Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

Ferdinand

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmens stemning svinger mellem det stilfærdige og det dramatiske. I en række scener beskrives de centrale figurers følelser med megen indlevelse – bl. a. sorg over tab af nære relationer. Imidlertid klarer hovedkarakteren mange svære situationer overbevisende og i et stærkt sammenhold med andre. På samme måde virker det formildende på seernes oplevelse af de tunge følelser, at handlingen udspiller sig i et animeret univers og serveres med megen humor. Det vurderes derfor, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
14.12.2017
| |
1 time 46 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Ferdinand
|
Versioner: se alle
3D - dansk tale, 2D - dansk tale, 3D - eng. tale (u/undertekster), 2D - eng. tale (u/undertekster), Babybio 2D - dansk tale
|
Billetter

Animationsfilmen 'Ferdinand' handler om den fredelige tyr af samme navn. I stedet for at kæmpe mod de andre brovtende tyre, vil han meget hellere sidde og sniffe til velduftende blomster.

Som tiden går, vokser Ferdinand sig stor og stærk, men hans temperament forbliver blidt som et lams.

En dag kommer fem mænd forbi Ferdinands hjemby, som leder efter den største, hurtigste og vredeste tyr til tyrefægtning i Madrid. Da en bi stikker Ferdinand, bliver den fredelige tyr ved en fejl udvalgt og transporteret til hovedstaden, hvor de har høje forventninger til hans evner.

Tyren er fast besluttet på at vende tilbage til sin familie, og han samler en gruppe af umage venner for at hjælpe ham hjem.

'Ferdinand' er baseret på børnebogen af den amerikanske forfatter Munro Leaf fra 1936 og har fokus på, at man ikke skal skue tyren på hårene.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (323 votes)
4.9
4

Instruktør

Relaterede nyheder

8 måneder siden

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "En film, man ganske enkelt bliver i godt humør af." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "Filmen er meget charmerende, farverig og rørende." (Michael Lind)

 • Jyllands-Posten

  "Historien er sød, men den er næsten for spinkel til en så lang spillefilm." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "... filmen [holder] renhjertet sin kurs og forener [...] en nutidig underholdningsstandard med det gode, gamle, påståeligt optimistiske julehåb om fred på jord og i dyr og mennesker velbehag." (Søren Vinterberg)

 • Weekendavisen

  "Den nye film er værd at se. Det er ikke verdens bedste eller mest originale historie, men den er sød og sjov på en hyggelig måde." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Segoyuser/116755

Ih ja Ann-Britt den er da kær, gik smilende ud af bif idag, har jo set gamle Disneys men ville se denne som du korrekt skriver det er MORD tyrefægtning som vises i filmen...
Har ik læst bogen.

TJo Antaeus Disneys den gamle er en "klassiker" denne nye Ferdinand belyser nogle andre emner udover der er sjove scener...

bentuser/87315

En sjov og varm film, hvor hele familien kan være med.

jeanette

:) virkelig en go film....

Antaeus

jeg tænker umiddelbart at historien har for lidt i sig i forhold til at lave en spillefilm. Jeg kender i øvrigt kun den gamle Disney kortfilm, ikke bogen.

Hvis kortfilmen imod forventning skulle være ukendt så kan Disneys fine kortfilm ses her.

https://www.youtube.com/watch?v=IbrixKrBpxg

Ann-Britt

Jeg så filmen om tyren Ferdinand ved et særarrangement i Cinemaxx v. Fisketorvet, København i dag lørdag den 9. dec.

En sød og sjov film, som lykkeligvis (i henhold til min personlige holdning) viser tyrefægtning som det det er.
Mord.
Som Ferdinand bliver klar over det på et afgørende tidspunkt i filmen, så er der INTET heltmodigt og sejt ved tyrefægtning.
Det er ren nedslagtning, og tyren vil ALDRIG vinde, ALDRIG.

Men det er såment også en sjov film, kær og med masser af action.
Jeg så den (der var ikke noget valg!) med dansk tale og det var en ok oplevelse, og selvom jeg så den uden børn, hyggede jeg mig på trods :)

Det er MANGE år siden, jeg læste bogen, filmen er skabt over, men jeg mindes slutningen, som hvis ikke andet? følger bogen fint.

Den kan anbefales til alle, dog måske især de, der har et blødt punkt for dyr ;)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.