Lady Bird

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en let og rolig grundstemning, men indeholder flere konfliktfyldte scener med bl.a. skænderier. I én scene skændes mor og datter, mens de kører i bil, og datteren åbner pludseligt døren og falder ud, hvorpå moren skriger højt. I flere scener ser man mennesker, som græder, og i én scene nægter en følelseskold mor at tale med sin frustrerede og desperate datter. Hertil kommer en kort og udetaljeret scene, hvor to teenagere har sex. Da filmen også indeholder varme, humor og positiv forløsning, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
26.04.2018
Originaltitel: 
Lady Bird
Genre: 
Spilletid: 
1 time 33 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Versioner: se alle
2D, Babybio, Seniorbio, Strikkebio
Billetter
Skal du se Lady Bird?
(348 stemmer)

Resumé

Ungdomsfilmen 'Lady Bird' følger Christine, der ønsker at blive færdig med sin kristne High School i Sacramento og flytte til Østkysten for at starte på et College.

Livet er heller ikke let på hjemmefronten, hvor faren er arbejdsløs, og moren kritiserer hende konstant. 

Christine giver sig selv navnet Lady Bird, og sammen med sin bedste veninde deltager de i årets musical, hvor hun møder den søde og velhavende Danny. Sidste år i gymnasiet byder på flere udfordringer for teenageren, for ikke nok med, at hun skal få bedre karakterer på skolebænken, så ønsker hun også at være voksen og glemme tilværelsens mange regler.

'Lady Bird' er skrevet og instrueret af skuespilleren Greta Gerwig, der modtog en Oscar-nominering for Bedste instruktion, og filmen modtog yderligere fire nomineringer, bl.a. for Bedste film og kvindelige skuespiller.

Komedie-dramaet har et centralt fokus på mor-datter forholdet, som er set før på film, bl.a. i den populære Terms of Endearment. (copyright: kino.dk)

Relaterede nyheder

Kommentarer

kim

Jeg kan ikke tro at studierne får mest muligt ud af deres investering på den her måde.

Hvad er forklaringen på at de ikke bare udgiver dem på samme dag, eller som minimum i samme måned?

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Johnnyuser/335920

Når filmen så endelig får premiere herhjemme har man glemt alt om den. 100% på rottentomatoes men vi skal vente helt til slutningen af april før vi kan se den???

Stem op!
17
Stem ned!
0
(reset)
Nicholas

Den kom ud allerede den 3 November, 2017 i usa. så den er tilgængelig på internetet alle steder og du kan også købe den hvis du ikke gider sketchy sider.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
bobiramauser/107088

Men heldigvis er det en særvisning d.4.mars i Grand :)

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter