Cookie- og Privatlivspolitik

Spider-Man: Homecoming

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en humoristisk og intens, actionpræget grundstemning. Filmen indeholder adskillige actionscener med slagsmål, skyderier, eksplosioner og andre situationer, hvor personer er i stor fare. I en scene ses en figur blive opløst til atomer og i en anden længere sekvens er en flok angste mennesker i overhængende fare for at falde i døden fra stor højde. Da handlingen dog foregår i et urealistisk superhelte-univers, hvor hovedpersonen klarer sig uden at komme alvorligt til skade og da de dramatiske scener ikke er decideret udpenslede, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
06.07.2017
| |
2 timer 13 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Spider-Man: Homecoming
|
Versioner: se alle
3D, 2D, IMAX 3D, Babybio 2D, Seniorbio 2D
|

Superheltefilmen 'Spider-Man: Homecoming' fortsætter, hvor Captain America: Civil War slap. Peter Parker er først lige ved at lære sine nye superkræfter som Spider-Man at kende, men han er samtidig en helt almindelig, lidt socialt akavet teenager.

Den unge superhelt brænder for igen at komme i aktion med de mere erfarne helte i Avengers, men holdets nuværende frontfigur, Tony Stark, besvarer ikke hans opkald, og derfor forsøger Peter at bevise sit værd på egen hånd.

Spider-Man kommer på sporet af nogle forbrydere, der handler med højteknologiske våben og ikke mindst deres leder, den farlige og flyvende Vulture, og snart er edderkoppemanden ude, hvor han ikke kan bunde.

'Spider-Man: Homecoming' er en ny begyndelse for den netsvingende tegneseriehelt, der allerede har to filmiske universer bag sig. Forskellen er denne gang bl.a., at Peter Parker allerede ER blevet bidt af en edderkop, og at han er yngre end de tidligere inkarnationer spillet af Tobey Maguire og Andrew Garfield.

Samtidig er det første gang på film, at Spider-Man optræder side om side med Marvel-heltene The Avengers, og det betyder, at den nye hovedrolle Tom Holland vender tilbage i flere kommende film, både Avengers: Infinity War og en direkte efterfølger til 'Homecoming'. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1277 votes)
4.9
4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... filmen er en af de mest underholdende superheltefilm, der længe er set ..." (Kristian Lindberg)

 • BT

  "... 'Spider-Man: Homecoming' [er] en velkommen fornyelse/genfortælling. Således er balancen imellem spænding og komik perfekt." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "Når superskurken Vulture [...] spilles af Michael Keaton kan det ikke gå helt galt, skulle man mene. Det gør det da heller ikke. Men rigtig godt bliver det desværre heller ikke." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "Det klæder Marvel-universet at rykke ned på jorden [...] det er rigtigt set at fremhæve Spider-Man-figurens almindelighed og give ham en modstander af samme støbning." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

 • Politiken

  "Action nok. Men trods træg optakt og forlænget spilletid alt for lidt dramatisk opbygning til det ..." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Søsuser/807738

Tom Holland er så god skuespiller

Antaeus

Jeg har ikke været særlig glad for den nye Spider-mans optræden i bl.a. Avengers m.m. fordi han er gjort til en der ikke rigtig kan bide skeer med de store, men kan lege lidt med før det spidser til.

Og det fortsætter i Spider-man Homecoming, desværre. Filmen fungerer egentlig ganske fint når han bare er en teenager, mens det bliver helt galt nærmest hver gang han bliver til Spider-man. Så skal der en masse humor ind over alt og han klovner rundt, løser ikke opgaverne og når det spidser til så kommer Iron Man og løser det for ham. Og sørme om han ikke også skal have en Spider-man dragt i Iron Man stil.

Det er ikke den seje Spider-man jeg kender, men desværre en klovne Spider-man som ikke kan lege med blandt de store. Det er et godt stykke fra oplægget i tegneserierne og de andre Spider-man udgaver fungerer væsentlig bedre i selve Spider-man rollen.

Karsten

Hvis man kigger på de seneste DC og Marvel film, kan man sige, at Marvel er lidt mere munter, mens DC er mere seriøs.

På den måde lever filmen ret godt op til forventningerne, eftersom det er en meget underholdende film, der ikke mangler jokes og action. Dog er karaktererne ret forskellige fra de oprindelige.

Jeg savner også noget mere dybde. Det kommer måske i de næste film, hvor Spidey måske er blevet bare en lille smule ældre. I de tidligere film kæmper han en indre kamp efter tabet af sin Onkel Ben, som han føler han selv er skyld i. Det er der ikke meget af i denne film, men han er også kun fyldt 15.

Det kan måske være svært at blande de to ting, men det savnede jeg bare.

