Jumanji: Welcome to the Jungle

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en actionfyldt grundstemning og en humoristisk undertone. Der er talrige scener med voldsomt indhold: Personer forfølges intenst, de slås og kaster rundt med hinanden. Der skydes og der ses en del eksplosioner. Mennesker falder fra stor højde og angribes af vilde dyr. I flere af disse tilfælde bliver personerne dræbt. Flere gange ses insekter, der kravler ud og ind af åbninger i en mands hoved. Personer går i opløsning og forsvinder over i en anden dimension. Flere af disse begivenheder introduceres med chokagtig pludselighed. Imidlertid udspiller voldsomhederne sig i et univers, der har karakter af et computerspil, hvor seeren efterhånden lærer, at figurerne er overnaturligt robuste og har flere liv. Samtidig er det voldelige ikke beskrevet udpenslet og veksler jævnligt med humoristiske optrin. Det vurderes derfor, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på yngste børn i aldersgruppen 7-11 år. Filmen får derfor en 11-årsgrænse.

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
25.12.2017
Originaltitel: 
Jumanji: Welcome to the Jungle
Spilletid: 
1 time 59 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Versioner: se alle
2D, Babybio
Billetter
5.1
3.8
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (710 votes)

Resumé

Adventurefilmen 'Jumanji: Welcome to the Jungle' er en fortsættelse af filmen fra 1995 og foregår 20 år efter originalen.

Da fire teenagere finder et gammelt videospil og starter det, bliver de suget ind i Jumanjis jungle. De forvandles til hver deres spilkarakter, der er alt andet end, hvad de er i det virkelige liv.

Firkløveret finder hurtigt ud af, at spillet ikke bare er for sjov. Det handler om overlevelse, og for at komme hjem igen, må de gennemføre det komplicerede spil. Men junglen gemmer på mange og store farer fra flodheste og slanger til en mystisk forbandelse. 

Filmen er det andet samarbejde mellem den nye komedie-duo Dwayne Johnson og Kevin Hart, og denne gang får de bl.a. selskab af veteranen Jack Black og talentet Karen Gillan, der er kendt som Nebula fra Guardians of the Galaxy-filmene.

'Jumanji: Welcome to the Jungle', som er skrevet af mændene bag Spider-Man: Homecoming, følger den moderne tendens, hvor ældre film får efterfølgere, der både omfavner sit ophav og bidrager med en ny vinkel, som det fx sås med Star Wars: The Force Awakens og Jurassic World. (copyright: kino.dk)

 

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "Det er sødt, vellykket og samtidig helt igennem uforpligtende underholdning." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "... selv om Black har sine sjove øjeblikke, ligner 'Jumanji: Welcome to the Jungle' mest af tiden en discount-version af 'Indiana Jones' - uden Indiana Jones." (Henrik Queitsch)

 • Filmland P1

  "At lade Jack Black spille en 15-årig pige er en lille genistreg." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "... den nye 'Jumanji' scorer gode point på sit humør og sin gode idé grebet af veloplagte skuespillere." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

 • Politiken

  "Det er underholdning på kulhydrater og lige ud ad junglestien, men der er action og halvsjove replikker nok til, at man ikke keder sig, sådan for alvor, undervejs." (Joakim Grundahl)

Kommentarer

Julieuser/399794

En virkelig sjov og underholdende film.

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)
Mossi

Har du brug for et godt grin, så er Jumanji klart vejen at gå.

Klart en "slå hjernen fra" film, med masser af action og funnystuff. The Rock, Kevin Hart og Jack Black gør det ypperligt og deres samspil gør efter min mening filmen til et hit.

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)
Stinne

Havde ikke forventet at grine så meget. Sjov og underholdende film

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)
Lisbeth K.

JUMANJI 2.. Den levede fuldt ud op til de forventninger jeg havde til den.. :-D.. En rigtig god film.. Virkelig bare akav og ikke minst pinlig, på en rigtig god og så sjov måde, MEGA sjov... ;-D.. Der blev bare grinet igennem i hele biografsalen.. :-D.. Og har man set den første JUMANJI fra 90, følger nr 2 handlingen fra den første, rigtig godt.. De roller de forskellige skuespiller er blevet tildelt, udfylder de bare rigtig godt.. :-D.. SUPER Kanon SJOV film.. :-D

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)
Kristoffer

Har været begravet i arbejdet på en ny hjemmeside ( https://traveleast.dk ) og så netop som det blev afsluttet gik jeg i biffen og så Jumanji - sjovt som landskaberne her tager mig tilbage til naturen i Asien. En rigtig god film.

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)
Jens

Jumanji er en film, jeg helt tydeligt husker fra min barndom. Lige dele fascineret og lige dele skrækslagen så jeg den første film sammen med min ældre bror. Denne film følger ganske fint i sporet på den første, og universet minder meget om det, som jeg husker tilbage på.

Jeg synes, at det er et ganske fint tvist med at de (denne gang) en smule ældre hovedpersoner bytter roller, så de bliver hhv. nørder og populære.

Når alt kommer til alt, så er den første film dog stadig, den der står klarest i mit hoved. Der er selvfølgelig noget nostalgisk forbundet med en 1'er, som et reboot ikke helt kan leve op til, men en strålende lyskilde vil denne film ikke være for mig - desværre, for intentionerne er gode.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Mette

En sjov og underholdende film som jeg nød rigtigt meget,kan anbefales for næsten alle aldersgrupper.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
emma

Var inde og se den nye Jumanji her d.26, og må sige at jeg glædet mig helt vildt til at se den og for at se hvordan den var i forhold til den gamle med Robin Williams.

Jeg kan med stor glæde i ihvertfald for mig selv, sige at jeg blev ikke skuffet. Den var skide sjov som jeg havde forventet at den ville være, men kan man forvente andet når Jack Black er med. Den havde ikke helt det samme seriøse drama og charme som den gamle, men det syntes jeg også er godt nok for den her har et meger sjov charme kørene for sig, elskede hvert minut.

Elskede skuespillerne dem alle sammen selvom der kun var to af dem som jeg kan navnene på, som er: Dwayne Johnsen og Jack Black. betyder dog ikke at jeg ikke også elskede de andre de alle sammen gjorde det supper godt. og jeg elskede at se hvordan være og en af deres karakter lære af, hvad det vil sige at være sætte sit liv og sine venner, af at komme ind i spillet.

glæder mig til at se den igen på DVD.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Spidermanuser/166287

Ikke lige den bedste film og slutte året med.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
jeanette

Om at være i et spil... sjov film ..

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.