Vind biografbilletter hver uge

De Utrolige 2

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
30.08.2018
| |
The Incredibles 2
|
Versioner: se alle
2D - engelsk tale, 2D - dansk tale, IMAX 3D - engelsk tale, IMAX 3D - Dansk tale
|
Billetter

Animationsfilmen er en efterfølger til Pixars familiefilm De Utrolige fra 2004, der fulgte en superhelte-families uortodokse problemer.

Mr. Incredible og Elastigirl deles denne gang op, da moren skal på en vigtig superhelte-mission, mens farmand må blive hjemme og passe familiens yngste medlem, Jack-Jack. En mission, der viser sig langt sværere end at redde verden.

Mere omtale af 'De Utrolige 2' følger...

Skal du se De Utrolige 2?
(1188 stemmer)

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jens Chruser/354130

2 måneder er lang tid, specielt når den kan købes på iTunes US 3 måneder efter US premieren.

Maria

Hvem skal jeg slå ihjel for at se filmen nu?! Seriøst, der kommer sgu da tusindvis af spoilere på internettet fra Amerika inden jeg kan få set den nye film! Jeg mener det, HVEM SKAL JEG SLÅ IHJEL?!

Aaaaaargh intet internet i 2 måneder for mig... Fuck jer, jeg havde allerede aftalt at se filmen i bio 2 forskellige gange med familie og venner her til juni! I tjener sgu lige så meget på at vise den nu som I kommer til at tjene på den i August! I tjener måske endda mindre på grund af internettet sikkert leaker hele filmen inden!

Mikaeluser/585142

Helt enig med de andre indlæg vedr. ventetiden på premieren af 'The Incredibles 2' i forhold til U.S. premieren. Disney's/Pixar's animerede katalog har nu i årevis været underlagt denne latterlige forsinkelse på deres danske premierer, og det skal der simpelthen gøres op med. Vi ved jo kun alt for godt, hvornår film premierer i USA, og når de er så ivrigt ventede som Parr familiens næste filmiske udspil her, så er det jo bare at holde folk for nar med flere måneders ventetid! Så derfor: drop nu den idiotiske regel, og lad os få simultan release på så populære titler!!

P.S. Og den danske distributør ser disse film senest omkring den amerikanske premiere uanset, så de har jo intet personligt incitament i, at få filmene tidligere til Danmark.

Rizzo

Som om vi ikke har ventet længe nok? Kom nu med den her den 15 juni og på engelsk tak! Pretty please?

Christoffer

Jeg syntes ikke der er fair at udgive animeret film flere måneder i Danmark efter den amerikanske premiere når den eneste grund er at komme med undskyldningen "vi udgiver denne film tæt på ferierne for at få flere penge ud ud af det" som bare ikke holder når De Utrolige 2 bliver udgivet 30 august. Jeg syntes det er meningsløst og skal sættes en stopper for og jeg syntes film skal blive udgivet så hurtigt som muligt. + er det muligt at se filmen på engelsk i biografen. Jeg kan ikke fordrage danske oversættelser så hvis der er nogen der ved nogen om det, kunne det være rart at få det af vide.

Ketil

Hvad er årsagen til filmen først har premiere i Danmark til august?

fie meyer

Men det må være deres taktik...Så den også kan vises i efterårsferien...og så nå at udkomme på dvd og Blu-ray inden juleaften. Jeg har holdt øje med hvordan Disney gør og andre gør....venter til slut august/ dvd/blu-Ray jul, film igen januar-februar og dvd igen start juni/slut juni. Filmlivets cyklus.

Thomas

Kan det helt seriøst passe at vi i Danmark skal vente 2,5 måned efter at den er udkommet i USA for at få den i Danmark? Det er da fuldstændig urimeligt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.