Cookie- og Privatlivspolitik

Sådan træner du din drage 3

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en dramatisk grundstemning med en humoristisk undertone. Der er lange scener med slagsmål og dramatiske krigsscener, hvor hovedpersonerne er i stor fare. I en del af disse kæmper de mod en kraftfuld modstander i dunkle miljøer. Da filmen imidlertid foregår i et urealistisk animeret eventyrunivers, og da hovedpersonerne virker handlekraftige og sejrrige, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
31.01.2019
| |
1 time 44 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
How to Train Your Dragon: The Hidden World
|
Versioner: se alle
IMAX 3D - dansk tale, IMAX 3D - eng. tale, 3D - dansk tale, 2D - dansk tale, 2D - eng. tale, 4DX 3D - dansk tale, 2D 4DX, 4DX 2D - eng. tale, Babybio 2D - dansk tale, Babybio 2D - eng. tale
|

Animationsfilmen 'Sådan træner du din drage 3' er den sidste film i trilogien om den unge viking Hikke og hans drage natskyggen Tandløs.

Bersærkø er blevet et fredeligt sted at bo, hvor mennesker og drager lever i harmoni med hinanden. Men da Hikke og hans venner er begyndt at redde drager fra andre vikinger, er øen blevet overbefolket.

Vikingerne møder nu den berygtede dragejæger Grimmel, som har svoret at udrydde alle natskygge-drager - og Tandløs er den sidste.

For at redde dragerne må Hikke og hans venner nu gå på jagt efter et mystisk eventyrligt rige ved verdens yderste kant, hvor dragerne kan leve i fred.

Undervejs opdager Hikke dog, at Tandløs ikke er den sidste af sin art, og mødet med en natskygge-hun sætter venskabet mellem mand og drage på prøve.

'Sådan træner du din drage 3' afrunder sagaen om vikinger og drager, hvor beboerne på Bersærkø får lov at komme på et sidste eventyr med deres bevingede venner.

Universet har tidligere budt på Sådan træner du din drage og Sådan træner du din drage 2 og er baseret på Cressida Cowells populære bogserie, der første gang blev udgivet i 2003. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (309 votes)
5.1
4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Jyllands-Posten

    "Seriens skaber, Dean DeBlois, fuldender sin vellykkede trilogi i fin form ..." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

  • Politiken

    "Slagscenerne er ikke for førskolebørn! Men animationen af bølgende skyer og nordlys når ny tekniske højder." (Søren Vinterberg)

  • Weekendavisen

    "'Sådan træner du din drage 3' er ikke en almindelig fortsættelse, der bare skal føre serien videre. Det er tværtimod en smuk fortælling, som giver dragernes saga en ordentlig slutning." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Vakse Viggo

Jeg tænker bare på Ice Age, og Shrek. De to først i var serie var gode. 3, og 4 i IA. var noget l,o,r,t. 4 i Shrek, kunne været bedre. 3 i Toy Story, og Kung Fu Panda er ret gode.

gyldenløve

set 2eren og nu kan jeg ikke vente på at den næste kommer.

belv glædeligt overrasket over at de valgte at gøre nr2 mere seriøs

Anne

Det er nok den film, jeg glæder mig allermest til at se, nu hvor jeg har set How to train your dragon 2, der i øvrigt var helt fantastisk. Jeg ser frem til at møde Hiccup, Astrid og de andre igen:) Det bliver også spændende at se på hvilket tidspunkt i deres liv, de nu befinder sig i, når 3'eren udkommer. Personligt håber jeg ikke springet bliver for stort, måske 1-2 år. Men uanset hvad forfatterne har tænkt sig, så håber jeg vi får en god afslutning på en noget nær perfekt triologi.

Christine

Hvis du er vild med filmene, skulle du tage at se serierne.
De første to sæsoner kan ses på dvd.

Men ellers er den sæson der ligger på netflix helt klart vær og se ;)

Brian

Som hvislende død eller skrigende død som kan spise øer. Det vil være top sejt. Hvis der er nogen der gerne vil se den skrigende og hvislende død så køb Dragerytterne fra berserkø del 1 og 2.

Ellen

Håber at de, ligesom i Rio 2, finder en flok natskygger! Det ville være fantastisk!! :D

Sulle

Glæder mig rigtig meget til 3'eren!
2'eren var rigtig god, og indrømmer gerne at jeg fældede en tårer (eller flere) da jeg så den i biografen . Så sørgelig

Er spændt på hvad handlingen er i 3'eren, når man tænker på hvordan 2'eren sluttede :)

Wayne

Efter to gode film mangler kreativiteten, og det giver som regel en ærgerlig 3'er.

Christine

er jeg meget spændt på at se hvad dette eventyr handler om..

hmm har ideer men vil ikke sige noget for at spoile for folk der ikke har set nr 2 i nu, som meget varmt kan anbefales

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.