Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

De Utrolige 2

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen foregår i et urealistisk, animeret superhelteunivers. Den består af mange actionfyldte scener, der afløses af mere rolige scener med varme og humor. I actionscenerne ses superhelte - onde såvel som gode - der kæmper mod hinanden ved hjælp af deres superkræfter. Der ses sammenstyrtede bygninger og biler og tog, der flyver gennem luften, ligesom de gode superhelte forsøges lokket over på de ondes side. Ingen karakterer kommer dog til skade, og filmens konflikter løser sig til slut. Da filmen foregår i et genkendeligt tegnefilmsunivers, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på de mindste børn. Filmen får derfor en 7-års vurdering.

Se mere på medierådet.dk
30.08.2018
| |
1 time 58 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Incredibles 2
|
Versioner: se alle
3D - dansk tale, 2D - dansk tale, 2D - engelsk tale, IMAX 3D - dansk tale, IMAX 3D - engelsk tale, 4DX 3D - dansk tale, 4DX 2D - engelsk tale, Seniorbio, Babybio 2D - dansk tale, Babybio 2D - engelsk tale
|
Billetter

Animationsfilmen 'De Utrolige 2' er en efterfølger til Pixars populære familiefilm De Utrolige fra 2004, der fulgte en superhelte-families uortodokse problemer.

Store ødelæggelser og et generelt dalende ry i medierne har betydet, at superhelte-gerningen er blevet gjort ulovlig. Men de tidligere helte kontaktes af rigmanden Winston, der sammen med sin søster Evelyn, vil genskabe superheltenes status i samfundet.

Dertil skal de dog bruge Elastipigen, der rodes ind i en kompliceret sag med en mystisk superskurk. Det efterlader en fortvivlet Hr. Utrolig alene hjemme med børnene - og med en hyperaktiv dreng, en teenagepige og et spædbarn med ukontrollerede superkræfter, får farmand sin sag for. 

'De Utrolige 2' kommer først 14 år efter sin forgænger, men alligevel starter den kun få minutter efter, at den forrige film sluttede - og de konsekvenser som første del efterlod os med.

Filmen genforener det gamle hold med skaber Brad Bird i spidsen, der både har skrevet og instrueret superhelte-braget, hvor han igen med et glimt i øjet ser på familiedynamikker blandet med et suspense-fyldt plot, hvor vores helte er i kapløb med tiden. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (171 votes)
5
5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "Hele filmen emmer af dedikation og øje for detaljen, og hvis man tror, at det er en børnefilm, bare fordi den er animeret, tager man grundigt fejl, det er en familiefilm i ordets bedste og bredeste forstand." (Thomas Brunstrøm)

 • Ekstra Bladet

  "'De utrolige 2' er en fest for alle sanser (Michael Giacchinos musik er en integreret del af oplevelsen), animationen er fortryllende udført, den danske versionering er veloplagt [...] og Brad Birds manuskript er ualmindelig velskrevet." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "Filmen er så effektivt spændingsfyldt, at den kan måle sig med enhver agentfilm, der har umulige missioner som sit omdrejningspunkt, og samtidig tilbyder den humoristiske godbidder pakket i små fortryllende visuelle gaver." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Det er en bedrift at kunne laste en film med så meget tankegods og stadig gøre den så umiddelbar. 'De utrolige 2' er ekstremt underholdende. Resterne af den åndefulde Disney-tradition har sin stærke fortaler i Brad Bird." (Eini Carina)

 • Weekendavisen

  "Filmen er smukt animeret. [Men] den første film var frisk og ny. Nummer to har man ligesom set allerede." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jens Chruser/354130

2 måneder er lang tid, specielt når den kan købes på iTunes US 3 måneder efter US premieren.

Maria

Hvem skal jeg slå ihjel for at se filmen nu?! Seriøst, der kommer sgu da tusindvis af spoilere på internettet fra Amerika inden jeg kan få set den nye film! Jeg mener det, HVEM SKAL JEG SLÅ IHJEL?!

Aaaaaargh intet internet i 2 måneder for mig... Fuck jer, jeg havde allerede aftalt at se filmen i bio 2 forskellige gange med familie og venner her til juni! I tjener sgu lige så meget på at vise den nu som I kommer til at tjene på den i August! I tjener måske endda mindre på grund af internettet sikkert leaker hele filmen inden!

Mikaeluser/585142

Helt enig med de andre indlæg vedr. ventetiden på premieren af 'The Incredibles 2' i forhold til U.S. premieren. Disney's/Pixar's animerede katalog har nu i årevis været underlagt denne latterlige forsinkelse på deres danske premierer, og det skal der simpelthen gøres op med. Vi ved jo kun alt for godt, hvornår film premierer i USA, og når de er så ivrigt ventede som Parr familiens næste filmiske udspil her, så er det jo bare at holde folk for nar med flere måneders ventetid! Så derfor: drop nu den idiotiske regel, og lad os få simultan release på så populære titler!!

P.S. Og den danske distributør ser disse film senest omkring den amerikanske premiere uanset, så de har jo intet personligt incitament i, at få filmene tidligere til Danmark.

Rizzo

Som om vi ikke har ventet længe nok? Kom nu med den her den 15 juni og på engelsk tak! Pretty please?

Christoffer

Jeg syntes ikke der er fair at udgive animeret film flere måneder i Danmark efter den amerikanske premiere når den eneste grund er at komme med undskyldningen "vi udgiver denne film tæt på ferierne for at få flere penge ud ud af det" som bare ikke holder når De Utrolige 2 bliver udgivet 30 august. Jeg syntes det er meningsløst og skal sættes en stopper for og jeg syntes film skal blive udgivet så hurtigt som muligt. + er det muligt at se filmen på engelsk i biografen. Jeg kan ikke fordrage danske oversættelser så hvis der er nogen der ved nogen om det, kunne det være rart at få det af vide.

Ketil

Hvad er årsagen til filmen først har premiere i Danmark til august?

fie meyer

Hvis man kigger tilbage i tiden...sommer/vores sensommer omkring slut august kan de film fra Disney havde premiere og nå at være i bio til efterårs ferien. Udover det når de også at udkomme på dvd og Blu-ray inden juleaften. Så f.eks Coco kom ud på dvd for 2 uger siden. Havde premiere her i DK i februar og i USA i Novembers 2017...så ja det er irriterende. Håber det kunne hjælpe lidt... :-) srlv lidt depri over ventetiden

fie meyer

Men det må være deres taktik...Så den også kan vises i efterårsferien...og så nå at udkomme på dvd og Blu-ray inden juleaften. Jeg har holdt øje med hvordan Disney gør og andre gør....venter til slut august/ dvd/blu-Ray jul, film igen januar-februar og dvd igen start juni/slut juni. Filmlivets cyklus.

Thomas

Kan det helt seriøst passe at vi i Danmark skal vente 2,5 måned efter at den er udkommet i USA for at få den i Danmark? Det er da fuldstændig urimeligt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.