Cookie- og Privatlivspolitik

Justice League

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en intens og actionpræget grundstemning. Den indeholder en lang række voldsomme scener med kampe, skyderier, og gidselsituationer. I en scene holdes en flok uskyldige mennesker, heriblandt børn, gidsler af en flok truende terroriser med skydevåben og en bombe. I en anden scene ses en drabelige kamp, hvor bifigurer bl.a. spiddes med sværd og økse. I enkelte tilfælde benytter filmen sig af chok-effekter, f.eks. da et monsterlignende væsen pludselig dukker op foran et barn. Da filmen imidlertid foregår inden for rammerne af et urealistisk superhelte-univers og da de voldelige scener ikke er udpenslede, vurderes det, at den kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
16.11.2017
| |
2 timer 1 minut (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Justice League Part One
|
Versioner: se alle
3D, 2D, IMAX 3D, Supreme 3D, Supreme 2D, Babybio 2D, Seniorbio 2D, Level 7 2D, Level 7 2D - inkl. intro
|

I superheltefilmen 'Justice League' samles verdens største helte for at bekæmpe en ny fjende.

Verden er i større fare end nogensinde før i dette femte kapitel af superhelte-serien, som foregår nogle måneder efter opgøret i Batman v Superman: Dawn of Justice.

Batman drives af Supermans uselviske handlinger og søger hjælp hos sin nye allierede, Wonder Woman, i forsøget på at redde verden. Sammen rekrutterer de et helt hold af superhelte til at bekæmpe ondskaben.

Men på trods af denne hidtil usete sammenslutning af superkræfter, er det måske allerede for sent at redde planeten fra et angreb af katastrofiske proportioner.

Wonder Woman, Batman, The Flash, Aquaman og Cyborg bliver tilsammen Justice League.

'Justice League' er baseret på DC Comics’ tegneserieforlæg og samler de superhelte, vi allerede har set på det store lærred før, og tilføljer nye, ekstraordinære karakterer.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (912 votes)
4.3
3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "'Justice League' er ikke en helt dårlig start. Bare DC vil huske på, at "mere" og "flere" ikke nødvendigvis er lig med "bedre"." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "Ben Affleck er klart blevet en bedre Batman, Gal Gadot er stadig lige skøn som Wonder Woman, og der er godt gensyn med Diane Lane, Amy Adams og Connie Nielsen." (Michael Lind)

 • Ekstra Bladet

  "Lader man være med at tænke alt for meget over tingene - hvilket der bestemt heller ikke bliver lagt op til - kan man sikkert godt lade sig underholde af løjerne og de mange højtråbende effekter ..." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "... Filmen er rent strukturelt stort set splittet til atomer med de mange personer [...]. Man tilgiver dog meget, når Flash-figurens funktion som comic sidekick (ham med de sjove replikker) sætter gang i grinet ..." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

 • Politiken

  "I 'Justice League ' forsøges hver karakter tegnet op med fortid og traumer, men stregen er så tynd og sjusket, at man glemmer at se nærmere efter." (Joakim Grundahl)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Januser/381160

Havde nok ikke de største forventninger inden da film en ikke ligefrem har fåer for gode anmeldelser.

Desværre havde anmeldere ret, filmen er rodet og med en tynd handling og mest af alt kun lavet for pengende skyld. Dog var Ben Affleck en god udgave af Batman.

Håber ikke der kommer en evt. 2 er

Tanja

God film bedste jeg har set længe

Casper

Der er ikke så meget at sige her. Hvis du var blandt de få som faktisk godt kunne lide BvS, så vil dette makværk skuffe noget så fælt. Justice League minder frem for alt om et kedelig forsøg på at være en Avenger film - og det er ikke så overraskende når både Joss Whedon havde en markant finger med i spillet og når Warner Bros. dikterede at den skulle være kort og "sjovere". Vittighederne er påtvunget og historien ramte helt ved siden af. De kunne med fordel havde lagt fokuset mere på samlingen af Justice League og specielt Supermans genopstandelse - hvilket havde et par interessante øjeblikke. Steppenwolf var ikke specielt overbevisende og så helt tam ud ift Zod. JL er til dato den dårligste film i DCEU, hvis man ser helt bort fra Suicide Squad...

