Cookie- og Privatlivspolitik
Black Widow skal skrives af en kvinde

Black Widow skal skrives af en kvinde

Men tør Marvel også hyre en kvindelig instruktør?

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

Før Wonder Woman for alvor sparkede døren ind for superheltinderne i Hollywood, havde Scarlett Johanssons badass Black Widow leveret det solide benarbejdet i filmene med Captain American, Iron Man og Avengers.

Sidste år bekræftede Marvel-direktør Kevin Feige, at vi med sikkerhed får en solo-film om den russisk spion efter 2019, og nu kan Variety berette, at Marvel Studios har hyret den kvindelige manuskriptforfatter Jac Schaeffer  til at skrive en standalone-film om Black Widow.

Det er dejligt befriende, at Marvel nu for alvor tør gå hele vejen med deres heltinde og endda har hyret en kvindelig filmskaber til positionen, der forhåbentlig blot bringer endnu mere til Black Widows' girlpower - som vi netop så i 'Wonder Woman' i samarbejdet mellem Gal Gadot og instruktør Patty Jenkins.

Scarlett Johanssons forventes at vende tilbage i rollen, og det forlyder sågar, at skuespillerinden har været med i udvælgelsesprocessen af manuskriptforfatteren.

Jac Schaeffer har tidligere både skrevet og instrueret den romantiske sci-fi-komedie 'TiMER', men om hun også skal stå bag kameraet på den kommende Black Widow, vides endnu ikke. Men det virker mere sandsynligt, at Marvel satser på et større navn i branchen - forhåbentlig en kvinde. Et par gode navne kunne være Kathryn Bigelow, Dee Rees, Ava DuVernay  eller måske endda danske Susanne Bier

Den første Marvel-film med en heltinde i hovedrollen bliver Captain Marvel, der får premiere i april 2019. Brie Larson har titelrollen, mens den delvist instrueres af instruktør Anna Boden samt har haft tre kvinder inde over manuskriptet. 

Det bliver ligeledes interessant at se, hvilken retning Schaeffer tager fortællingen om heltinden - tidligere har en oprindelseshistorie om den brutale russiske opvækst været nævnt, men den kunne også udspille sig i den kommende fjerde fase af Marvel univers.

Black Widow kan næste gang opleves i Avengers: Infinity War den 26. april.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

ligegyldigt om det er en kvinde eller en mand som er i instruktør stolen. Det skal blot være en person med forståelse for den karakter man ønsker at portrættere om det så bliver en fase 4 film i Marvel universet eller en oprindelseshistorie. Uanset hvad så bliver det spændende at se

Finn

hun er så sej Scarlett Johansson, den skal ses når den kommer.

Jacob

En prequel om hendes fortid sammen med Clint Barton i Budapest, hvad hun fortæller om sig selv til Dr. Banner kunne være fedt, men bare at der er fremskridt er godt og høre.

Lasseuser/249033

Det var på tide. Jeg håber at plottet bliver godt.

Antaeus

Bare de vælger kompetente folk som giver os noget godt, så er jeg fuldstændig ligeglad om det er kvinde eller mand der er manuskriptforfatter og instruktør.

DJN

det ikke bliver Susanne Bier. Vi har ikke brug for flere danskere i Marvel :D

Rasmus/Musen

Ja, det kan man næsten ikke IKKE være spændt på at se, hvad projektet mon bliver til.

Jeg er meget spændt på at se, hvordan en Solo-film om heltinden fra Avengers-filmene kommer til at blive. Med en Kvindelig manuskriptforfatter og en(mulig) kvindelig instruktør, så kan der snart ikke komme mere "girl-power" ind over projektet.
Det bliver spændende at se, hvor det fører hen i fremtiden.

:-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Vibekeuser/894605
Vibekeuser/894605

Julia Roberts i superform. Baseret på virkelig hændelse der kunne være foregået i dag også.

2 timer siden
John

En fantastisk Julia Roberts fik en Oscar for dette spændende drama, bygget over en virkelig begivenhed.

3 timer siden
Wayne

Jeg var kun begrænset begejstret for de første i serien. Kaas voksede sig dog ind i rollen.

4 timer siden
Wayne

Jeg nærer en dyb skepsis over at vi skal have en ny Batman, allerede.

4 timer siden
Nannauser/651674
Nannauser/651674

Den kan ses igen og igen er man får et godt grin

5 timer siden

Aktive debatter