Cookie- og Privatlivspolitik
Hele Avengers-holdet samlet på nye billeder

Hele Avengers-holdet samlet på nye billeder

Iron Man, Captain America, Guardians of the Galaxy & co.

Stem op!
26
Stem ned!
0
(reset)

Superheltefilmen Avengers: Infinity War og dens efterfølger Avengers 4 bliver den foreløbige kulmination på Marvels storslåede univers.

Over 30 velkendte karakterer fra universet vil dukke op, herunder hele holdet fra Guardians of the Galaxy, Iron Man, Spider-Man og Captain America.

En ny Vanity Fair-artikel har samlet alle heltene og deres hjælpere i en stor fotoserie med fire forskellige forsider, som du kan se nederst.

Selvom Marvel synes at have et imponerende line-up nu, så venter der meget mere i fremtiden. Det fortæller Marvel-chef Kevin Feige:

- [Vi er] 22 film inde, og vi har 20 film mere på trapperne, som er helt anderledes fra det tidligere - fuldstændigt bevidst. [Den fjerde film] viser os ting, vi aldrig har set en i superheltefilm før: en finale. Der vil være to adskilte perioder. Alt før Avengers 4 og alt efter. 

Avengers: Infinity War får premiere den 26. april 2018, mens Avengers 4 får premiere den 2. maj 2019. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nicouser/659215

Den første var fed nok. Den anden var udmærket, men jeg har ikke de store forventninger til de to næste.. Så for mig bliver det bare endnu et par film man kommer til at bruge et par timer på..

Heidi

Sad på Twitter i går da de forskellige covers og billeder blev frigivet og hele Twitter-sfæren gik amok. På den fede måde. Og spekulationerne over The Russo Brothers mystiske opslag på IG og FB gjorde det endnu sjovere.

Det bliver så vildt det her og jeg glæder mig SÅ meget :)

Rasmus/Musen

Marvel TASTISK!

Det er svært ikke at være "hypet" over efterfølgeren i Avengers-filmene lige op til Det store slag.

WOW, de kan absolut bare IKKE stoppe igen med at lave film. Vi har helt masser af håb i vente fra Marvel´s side, må man sige.

Så er der dømt: SLAG!
:-D

Horsi

Jeg er så hypet at jeg kan ikke putte ord på det. Perfekt fødselsdagsgave. Der ud over har the Russoes brothers puttet et billede ud med tallet 3. Mange har spekuleret i at teaser traileren måske bliver droppet om 3 dage eller den 3 december. Åh hvor jeg dog håber. Marvel kan ikke holde låg over dette meget længere.

Jacob

Et billede af Jeremy Renner som Clint Barton tyder på, at han bytter Hawkeye ud med Ronin. Steve Rogers dropper muligvis Captain America til fordel for Nomad. Efter konfrontationen i ‘Civil War’ giver det glimrende mening, men det er ikke sikkert at der er tale om permanente forandringer. Personligt håber jeg på en forsoning inden det endelig farvel i den fjerde Avengers, og gerne med at de påtager deres gamle identiter igen.

Linauser/774152

Det bliver vildt!
Der er sat kryds i kalenderen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.