Adrian

Ting man havde glædet sig til at se, var alt for dårligt skruet sammen.

S. Rico

5 år efter Marvel's The Avengers er DC endelig klar med deres bud på en film med et superhelte ensemble. Den overordnede præmis er fuldstændig den samme som i The Avengers - nemlig at en samling af superhelte bliver nød til at arbejde sammen for at redde Jorden fra en superskurk og hans kæmpe hær af soldater. Det kan måske lyde lidt tedious, men det er faktisk ganske underholdende, bl.a. fordi superskurken Steppenwolf er en modbydelig stærk modstander, der tidligt i filmen viser, at han ikke lige er sådan at bide skeer med. Således nedkæmper han med lethed de stærkeste kriger-amazoner på Wonder Womans hemmelige ø.

Steppenwolfs soldater, nogle klamme insektlignende bæster, er også værdige modstandere for vores superhelte. I modsætning til Chitauri hæren fra The Avengers (som var alt for lette at slå ihjel og var den rene kanonføde), så skal eksempelvis Batman bruge ret mange af sine kræfter på bare at slå én af disse insektbæster ihjel.

Batman starter således hele showet med en one-on-one slåskamp mod en af Steppenwolf's soldater. Herefter vises en montage fra New Yorks gader ledsaget af sangen "Everybody Knows". Montagen sætter en rigtig god stemning og var medvirkende til, at jeg fik ja-hatten på fra starten af.

Udover en række fede action scener så er der også en hel del humor i filmen. Ikke alt er lige vellykket, men bl.a. er der en ganske sjov scene i forbindelse med - SPOILER ALERT - Clarks opvågen fra "Ondskabens Kirkegård". Denne super underholdende side af Mr. S har jeg døbt "Dark Clark".

Jeg var også glad for at se Barry Allen på det store lærred. Han er et friskt pust til flokken, selv om jeg dog ville have foretrukket tv-versionen af the Flash. Det kan godt være, at Ezra Miller objektivt set er en bedre skuespiller end Grant Gustin, der spiller The Flash i tv-serien. Men som The Flash er Grant Gustin langt mere charmerende.

Man bliver selvfølgelig også nød til at nævne Wonder Woman, der igen fungerer super godt. De to øvrige superhelte, Aquaman og Victor Stone, sagde mig til gengæld ikke så meget, og de bidrager heller ikke specielt meget til filmen.

Samlet set kan jeg stærkt anbefale at gå ind og lade sig rive med af løjerne - og så er det jo spændende at se, om det vil lykkes Thanos - øh Steppenwolf - at finde de seks Infinity Stones - øh jeg mener de tre Mother Boxes.

mbf

...er ikke the "big bad". Han er mere sådan en "hench man" type. Den egentlige superskurk, der kommer op på siden af Thanos nævnes dog en enkelt gang ved navn, nemlig Darkseid.

Blev i øvrigt overrasket over at læse, at Ciaran Hinds havde lagt stemme til Steppenwolf (figuren er åbenbart ren CGI). Synes ellers han lignede tysk Thomas Kretschmann fra bl.a. Wanted og King Kong.

Ellers er jeg ganske enig i dine betragtninger, især omkring The Flash. Grant Gustin gør det nu rigtigt godt, og det er lidt skizofren at have to versioner af samme figur på samme tid i hhv. biffen og på tv.

S. Rico

Ok, tak for info. Nu du siger det, kan jeg godt huske, at der blev nævnt en Darkseid. Men da jeg ikke er kender af DC's comic books, så var det ikke noget jeg bed ret meget mærke i.

Nichlas

God film :)

jeanette

Ok action film... :)

Bukselak

Filmen starter godt, men det er ligesom om, at filmen kun er lavet for pengene skyld. Den bliver mere og mere rodet undervejs, selve historien er virkelig tynd. Den var dog i det mindste 1 stjerne bedre end Suicide Squad.
Jeg vil anbefale dvd udgaven, da det er sluk din hjerne og se filmen på en søndag film.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.