Cookie- og Privatlivspolitik

Forrest Gump (1994)

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
|
2 timer 22 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Forrest Gump
|

Robert Zemeckis rørende og charmerende Oscarvinder fra 1994 har det hele: stemning, musik, historie og en fantastisk skæbne i titelfiguren, den enfoldige men godhjertede Forrest Gump, spillet forrygende af Tom Hanks. Forrest Gump er den elskelige antihelt, der fører tilskueren gennem et forrygende ridt af højdepunkter fra det 20. århundredes USA fra Elvis over Martin Luther King til Vietnamkrigen. “Jeg har aldrig mødt en som Forrest Gump i en film, og for den sags skyld har jeg aldrig set en film som ’Forrest Gump’. Sikke en magisk film.” skrev den legendariske amerikanske filmanmelder Roger Ebert.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (301 votes)
5.3
0

Instruktør

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus

Bedste Tom Hanks film sammen med Saving Private Ryan. Han er en genial skuespiller, og så er historien i filmen helt fantastisk. Den har budskabet at selvom man ikke virker som om man er særlig klog er man det nok alligevel på mange måder. Genialt.

Nina

Jeg elsker den her film

Therese

Virkelig god film.

GiwizZeni

Jeg tror du mener 'yndlingsfilm'...

michelle krøjgaarduser/610747

En film man kan se igen og igen.

Maggie Smith

LANG MEN ET MESTERVÆRK. HANKS ER KONGEN!

Joachim

Fantastisk film! Intet mindre end det.

HeleneColor

Tom Hanks skråbelige og uskyldig karakter spiller igennem i Forrest Gump. Han leverer skuespils-evner, som ingen anden skuespiller. Han vil fortælle historien om Forest Gump med hjertet, som førte til Oscar for sin præstation

Jeg blev forelsket i den kækket Gump, for hans unikke personlighed til hans udstråling igennem hele filmen.. Yderst charmerne til en forfriskende ny historie
- I sig selv er Forrest Gump en filmperple, som enhver filmelsker bør se og have bekendskab til

Nikolaj

Som virkelig udskiller sig på en god måde.

Jacob

Livet set gennem øjnene på den ikke alt for kloge Forrest Gump er et livsbekræftende syn på mennesker, og det er en af Tom Hanks mest mindeværdige roller til dato.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.