Cookie- og Privatlivspolitik
Skal Johnny Depp fyres fra Fantastiske skabninger 2?

Skal Johnny Depp fyres fra Fantastiske skabninger 2?

J.K. Rowling har udtalt sig...

Stem op!
23
Stem ned!
0
(reset)

Harry Potter-fans verden over har udvist bekymring over Johnny Depps kommende store rolle i Fantastiske skabninger: Grindelwalds forbrydelser.

Depp spiller som bekendt titelrollen som den nye filmseries hovedantagonist, Gellert Grindelwald. En rolle han også indtog kort i Fantastiske skabninger... og hvor de findes.

Debatten om, hvorvidt Depp er berettiget til rollen i det familievenlige univers, kom allerede på banen ved den første films udgivelse, hvor Depp blev involveret i en grim skilsmisse med kollegaen Amber Heard, der anklagede Depp for hustruvold og stofmisbrug.

Anklagerne og diskussionen døde langsomt hen, men nu er fans igen på banen pga. af den #Metoo-bølge, der pt. får branche som publikum til at kigge deres forbilleder efter i sømmene, og har givet anledning til den største Hollywood-udrensning i mands minde.

Adskillige henvendelser på bl.a. Twitter fik først instruktøren David Yates til at forsvare sin beslutning om at beholde Depp, mens han dog indrømmede, at han havde overvejet at finde en erstatning. Nu er filmen i gang med optagelserne, og Depp er endegyldigt på plakaten.

Læs også: Alt vi ved om Fantastiske skabninger 2-5.

Men i går udkom Harry Potter-universets skaber J.K. Rowling så pludseligt med et nyt forsvar af castingen. Her skriver hun bl.a.:

- Da Johnny Depp blev castet som Grindelwald, tænkte jeg han ville blive vidunderlig i rollen. Men på omtrent samme tid, hvor vi filmede hans cameo, dukkede historierne op i pressen, og jeg og alle involveret i frnachisen blev dybt bekymrede. Fans har en legitim ret til at stille spørgsmål (...), og jeg forstår udemærket deres vrede og forvirring.

Warner Bros. bakker op om Rowlings udtalelse ved at henvise til Depp og Heards fælles pressemeddelelse, der ser således ud:


Om fans tager de forskellige forsvar for Depps berettigelse i det magiske univers, får vi at se. Om ikke andet er han stadig om bord som Voldemorts forgænger i de næste fire Fantastiske skabninger-film.

Spørgsmålet er: hvad mener du om sagen?

Fantastiske skabninger: Grindelwalds forbrydelser får dansk premiere den 15. november. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mickey

Det her er også bare typisk Amerikansk ano 2017. Man dømmer bare personer, uden egentlig at vide hvad der er foregået. Men man kan jo undre sig over, hvordan Amber Head's blå mærker var væk få dage efter retssagen var slut?? Tro mig, hvis Johnny Depp virkelig var skyldig, så var han blevet trukket ud af både Pirates & Fantastic Beasts. Men i retten blev han altså renset, og hvor meget feministerne end vil det anderledes, så tror jeg her vi har haft en klassisk Gold Digger på spil -Især når alle Depp's ekskoner kom ud og udtalte sig i hans forsvar?!
Jeg var personligt ikke super glad for at Depp blev castet i rollen som Grindelwald (mener at Colin Farrell skulle have haft den) men synes sgu ikke det er fair at fjerne ham fra filmen, udelukkende baseret på anklager og rygter....

Jonas

Vold i forhold er en forfærdelig ting, men det er ikke noget, der umiddelbart har noget med filmene at gøre - kun Depps ry. Jeg er spændt på at se hans Grindelwald og synes i hvert fald, at han skal få lov at fortsætte i denne her film, nu hvor de har annonceret, at han er med. Hvis det bliver uundgåeligt at skifte ham ud, kunne man også lave en James Bond eller Blofeld, hvor man skifter skuespilleren, men at figuren forbliver den samme. Ellers synes jeg, man skal beholde Depp i rollen og lade ham udføre det arbejde, han er blevet hyret til.

Ann-Britt

Hvis han er en idiot, skal han dømmes for det, DER hvor det er relevant.

Nu er filmene ved at blive indspillet, så forsæt dog. Lad være med at blande tingene sammen.
Hvad han evt. har gjort, når kameraet er slukket må domstolene tage sig af.
Så længe han ikke sidder bag tremmer, kan og skal han forsætte med rollen som Grindelwalds.
Og jeg glæder mig forsat til at se de næste film i serien.

Thomas

Han er ikke kriminel!! Og der er ingen beviser for at han har gjort en skid!!

Ann-Britt

HVIS han blev dømt, og kom ind og ruske tremmer.

Rizzo

Jeg synes virkelig denne #metoo sag har taget overhånd. Det skal ikke forstås sådan at jeg synes overgreb skal gå uskraffet forbi, men det har udviklet sig til en regulær heksejagt. Folk på begge sider af sagen bør behandles ordentligt; man er trods alt stadig uskyldig til det modsatte er bevist. I denne sag synes det dog at have taget en drejning så det er modsat: Skyldig til det modsatte er bevist. Med bare én beskyldning bliver folk brændt på de sociale mediers bål.

Karina

For det første startede denne sag i Maj da Depp blev skilt. Længe før kvinder stod frem og talte ud om Weintstein. Denne sag handler ikke om seksuel upassende opføresel over for kvinder, den handler om vold i hjemmet og stofmisbrug. Det er relevant at en mand der tager stoffer har en større rolle i en film for hele familien. Jeg mindes Robert Hansen her hjemme i sin tid blev fyret for det samme.
Depp har en fortid med druk og stoffer og der har i hans ungdom for hans længrevarende forhold til Vanessa Paradis før han blev gift med Amber Heard været rygter om vold mod kærester og beviser for smadrede hotelværelser. Jeg gør mig ikke til dommer men det er nok en god ide ikke blande tingene sammen og huske alle historier og ikke bare fokusere på en kvindes beretning med det formål at feje "beskyldningen" af banen.
Jeg synes Johnny Depp er en dygtig skuespiller men det ændre ikke på jeg ikke mener han er et videre heldig forbillde for børn og unge.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Mickey

Som KÆMPE fan af Potter-bøgerne, har det altid irriteret mig at Dumbledore pludselig var homoseksuel.

6 timer siden
lisbet

Super glæder mig til at erså en stor Queen fan

21 timer siden
Julius

Josh Brolin er bestemt én af vor tids store skuespillere.

1 dag siden
Julius

Er det en fejl eller meningen at der er en åbenlyst tydelig kamerafører i venstre side af billedet ved 0:34?

1 dag siden
Simom

jeg har altid været stor fan af Harry Potter (både bøger og film)og har elsket alle film og glædet mig til da der kom en ny og "episode" 2 af Fanta

1 dag siden

Aktive debatter