Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

Paddington 2

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en varm og humoristisk grundstemning, men indeholder enkelte let dramatiske og spændingsprægede scener med forfølgelser og fare. I én let dramatisk scene følger hovedfiguren efter en skummel person om aftenen, men bliver selv fanget af politiet og sat i fængsel. I en anden dramatisk og langvarig scene truer og jagter en forbryder hovedfigurerne, og en af dem tages til fange, forulykker i et afsporet tog og er ved at drukne. Da filmen er delvist animeret, forløses positivt og indeholder varme og humor, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på de yngste børn, og den får derfor en 7års-grænse.

Se mere på medierådet.dk
30.11.2017
| |
1 time 35 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Paddington 2
|
Versioner: se alle
2D, Babybio
|

Familiefilmen 'Paddington 2' handler om den velkendte talende bjørn, der rejste fra det mørke Peru til London og blev del af en sød engelsk familie.

Tre år er gået, siden Hr. og Fru Brown tog bamsen til sig, og de bor alle lykkeligt sammen som populære medlemmer af det lokale samfund.

Paddington er begyndt at arbejde for at købe den perfekte gave til sin tante Lucy på hendes 100 års fødselsdag. Men gaven bliver stjålet, og den mystiske hændelse må nu opklares...

'Paddington 2' er en efterfølger til den anmelderroste og succesfulde Paddington fra 2014, der byggede på Michael Bonds klassiske børnebøger.

Rollelisten byder atter på noget nær den mest imponerende samling af britiske skuespillere siden Harry Potter-filmene. Nyeste tilkommer er Hugh Grant, der giver den gas som fjollet skurk i det børnevenlige univers.

Filmen vises udelukkende med dansk tale.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (214 votes)
4.9
4.7

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

  • BT

    "Ligesom etteren er 'Paddington 2' stopfyldt med den slags magiske filmstemning, der både kan ses og føles." (Henning Høeg)

  • Jyllands-Posten

    "En vidunderlig familiefilm!" (Katrine Sommer Boysen)

  • Politiken

    "Alle fint dubbet til dansk, næsten lige så sømløst som sammensyningen af animation og kødfilm." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Pernille Thorup

Hej Kino.dk
Bliver det slet ikke muligt at se filmen med engelsk tale?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.