Cookie- og Privatlivspolitik

Harry Potter og Fønixordenen

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
13.07.2007
| |
2 timer 18 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Harry Potter and the Order of the Phoenix
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning
|

I 'Harry Potter and the Order of the Phoenix' (Harry Potter og Fønixordenen) står troldmanden over for endnu et semester på Hogwarts.

Han vender tilbage til sit femte år på skolen for heksekunster og trylleri, for at opdage at trolddomsmiljøet ikke vil erkende Lord Voldemorts tilbagekomst. Samtidig har Ministeren for Magi, Cornelius Fudge, indsat en ny rektor på Hogwarts, for at eleverne ikke skal høre om Voldemorts genopvækkelse fra professor Dumbledore.

Eleverne har som altid også fået en ny professor i Forsvar mod Mørkets Kræfter, og hun er endnu en forhindring for de unge troldmænd. Harry, Hermione og Ron danner en hemmelig klub, Dumbledores Army, hvor de og andre elever går sammen for at klare mørkets kræfter.

De har nemlig brug for al tænkelig hjælp i den uundgåelige og frygtindgydende kamp mod "He-Who-Must-Not-Be Named"!

'Harry Potter and the Order of the Phoenix', den femte film i serien, solgte 646.000 billetter i de danske biografer.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (184 votes)
4.9
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0

Jeg elsker bogen, og self. er bogen 10 gange bedre end filmen.. Men jeg må indrømme at jeg ikke forstår hvorfor folk bliver ved med at sige, at de ikke kan lide 5'eren af Harry Potter... Jeg har læst alle bøgerne og er selv en mega HP nørd.. men alligevel elsker jeg den her film... den er virkelig god, og jeg synes at effekterne og skuespillet er bedre end hos nogen anden film !!!
- man kan da ikke hade Harry Potter filmene??, så se dem dog ikke....

6 ud 6 stjerner fra mig :D

Jakobuser/352431

Det er sjovt at de mener at man kan få en bog på 766 UK sider til at fylde 2 timer og 18 min., forstå mig ikke forkert, den er god, i forhold til at den mangler en masse vigtige detaljer, der kunne gøre den mere interessant. Jeg vil give denne film 2 stjerner

S. Rico

Det er som om filmen ikke helt ved, hvor den vil have sit fokus. Og resultatet bliver dermed en lidt rodet affære. Især er jeg skuffet over den store afslutning i Ministeriet. Det kunne have været gjort langt bedre.

mikkel knudsen

sikke en mega mega mega fed harry potter og fønixorden film.....og hvor lord voldermort op bygger sin hær igen og voldermort er lige ved at over tagen harry potter krop i filmen og det er en fed kamp mellen albus dumbledore og lord voldemort.....

MaWnTy

Filmene er ligeså stille og roligt begyndt at bevæge sig over i den dystre del af genren som jeg personligt finder tilfredsstillende. Filmen var en af de dårligere i rækken men atmosfæren er fed og den holder sig mere eller mindre til bogen, og lidt omkring 7'eren bliver også allerede revealed her.
Det er nice.

Hearmeroar

Den var tilstrækkelig i forhold tl bogen, men den kom ikke helt igennem, og var til dels kedelig til tider.

mADS 22

De andre er ikke lige så gode der er mere action i denne her

Alex007

den er ikke så god som jeg hadve forventet.

Kronk fra david by

sejt eventyr fedt action åh nej ikke voldemort

Lottie♥

Elsker den film, det var måske ikke min yndlins men den var god og mørk - jeg elsker mørke film <3!
woah.. Jeg gælder mig til 6'ern <3 [:

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.