Cookie- og Privatlivspolitik

Carsten & Gittes filmballade

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
04.06.2008
| |
49 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Carsten & Gittes filmballade
|

Idéen til 'Carsten & Gittes filmballade' opstod hos Anders Morgenthaler, der som far til sin 3-årige datter savnede film i et kortere format, som han kunne se med sit barn, et format som alene ønsker at underholde små børn.

Et format uden sammenhængende plots og parallelle historier, uden uhygge, indviklede historier og frem for alt af en kortere og mere begrænset varighed - deraf udsprang ideen til 'Carsten & Gittes filmballade' for små børn i alderen 3-6 år og deres forældre.

De to dukker Carsten og Gitte er filmens centrale hovedpersoner i filmen, der består af i alt seks nye danske animationsfilm som bl.a. handler om Prinsesse Rita, der propper ærter i ørerne, næsen og navlen, - om Fjumrefanten der bliver mobbet og stikker af hjemmefra men som alligevel finder en bedste-ven, - om Ottos sut der kommer ud på en lang udflugt og møder cyklende tissemyrer, - om nullermændene Kiwi & Strit der låner en rød cykel uden at have fået lov, - om Lillefinger der rejser ud i verden for at finde nogen, der ikke synes, at han er for lille til alting og Morgenthalers egne dyrefabel om de tre dovne bævere, Harry, Henning og Bjarne der skal bygge dæmning over en flod.

Episode instruktører: Karla Nielsen, Rikke Hallund, Sabine Ravn, Mette Skov, Esben Toft Jacobsen og Anders Morgenthaler.

'Carsten & Gittes filmballade' har en spilletid på 45 minutter.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (75 votes)
4.3
4

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  ... fantasifuld og tryg underholdning... ()

 • BT

  De seks kortfilm er fine, fordi de respekterer små børn med deres rolige fortælletempo og afdæmpede lyd, men bedre end alt det, vi ser i fjernsynet, er de simpelthen ikke. ()

 • Ekstra Bladet

  Underholdning lavet på de allermindstes præmisser. Uden at se ned på dem. Og det bliver hverken for uhyggeligt, indviklet eller sørgeligt på noget tidspunkt. ()

 • Jyllands-Posten

  ... udfylder et mærkbart tomrum i biografrepertoiret, der alt for længe har savnet tilbud til de helt små... ()

 • Politiken

  Dolph-afhængige forældre vil juble, mens de nok er lovlig højt gearede for mange treårige. ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Henrietteuser/296455

Min datter på næsten 5 var i biografen for første gang.
Og hold da op hun nød det!!!

Lot

Jeg sys den simpelthen var så latterlig, at den var sjov xD

Louise

Sikke noget bras.
De sørgelige 45 min. filmen varede var temmelig dyrt købt. Halv pris havde været mere optimal.

kimuser/448097

Kedelig omgang, drenegene (4 og 6 år) ville se det der er i traileren, nemlig Carsten og Gitte. Istedet så de nogle kedelige kortfilm, som de mente de have set i tv. Ikke pengene værd. Henvender sig ikke til børn i førskole alderen.

Anja

Sjov film for børn - pigerne glemte helt at spise popcorn og jeg kom vist også til at grine et par gange. Mind datter synes filmen var for kort.

Marie

HAHAHAH!! den er da cool nok, måske ikke lige min stil. men der var da nogle sjove scener. tror næsten jeg synes bedre om den end min lillebror (på 5) gjorde.

signeuser/789451

sjov film for hele familien

Julie E.user/400014

Det var virkelig morsomt at se filmen, de sjove figure der lavede al den ballede var faktisk også pænt underholdende for mig. Og ungerne snakker stadig om Carsten og Gittes film ballade. (tidspunktet filmen blivr sendt på er også perfekt)

Madsuser/536430

Var inde og se Carsten og Gitte med min 6 årige nevø og vi nød begge filmene, dejlig at se så foskellige og gode film

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.