Cookie- og Privatlivspolitik

God's Own Country

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en konfliktfyldt og anspændt grundstemning, og hovedpersonen er trist, forvirret og følelsesmæssigt ustabil. Flere scener indeholder eksplicitte seksuelle skildringer, hvor mænd har samleje; i én scene ser man fx en mand, som penetreres bagfra af en anden mand, og i en anden scene tumler to mænd halvnøgne rundt på jorden, og den ene giver den anden et blowjob. Selvom filmen generelt fortælles i et roligt tempo, vurderes den at kunne virke skræmmende på børn under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
14.09.2017
| |
1 time 44 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
God's Own Country
|
Versioner: se alle
2D, Filmperler, Seniorbio
|

Det romantiske drama 'God's Own Country' handler om den unge fårefarmer Johnny, der kæmper for at få tilværelsen til at hænge sammen - både økonomisk og følelsesmæssigt.

Drengens far er delvist lammet efter et hjerteanfald, og sammen med sin bedstemor er de alene om at drive farmen. Så da den travle periode nærmer sig, er de nødt til at hyre hjælp udefra og ansætter den unge rumæner Gheorge.

Gheorges ankomst er starten på et intenst forhold mellem de to unge mænd, og det får den afstumpede og opgivende Johnny til at betragte sig selv og tilværelsen med et helt nyt perspektiv.

Dramaet ligger sig i strømmen af film, som udforsker mænd og seksualitet fra Brokeback Mountain til Oscar-vinderen Moonlight. I hovedrollen ses Josh O'Connor, som bl.a. har medvirket i danske Jeppe Røndes ungdomsdrama Bridgend. (copyright: kino.dk)

 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (159 votes)
5
5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Jyllands-Posten

    "Der er smukt håb at hente i ”God’s Own Country”, også selv om det er en rå film." (Nanna Frank Rasmussen)

  • Politiken

    "Bonderøv er for en gangs skyld et mere præcist ord end landmand om netop den unge afstumpede hovedperson i dette imponerende livs- og menneskenære drama [...] Sjældent har nogen skildret den usikre unges fjendtlighed mod alle og mod sig selv så modigt selvudleverende som Josh O' Connor." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nyheder

Man kan ikke undgå at sammenligne filmen med Brokeback Mountain, men stadig helt sikkert værd at se.

Journalist på København Nyheder
http://www.kbh.dk/nyheder

Jan

Temaet er jo givet, hvis man har læst omtalen.

Men - der er meget mere end bare det.
Mr. hardcore stone man (John) har faktisk følelser - selv om omgivelserne og de vilkår han lever i har gjort ham en kold skid.
Men den rette person (Gheorges) får i den grad åbnet han følelser og hjerte.

Og nej, du ser ikke mere end du kan tåle som hetro !

Filmen er langsom, godt skuespil - og ikke mindre end fantastiske omgivelser den er filmet i.

Alt i alt en meget smuk film.

DJT

Sød og smuk film, og Alec Secareanu er totalt dreamy (ville gerne møde en Gheorghe :D ).
Ja, den har mange ligheder med Brokeback Mountain, men er alligevel mere nærværende og følsom.

Cami

Der er en trend i m/m film for tiden. De skal åbenbart være så "langsomme" som muligt med masser af natur og minut lange sekvenser uden tale hvor du bare hører vinden og lyden af fugle der skriger (hvis du har set 'Heartstone' så ved du præcis hvad jeg mener ;).

Denne film handler om en ung landmand der bor med sin far og farmor på en gård. John, som han hedder, er gay og har nogle éngangsknald rundt omkring, men det er først når Rumænske "Gheorges" ankommer som hjælper, at John oplever rigtige 'følelser' --- og det er super smukt at følge - selv med den noget langsomme og mudrede (bogstavlig talt) fortælling.

Man kommer ikke uden om sammenligningen med Brokeback Mountain, men selvom man helt 100% hurtigt kan se referencen, så glemmer man den hurtigt for at fokusere på John og Gheorges forhold. 5 store stjerner herfra..

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.