Cookie- og Privatlivspolitik
9 superheltefilm du skal se i 2018

9 superheltefilm du skal se i 2018

Vores guide til genren næste år

Stem op!
50
Stem ned!
0
(reset)

Næste års superheltefilm byder bl.a. på både action, komedie og animation. Vi kan se frem til fortsættelser og helt nye historier med hidtil ikke-filmatiserede karakterer.

Således er der gensyn med superhelte som Black Panther, The Avengers, Deadpool og Aquaman, mens nye mutanter og Miles Morales' Spider-Man ser den store skærm for første gang.

Se listen over næste års superheltefilm her og stem på den du glæder dig mest til nederst. 

Klik på titlerne, som nedenfor nævnes i kronologisk rækkefølge, for at læse mere om filmene og se premieredatoer.

Black Panther 
Den 18. film i Marvel-universet foregår i det isolerede og teknologisk fremskredne afrikanske land, Wakanda. Efter T’Challa mistede sin far i Captain America: Civil War, vender han tilbage til sit hjemland for at tage sin retsmæssige plads som konge og beskytter af Wakanda.

Avengers: Infinity War
Hele Marvel-universet bliver samlet, når The Avengers får brug for hjælp til at bekæmpe den kosmiske skurk Thanos. Superskurkens mål er at samle alle seks Infinity Stones, som indeholder ufattelige kræfter og kan sikre ham kontrol over samtlige verdener. Alle Marvels superhelte må stå sammen for at redde virkeligheden, som vi kender den.

Deadpool 2
Ryan Reynolds vender tilbage som Wade Wilson alias den flabede superhelt Deadpool i endnu en superheltekomedie. Negasonic Teenage Warhead og Colossus er også tilbage, mens vi kommer til at se Josh Brolin i rollen som Cable og Zazie Beetz som Domino.

Ant-Man and the Wasp
Efter 'Captain America: Civil War' kæmper Scott Lang med konsekvenserne af sine valg som både superhelt og far. Da en ny mission melder sig på banen, må Lang igen hoppe i Ant-Man-dragten og lære, hvordan han kan kæmpe side om side med The Wasp.

De utrolige 2
14 år efter den originale De utrolige får vi endelig en fortsættelse på den animerede historie om en ekstraordinær familie af superhelte. Denne gang står Hr. Utrolig overfor nye udfordringer, da han må tage sig af Jack-Jack, babyen med nyfundne superkræfter, mens Elastikpigen er ude og redde verden.

Venom
Tom Hardy spiller Eddie Brock i denne Spider-man spinoff. Fotografen Brock bliver til skurken Venom, da han forenes med et fremmed stof, som tidligere påvirkede Spider-man i Spider-man 3. Instruktøren Ruben Fleischer har før stået bag bl.a. Zombieland.

X-Men: Dark Phoenix
Jean Grey begynder at udvikle utrolige evner, men disse superkræfter har konsekvenser og begynder at forvandle hende til Dark Pheonix. Nu må resten af X-Men-holdet tage stilling til, om deres vens liv er mere værd end resten af verdens.

Aquaman
I kølevandet på Justice League har Arthur Curry fundet ud af, at han er arving til undervandsriget Atlantis. Som Aquaman må Curry nu vende tilbage til sit hjem og lede sit folk. Jason Momoa vender tilbage som Aquaman og får selskab af bl.a. Nicole Kidman og Willem Dafoe.

Spider-Man: Into the Spider-Verse
Den halvt sorte, halvt latino Spider-Man, Miles Morales, får sin egen film i animeret udgave. Filmen vil fokusere på den klassiske Spider-Man-historie om Morales’ forsøg på at jonglere skole og superheltelivet. Shameik Moore skal lægge stemme til Morales, mens Liev Schreiber lægger stemme til filmens skurk.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Batgirl.

Der kommer mange fede superhelte film næste år og den jeg ser mest frem til må være Avengers: Infinity War. Så skal Thanos ikke fede den mere. im doing my self.

Jacob

I disse dage er der eftersigende seriøs forhandling om, at Disney vil købe Fox’ film- og TV rettigheder. Bliver det til virkelighed vil Mickey Mouse fabrikken stå, for omkring 30 procent af samtlige Hollywood produktioner. Det kan blive dødsstødet for Deadpool og det planlagte X-Force, da Disney jo ikke arbejder med høj aldersgrænse.

"Certified Fresh"

Skal selvfølgelig se begge. Traileren til Infinity War er noget af det smukkeste jeg har set siden traileren til den første Avengers film. Men fordi dette bliver tredje gang, man ser Avengers på det store lærred, så tildeles min stemme til den karakter, som igennem et vanvittigt debut gjorde Captain America: Civil War langt mere interessant, end den i forvejen var. Snakker selvfølgelig om Black Panther.

Ser frem til at se Marvel yderligere udvide deres univers igennem denne film, og jeg glæder mig til at se, hvilke andre tricks T’Challa har under ærmerne som titelkarakteren.

Overvejede også De Utrolige 2, som jeg glæder mig mindst lige så meget til!!!

utyskeuser/406080

Det bliver lidt interessant at se, om Kinberg kan føre serien tilbage på rette spor, fordi Apocalypse var godt nok en jammerlig omgang.

Selvom han er Fox' svar på Kevin Feige, så er det stadig hans første instruktørjob, så slutresultatet kan blive dødstødet for X-Men-filmserien.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.