Cookie- og Privatlivspolitik

Baby Surprise

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
26.08.2010
| |
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Switch
|

I den romantiske komedie 'Baby Surprise' ønsker den 40-årige single Kassie (Jennifer Aniston) sig brændende at blive mor.

Kassie har ikke fundet en passende far, så hun beslutter sig for at klare det selv - med lidt hjælp fra en sæddonor.

Kassies finder den perfekte donor, den charmerende Roland (Patrick Wilson), men hendes bedste ven Wally (Jason Bateman) er slemt skuffet over, at han ikke skal være far til hendes barn.

I en brandert får Wally spildt bægeret med sæd og beslutter i panik at fylde det op igen med sit eget.

Syv år senere mødes Kassie og Wally igen. Wally husker intet fra den skæbnesvangre nat, men så begynder han at tilbringe lidt tid med Kassies søn Sebastian, og sandheden begynder at gå op for ham.

'Baby Surprise' er baseret på novellen 'The Baster' af den Pulitzer-vindende forfatter Jeffrey Eugenides, der også står bag 'The Virgin Suicides' og 'Middlesex'.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (37 votes)
3.9
3.3

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... 'Baby Surprise' er sød romantik for de voksne, der nok kender livets realiteter, men også vil have en pause fra dem." (Ann Lind Andersen) ()

 • BT

  "... en seværdig lille sensommerfornøjelse." (Henning Høeg) ()

 • Jyllands-Posten

  "Fis og ballade blandes med begavet alvor, men ikke i det rigtige målestoksforhold." (Nanna Frank Rasmussen) ()

 • Politiken

  "Sød nok og sådan lidt småhyggelig til en regntung lørdag eftermiddag, men rammer ikke rigtig plet på trods af mange gode kræfter." (Kim Skotte) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Melanie

Synes den var god, men ikke mere tror ikke at genren er mig.

Chrina

Det var en god film og ser den nok gerne igen.
Drengen der spiller sønnen er morsom og charmerende og der er god kemi mellem "søn" og "far".

Men plat at ændre titlen, da den originalt hedder " The Switch "

Sara Bedara

Efter de første fem minutter af denne film ved alle hvordan den slutter. Det var bare endnu en af en lang række ubetydelig kærligheds-feel-good film. Den bidrager med absolut ingenting til film historien.

Sanne

Skøn skøn film hvor man får hvad man forventer. Forudsigelig og ender selvfølgelig lykkeligt. Man bliver lidt forelsket i Justin Bateman, fordi han spiller rollen som best-friend/good guy helt perfekt.
Den er værd at se, især hvis man er single og har lidt klappende æggestokke ;)

Anjauser/50528

Jason Bateman gør hva han kan ,men med en sådan skod skuespiller som Jennifer Aniston er kan han ikke stille meget op. Hun er en som kan ødelægge en film fuldstændig, ærgeligt for filmen kunne ha været rigtig god.
Den ene stjerne skal gå til Jason Bateman

Det Hvide Lærred

Skyder på det er en tøsefilm;)

Anjauser/50528

Jeg havde ellers glædet mig sådan for jeg elsker denne genre, men for fanden hvor var den kedelig. Den kom aldrig rigtig i gang. Jennifer Aniston er bare en skod skuespiller, hun bliver aldrig bedre end da hun spillede Rachel i Venner. Lad være med at spild penge på denne film, i vil blive skuffet.

Amalieuser/33068

Hun er seriøst en af de bedste skuespillere PÅ JORDEN! Men jeg tvivler dog på at denne film er noget for mig. Filmen lyder lidt 'voksen'. Specielt det med sæd-doneren. Hvis jeg fortæller drengene fra min klasse om at jeg har set sådan en film. GAARD de vil grine >.<. Så jeg er lidt i tvivl. Men den lyder jo sjov, så hvis jeg finder en veninde der vil med ind og se den, så skal den nok ses :D. Så... Håber at jeg finder en veninde der vil med mig :DD
Men den lyder jo go' og elsker alle de tideligere film med hende og specielt serien FRIENDS (sidder faktisk og ser den nu).
GO Jennifer Aniston !!!

Pernille

Jeg skal bare se denne her film. Elsker bare Jennifer Aniston hun er den bedste. Håber den er lige så god som The Bounty Hunter <3 <3
Skal bare have den når den kommer ud =_=

Madelineuser/15610

Jeg glæder mig helt vildt til at komme ind og se den. Jennifer Aniston er bare en super skuespiller. Hun laver alle film bedre <3

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.