Cookie- og Privatlivspolitik

Scarface (1983)

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
2 timer 50 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Scarface
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning
|

Gangsteren Tony "Scarface" Camonte vipper sin boss Big Louis Costillo af pinden og bliver snart en trussel for Johnny Lovo og byens andre gangsterbosser. Camonte overtager Lovos kæreste, men virker alligevel ikke helt tilfreds. Hun syntes at have større interesse for sin egen søster! En blodig finale venter...

Grib en unik chance når din lokale biograf fra den 8.-14. december 2011 blænder op for tidløse mesterværker i flotte, nyrestaurerede digitale udgaver.

Filmen vises uden danske undertekster.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (51 votes)
4.8
0

Instruktør

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Kasper

En af de bedste film til dato.

Simon

Al Pacino brillierer som Tony Montana, og filmens opbygning er fantastisk. Manuskriptet med de mange mindeværdige citater som er skrevet af Oliver Stone, er også helt fejlfrit. Men der er en ting som irriter mig. Michelle Pfeiffer. Hendes karakter Elvira Hancock, pisser mig af i store dele af filmen. Men filmen er stadig fantastisk, især den sidste scene. Meget flot lavet. Super fed filmen, som egentligt fortjener 6 stjerner.

Mads

Al Pacino er fantastisk i Scarface.

SAY HELLO TO MY LITTLE FRIEND!

søren

..måske den bedste gangsterfilm EVER ... sammen med godfather 2 .... al pacino EJER filmen med sin geniale & gale fortolkning af småforbryderen tony montana der med energi, vold & et ambitions niveau som napoleon, ender som kongen af miami i de dekadente 80'ere, hvor alt ku lade sig gøre, hvis du havde modet & PENGENE ..... coke blir hans vej til toppen & da, han når bunden er det også overforbruget, der forvandler hans drive til storhedsvanvid ...... THE WORLD IS MINE !!!!! .... AWESOME !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! .....

Frank

Okay film

Lars Michael

en af de bedste film der er lavet i verden,forbudt for børn.

S. Rico

giver den fuld skrue. Måske lidt vel rigeligt kunne nogen mene. Jeg synes han overspiller og gør karakteren endimensionel. Jeg er heller ikke så vild med den totalt afpillede Pfeiffer. Men man kan ikke komme uden om, at det er en stor film.

Wayne

Den lille mand som ender med at få storhedsvanvid. Filmen er flot men jeg er ikke den største fan af den - den mangler charme.

Muggauser/8186

En af de hidtil bedste film ever. Så ekstrem fed film, se den. Aldrig har alpacino været så eminent

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.