Så god, sjov og underholdende film!
https://financer.com/dk/

Thea

Havde rigtig høje forventninger til denne film, dog levede filmen overhovedet ikke op til forventningerne. Der var for lidt "actionscener", som jeg personligt rigtig godt kan lide. Derfor skuffede det da der kun var actionscener i starten og slutningen af filmen. Var ved at falde i søvn gennem det meste af filmen....
Den manglede Marvel-action som oftest altid forekommer i deres film, her var dog ikke tilfældet...
Ikke en film jeg vil anbefale, og synes den er alt for hypet!

John

Forstår på ingen måde hypen omkring denne reboot af et reboot som for mig falder fuldstændig igennem. Selveste Spiderman i skikkelse af Tom Holland udfylder på ingen måde rollen bedre end de 2 foregående dertil mangler han i særdeleshed charme, karisma & gennemslagskraft og lander derfor kum omkring middel. Derudover er det til dato en af de kedeligste skurke jeg endnu har set som hverken virker skræmmende, frygtindgydende eller uovervindelig (Dog fint spillet af Michael Keaton). Sidst men absolut ikke mindst så er actionscenerne ikke noget værd at skrive hjem om (dertil er de simpelthen for tandløse) samt effekterne som på ingen måde anno 2017 virker særligt overbevisende. I min verden absolut ikke i nærheden af at være den bedste spidey-film. Spiderman 2 fra 2004 er for mig klart den bedste.

Jensuser/360982

By far det bedste forsøg på en film om spiderman

VIPER

Filmen var ok lavet, synes bare det er ret irriterende at det ikke kan laves ligesom tegneserien, hvor Liz, Flash & Ned alle 3 er blonde, det kan man ik ligefrem kalde dem i denne film! Og Parker er godt nok ik særlig forsigtig med sin hemmelighed synes jeg, han kunne ligeså kæmpe uden maske på sådan som han fejler, har han ingen edderkoppesans i denne her eller hva'? Bortset fra det fed film, fede effekter!

Maggie Smith

GENIAL FILM! Virkelig. Jeg var stor fan af den allerførste film, hvor det var Tobey der spillede Peter Parker.

Her må jeg bare konstatere, at der virkelig er skabt liv igen og på nogle andre fronter. Jeg synes nærmest, at det er en ære at man ikke bruger en gammel Aunt May. Men tværtimod, at man har nytænkt og bruger en ny, som rent faktisk ser rigtigt godt ud. Samtidig er det også rart, at vi ikke skal igennem historien med Onkel Ben igen, det har vi nydt godt af at vi ikke skal. Ikke fordi at det er nogen forfærdelig historie, men mere fordi at den har vi oplevet i andre gode film. Især den første triologi var meget rørende, og jeg blev rigtig rørt over Aunt Mays gode spil.

Det her er super fedt, at vi har en skurk som Michael Keaton, som leverer en rigtig flot skurk. Batman kan sku også godt være skurk i Spiderman :P
Jeg er en af dem, som faktisk synes det er meget fedt at Tony Stark også er inde over - han gør det godt og han har nogle sjove scener i filmen.

Jeg ser meget gerne, at man fortsætter solo-film om Spiderman og gerne med forskellige inde over. Jeg er især glad for, at plottet er så godt som det er og det er generelt bare en fantastisk film. Jeg blev stærkt overrasket over, hvor god filmen var, da jeg så den i sommer.

jeanette

God som altid... Kan godt lide den klassiske historie ...

Individet

En spidermans film der både er interessant og god. Jeg har det også med, at Spidermans filmene bliver bedre og bedre. Med skuffelserne fra de gamle, hvor the Amazing Spiderman var bedre kunne Homecoming komme og sætte de andre på plads.
Filmen handlede om Peter Parker også kendt som Spiderman, der lige er vendt hjem fra kampen mod Captain America. Peter syntes så, at byen er blevet kedeligt. Der er ikke folk der er kriminelle til at han kan komme og redde. Samtidig venter han på at Tony Stark, Iron man, ringer til ham, for at få hjælp. En dag ser Peter noget mystisk, hvor han finder ud af, at en mand, har et våben som han misbruger og har nogle planer, som Spiderman må finde ud af, hvad er og sætte en stopper for det.
Som sagt er Spiderman homecoming ifølge mig den bedste Spiderman film, jeg har set. Den følger med i det store univers, som Marvel har lavet. Så vi håber at Spiderman kommer med i The avengers. Jeg havde frygtet lidt, fordi jeg havde set traileren, at Ironman havde en større rolle end han havde. At han ville stjæle hele billedet for Spiderman. Men det gjorde han ikke.
Så er Spiderman også en superheltefilm, hvor den har det negative ved at være superhelt. Det havde jeg manglet i nogle andre superhelte film.
Skuespillet manglede jeg dog lidt mere af. Tom Holland, der spillede Spiderman spillede godt, men det var nok også det. Altså det var godt skuespil, men jeg manglede lidt mere i det.
Men ellers en god superheltefilm og gerne flere af sådan nogle.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.