Fifty Shades - Fri

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
08.02.2018
Originaltitel: 
Fifty Shades Freed
Genre: 
Spilletid: 
1 time 45 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Versioner: se alle
2D, 2D IMAX, Supreme, Girl's Night Out, Babybio, Seniorbio
Billetter
Skal du se Fifty Shades - Fri?
(2425 stemmer)

Resumé

I det erotiske drama 'Fifty Shades - Fri' (Fifty Shades 3: Freed) er tiden kommet, hvor den unge, jordbundne Anastasia Steele skal giftes med sin mystiske mangemillionær-kæreste, Christian Grey.

Hvedebrødsdagene præsenterer for alvor den nye Mrs. Grey for et liv i luksus uden sammenligning, men ferien ender brat, da en trussel fra fortiden begynder at hjemsøge det nyforelskede par.

Da de kommer hjem til hverdagen, må Anastasia og Christian se i øjnene, at der skal store beslutninger til, for at deres umage ægteskab, nogensinde vil fungere.

'Fifty Shades - Fri' er sidste del i trilogien om Anastasia og Christian, der startede med kæmpehittet Fifty Shades of Grey. Filmene er selvsagt baseret på E.L. James' gigantiske bogfænomen, der flyttede underlødig litteratur målrettet kvinder frem til forreste placering i boghandlen. 

James byggede oprindeligt sin roman på fanfiktion over Twilight-bøgerne, men skiftede vampyrens trang til at bide sin udkårne ud med en kløe i sadomasochistens håndflader. Resultatet minder samtidig om film som 9 ½ Weeks, der også legede med grader af dominans i et passioneret forhold. 

Dakota Johnson og Jamie Dornan spiller stadig de centrale elskere, mens filmen instrueres af James Foley, der udover at have instrueret en perle af Madonnas bedste musikvideoer også har været fast instruktør på 'House of Cards'. Foley stod også bag den forrige film Fifty Shades - I mørket. (copyright: kino.dk)

Kommentarer

Nimmy

Glæder mig meget til den her kommer ud i biograferne og på dvd!
Jeg håber den er ligeså god eller måske bedre end 2'eren, selvom 2'eren den var også rigtig god. Faktisk bedre end 1'eren.
Men glæde mig!

kysser hinanden rigtigt, eller er det film kys? Bare undret mig over det. :P

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)
Jeannette

Ja, selvfølgelig kysser de rigtigt...!! :-D Det er skuespillere ligesom nødt til! ;-)

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Nimmy

Man kan jo også det der film/teater kys? :D

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Jeannette

Du mener "tantekys"? Det bruger man ikke på film mere. ;-) Det er i hvert fald yderst sjældent... Og man kan jo tydeligt se, om der bliver kysset rigtigt eller ej. Som i f.eks Fifty Shades, Outlander o.lign. Det kræver en del at være skuespiller i dag. Det er ikke ligesom, når man ser film fra gamle dage, hvor de bare pressede læberne mod hinanden. Den går sgutte i dag. :-D

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.