Vi trækker lod om de 3 vindere, der hver især kan tage en ledsager med til gallapremieren.

Konkurrencen slutter i morgen, den 16. januar kl. 10. Vinderne får direkte besked på mail, hvor de også modtager billetterne til arrangementet.

- Gallapremieren finder sted i NFB Imperial i København, og dørene lukker præcist kl. 19.30. Alle gæster skal sidde i salen kl. 19.45.

- Dresscode er jakkesæt/pænt tøj, og der vil være garderobe i døren.

'Dobbeltspil' bygger på den autentiske historie om den danske FN-medarbejder, Michael Soussan, der sendes til Bagdad med sin chef, der samtidig er hovedarkitekten bag programmet Oil for Food.

Men det går snart op for den idealistiske Soussan, at der er et utal af interesser på spil, og at landet er gennemsyret af korruption fra både indre og ydre faktorer.

Dobbeltspil får regulær biografpremiere den 18. januar.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rieuser/739940

Bænken !!!

heidi

Jeg bliver nød til at sige at det er arven .

Selv om jeg har lyst til at sig prop og Berta

Chanice

Well, ja, Bænken :-)

Filmaticuser/847204

Socialrealisme når det er allerbedst. Kan sagtens måle sig med det bedste fra mesterne Ken Loach og Mike Leigh.

Jesper Christensen er fremragende i rollen som Kaj - man bliver så rørt og ramt af hans skæbne.

Bænken var det første jeg så fra Per Fly's hånd, og med det samme vidste jeg, at her er en dansk instruktør jeg vil følge!

Mette Merrild

Bænken

Kristina Tina

Bænken er en fantastisk film ❤

Marcus

Historien om Monica Zetterland er en fantastisk film og 60'er tidsbillede, som både er rørende og livsbekræftende. En fin fortælling om at udleve sine drømme. Helt klart værd at se!

Rachel

Jeg synes bænken er den bedste film ... jeg vil give den ikke 5 men 6 stjerner ... den handler om en hjemløs og hans udfordringer i livet - det er socialrealisme
så det batter ... og jeg får sådan et chok fordi han dør til sidst ... man viser virkelig hvordan livet er og der bliver ikke lagt fingre imellem - selv nu mange år efter rører den mig ... det er en film der kan ses igen og kan bruges i de store klasser ...

Anne Mette

Fantastisk socialrealisme! En film, der virkelig sætter sig og gør enormt indtryk!

amy

Jeg synes uden tvivl, at 'Bænken' er den bedste af Per Flys film. I længere tid har jeg været en stor fan af hans evner som filminstruktør og de dramaturgiske virkemidler, han bruger.
Især i 'Bænken' ser man en helt ny synsvinkel af samfundet, hvor man ser hovedpersonen Kaj, som man kan sige er en af samfundets mest udsatte og derfor ender på samfundet bænk. Og selvom, man får indblik i en ret så barsk verden, så kunne jeg virkelig godt lide det. Det mest gruopvækkende i filmen er da datterens lille dreng sætter sig ud i gangen fordi hans mor bliver banket af sin mand.
derude sidder han i et hjørne og holder sig for ørerne og begynder og synge for sig selv, det ser ud som om han har prøvet det før og ved nøjagtig hvordan han holder lydende og smerten væk. Oven i købet får man lidt humor med. :)

Og vil med glæde se den nye film da både den amerikanske Theo James og Sir Ben Kingsley er med! Og oven i købet så er den instrueret af den danske Per Fly.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Cecilia

1. Spider-Man 2
2. Spider-Man
3. Spider-Man: Into the Spiderverse
4. Spider-Man: Homecoming

3 timer siden
rene

spider man 2002 er første møde med spider man på store læred og ingen kærlighed er jo større end den første

5 timer siden
H. I.user/305713
H. I.user/305713

Som 11-årig kom jeg ved en misforståelse til at se Frankensteins monster - og får stadig 50 år efter et chok hvis jeg pludselig ser et billede af h

6 timer siden
dennisuser/185130
dennisuser/185130

Helt enig hvad angår Ju-on. Da jeg var yngre og havde fået den. Tog det mig en uge at se den færdig.

8 timer siden
Isabella

Engang mine forældre havde fået nogle nye venner, fik jeg sammen med nogle af mine søskende lov til at overnatte hos dem.

9 timer siden

Aktive debatter