Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

Star Wars: The Last Jedi

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en gennemgående dramatisk og actionfyldt stemning afvekslende med komiske optrin. Der er mange dueller med lyssværd og voldsomme kampscener med eksplosioner. Filmen indeholder monstre og mennesker, der slås ihjel eller trues med at blive slået ihjel på voldsom og bestialsk vis. Da filmen imidlertid foregår i et uvirkeligt science fiction-univers, og da volden ikke er udpenslet, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
13.12.2017
| |
2 timer 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Star Wars: The Last Jedi
|
Versioner: se alle
3D, 2D, IMAX 3D, Supreme 2D, Supreme 3D, Level 7 2D, Babybio 2D, Seniorbio 2D
|

Filmen 'Star Wars: The Last Jedi' fortsætter handlingen fra Star Wars: The Force Awakens.

Den unge Rey, den tidligere stormtrooper Finn og piloten Poe fortsætter her kampen mod Den Første Orden og den magtsyge Kylo Ren. Samtidig vender Luke Skywalker tilbage for at træne Rey i Jedi-riddernes ædle kunst.

'Star Wars: The Last Jedi' er det ottende kapitel i Star Wars-sagaen, der også består af de såkaldte spinoffs, hvor Rogue One: A Star Wars Story kom ud som den første i 2016, og næste planlagte film bliver om Han Solos unge år.

Science fiction-filmen er instrueret af manden bag Looper og har atter Daisy Ridley, John Boyega, Adam Driver og Oscar Isaac på rollelisten over for universets garvede navne Mark Hamill og den afdøde Carrie Fisher.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1890 votes)
4.9
4.8

Instruktør

Relaterede nyheder

8 måneder siden
9 måneder siden
10 måneder siden

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Det er med andre ord imponerende, at det stadig lykkes at levere overraskelser indenfor de velkendte rammer." (Kristian Lindberg)

 • BT

  "[...] en meget flot, kraftfuld og rørende film [...]" (Michael Lind)

 • Ekstra Bladet

  " [...] køber man præmissen om et kulørt rumeventyr, der skal kunne sælges vidt og bredt, er der tale om forrygende underholdning, hvor de 150 minutters spilletid flyver af sted med samme hastighed som Tusindårsfalken. Med andre ord: Blockbuster når det er allerbedst." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "Alle filmmediets muligheder udnyttes til fulde i den ottende Star Wars-episode, så når man sidder i det plyssede sæde, kan man mærke filmen i hele kroppen. Jeg glæder mig allerede til næste rejse mod det uendelige univers." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "Filmen har fantastisk flotte scener, der kan tage pusten fra selv den mest forvente. Den er episk stor i slaget, men ikke episk i fortællingen." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "De nye film er bedre, og teknikken har indhentet Lucas’ vision. Tusindårsfalken flyver for alvor. Den fjerne galakse er blevet en virkelig verden." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
madssimouser/14913

Kunne man henstille til, at du en anden gang lige markerer din anmeldelse med "***SPOILERS***" eller andet, så man ikke uforvarende får afsløret centrale plotdele af at komme til at læse den?

Antaeus

Det er ikke særlig smart at gå ind og læse kommentarer, hvis man ikke ønsker spoilers.

Og så blev der endda advaret imod spoilers så dit indlæg står som lidt tomt og intetsigende og man undrer sig over om du har læst det indlæg du selv svarer på.

Casper

Du blev advaret i allerførste sætning om det.

Svend

jeg meget splitte når det kommer til den her film fordi på den ene side er filmens visuelle effekter rigtig flotte og musik er fedt lavet. Det er også grunden til de 2 stjerne. men rest af film er jeg ikke imponeret over. Kan ikke se det nyskabende i den. Der rigtig mange del som er lånt fra 4 og 5 samt sløseri i forhold til hvad er realistisk. Jeg ved godt film ikke behøves at være 100 % taget ud af den virkelig verden, men at den har et udgangspunkt i den. men at en x-wing kan stor set uskadeliggøre et helt rumskib og at de ikke sender en sværm at t-fight ud for at beskytte skibet er mig en gåde, samt at der er åbenbart tyngdekraft i rummet. yderliger er hummoriske indslag igennem filmen mistimed i de alle fleste tilfælde igennem hele filmen. der rigtig mange af plot hole i film som ikke bliver besvare eller som man bare ignorere. eks(korte til luke). jeg person ikke noget imod at man piller nogle af de gamle karakterer ud i de nye film. men det skal sker på en ærefuld og mennigsfuld måde. lea flight out to space scene er et andet punkt som heller ikke giver mening. og jeg kunne blive ved.
for mig døde magien fra star wars efter at have set star wars last jedi. så tiden må vise om jeg skal en og se den næste.

johnnyuser/933574

Jeg var tilfreds med filmens historie og sceneriet var smukt og veludført, men Disney humoren er tør og upassende for en Star Wars film.

René Munch Nielsen

Star Wars: The Last Jedi er simpelthen så god. Nogle få scener minder lidt om én af de gamle film. Men det gøre ikke noget. En fantastisk oplevelse. Glæder mig til den næste i rækken. Jeg er nu også spændt på at se hvad Rian Johnson hoster op med i den næste trilogi som skulle komme på et tidspunkt. En god film at slutte af med i 2017. Et rigtig godt godt nytår alle filmelskere.

Ardimon

Kæft mand, det bliver kun bedre med årene. Wow... Er solgt og skal se den igen meget snart.

DjonRock

I alle aspekter er denne film ikke værd at bruge penge på at se. De havde muligheden for at kunne følge godt op. Den var tåkrummende dårlig hele vejen igennem og derfor også alt for lang. Manus er så dårlgi skrevet sammen at det slet ikke giver mening.

Ardimon

Det kan ikke være skuespillet, så hvad hentyder du til? Ligefrem 1 stjerne er ret useriøst.

Casper

Siger personen som giver den 6 stjerner...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.