Cookie- og Privatlivspolitik

Pitch Perfect 3

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en let og venlig grundstemning, men den indeholder flere scener med let dramatik. I én dramatisk scene på en båd falder en pige ned gennem et glasloft og sætter ild til båden, hvorefter hovedpersonerne svømmer paniske rundt i vandet. I en anden dramatisk scene går der panik i en gruppe mennesker, da én af dem bl.a. sætter ild til et gardin, og i en tredje scene ses en hovedperson i et voldsomt slagsmål mod tre mænd. Da ingen mennesker kommer til skade, og da filmen ellers er varm og positiv, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på de yngste børn, og den får derfor en 7års-grænse.

Se mere på medierådet.dk
04.01.2018
| |
1 time 33 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Pitch Perfect 3
|
Versioner: se alle
2D, Babybio
|

Musical-komedien 'Pitch Perfect 3' er den sidste film om a cappella-gruppen Barden Bellas.

Pigerne er færdiguddannede på universitetet, og nu venter den virkelige verden, som byder på nogle helt nye udfordringer.

Gruppen er spredt for alle vinde, men de er ikke færdige med hinanden endnu og forsøger at finde genrejsning.

Pludselig får de mulighed for at tage på en sidste turné rundt til de amerikanske militærbaser i Europa, men de skal konkurrere med en bande barske, sexede tøser i rockgruppen Evermoist.

'Pitch Perfect 3' slutter den succesfulde fortælling om Fat Amy, Beca, Chloe og de andre sangpiger, som har været med siden etteren, og bl.a. Hailee Steinfeld fra Pitch Perfect 2 er med på rollelisten igen.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (164 votes)
4.5
3.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • BT

    "... filmen har et hav af plothuller, irriterende platheder og ligegyldige tilstræbte rørende øjeblikke, [men] når alt dette er sagt, er 'Pitch Perfect 3' i sine bedste stunder faktisk momentvis underholdende med sine musikalske sekvenser ..." (Fie West Madsen)

  • Jyllands-Posten

    "... manglen på skam, fnisende pigeusikkerhed og undskyldende opførsel det, der gør 'Pitch Perfect 3', og trilogien som sådan, til en kick-ass-oplevelse." (Nanna Frank Rasmussen)

  • Politiken

    "Sangene har [...] mistet energi, selv Bobby McFerrin ville kunne følge med, men dialogen kan stadig svirpe, lige præcis nok til at man kan fnise sig ud af døsen." (Joakim Grundahl)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
jeanette

Jubii tøser power film...

sandie

Kan man se 3'eren uden at have set de andre?

Lisbeth K.

Har set de 2 andre, så glæder mig til at skal ind og underholdes, med en masse god musik, intriger, humer og en masse forviklinger.. :-D.. ;-D

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.