Cookie- og Privatlivspolitik

Thor: Ragnarok

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
26.10.2017
| |
2 timer 10 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Thor: Ragnarok
|
Versioner: se alle
3D, 2D, IMAX 3D, Supreme 3D, Supreme 2D, Babybio 2D, Seniorbio 2D, Level 7 2D
|
Thor: Ragnarok plakat

Filmen 'Thor: Ragnarok' er den tredje solofilm om Marvels tordengud efter Thor: The Dark World.

Thor er fanget i den anden ende af universet uden sin mægtige hammer, Mjølner. Forinden er han blevet besejret af selveste dødsgudinden Hel, der truer med at lægge Asgård øde gennem et altudslettende ragnarok.

For at undslippe fangenskabet og forhindre verdens undergang må Thor udkæmpe en gladiatordyst mod sin ven og Avengers-allierede, Hulk.

'Thor: Ragnarok' samler de to mest magtfulde superhelte i et rumeventyr løst baseret på Marvel-tegneserien 'Planet Hulk'. Action og humor er i højsædet, og med det overjordiske tema (samt fantasy-inspirerede 80er-stemning) kan filmen sammenlignes med Guardians of the Galaxy.

Cate Blanchett slutter sig til Marvel-universet som Hel, der er en mere end værdig modstander for Thor, og derfor må tordenguden samle et hold af allierede, bestående af både velkendte skuespillere som Mark Ruffalo, Tom Hiddleston og af en ny tilføjelse i form af Tessa Thompson.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1635 votes)
5
3.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "... hvis du er til et CGI-overflødighedshorn, tilsat masser af humor og action, så rammer 'Thor: Ragnarok' plet og underholder fra start til slut." (Michael Lind)

 • Ekstra Bladet

  "... mangler noget så basalt som en medrivende historie." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "[Filmen] er et friskt, syret og lattermildt pust på vejen frem mod den store 'Avengers: Infinity War' ..." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

 • Politiken

  "Den newzealandske spøgefugl Waititi gør verdens undergang til teknologisk leg; sjov og afvekslende ..." (Søren Vinterberg)

 • Weekendavisen

  "Historien bevæger sig smidigt – næsten som Midgårdsormen. De computerskabte scener er de flotteste, jeg har set i lang tid." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus/Musen

Jeg var inde for at se filmen sidste weekend i biffen.

En helt masse god underholdning er der at hente i filmen. Masser af aktion på hele tiden, og man må sige at Thor ikke giver op uden lige, når de store slag bryder ud.

Desuden er bikaraktererne også virkelig sjove, og giver god humor blandet ind i historien samme tid med, at den stadigvæk er seriøs i sin handling. Især karakterer som Hulk og Loke er meget sjove. Jeg elsker bestemt, at Hulk er med i filmen- den ville ikke have været så "dramatisk" uden ham, da han Thor nogen at holde sig op imod(som ven, altså :-)).

Så den kan klart anbefales. Både for Thor og generelt Marvel fans vil helt sikkert få en fornøjelse med at se filmen i de lidt over 2 timer, som den varer.
Jeg havde i hvert fald MIN fornøjelse med filmen, det synes jeg bestemt det har været.
Filmen giver desuden stof til eftertanke omkring, hvor hårdt det somme tider er at være helten.

THOR: God of thunder and lightning!
;-)

maiuser/505959

Vil ikke sige det var den bedste Thor film.Dejligt de er forskellige.Savnede lidt nærvær i de konstante aktionscener,men meget underholdende.Rigtig god musik.Meget Guardians of the Galaxy agtig.Og så kan jeg ikke få nok af Loke.Var først lidt ked af Asgård skulle destrueres,men da jeg indså ideen i det hele,gav det rigtig god mening til eftertanke.

Josephine

Som #3 i rækken af Thor film er denne rigtig god! Den har lidt af et Guardians of the Galaxy feel pga. af stilen/farverne og humoren der kommer til udtryk.

Kåreuser/409583

Flot lavet og med smæk på ANBEFALES

Jonas

Jeg blev helt overrasket over, hvor godt jeg kunne lide denne her film. Den første Thor-film er en af mine yndlings, og jeg kan forstå, at The Dark World ikke skulle være det helt store. Thor: Ragnarok er til gengæld en (gude)sjov, hæsblæsende og actionfyldt film, der gør for Thor, hvad The Winter Soldier gjorde for Captain America - give figuren en virkelig god og solid film at boltre sig i samt en reel identitet.

Filmen er først og fremmest meget humoristisk. Selvom Thor tidligere har joket eller stået i situationer, hvor der er blevet gjort grin med ham, er han selv ufattelig munter og knapt så selvhøjtidelig som i hans tidligere optrædener i MCU. Han er dog stadig en smule kæphøj og tager trusler mod Asgård alvorligt, så lidt af den gamle Thor er der stadig tilbage - han er bare blevet en langt mere afslappet, relaterbar og derigennem mere interessant at følge. Der var generelt rigtig mange fantastiske humoristiske øjeblikke, hvor jeg ikke kunne undgå at le højlydt, og selvom jeg ikke altid er fan af overdreven humor i MCU-filmene, fungerer det bare vanvittig godt i denne her film.

Selvom titlen varsler, at Ragnarok kommer til Asgård, foregår en stor del af filmen på skrotplaneten Sakaar, der minder om noget fra Guardians of the Galaxy-filmene. Jeg var lidt bekymret for, hvordan nordisk mytologi og syret sci-fi ville kunne fungere sammen, men det fungerer faktisk utrolig godt - måske fordi MCU's Thor altid har haft en lille smule sci-fi over sig. Gamle kendinge som Loke og Odin (for en kort bemærkning) spiller også centrale roller og Hulks bliver der bygget så genialt op til, at jeg ville ønske, at jeg ikke havde vidst på forhånd, at han var med i filmen. Valkyrie er en underholdende allieret - lidt a là Jessica Jones, hvis hun var en mytologisk krigerinde - og Jeff Goldblum er både underholdende og creepy som den skøre diktator Grandmaster. Derudover er gladiatoren Korg, et venligt stenmonster med newzealandsk accent, filmens helt store scenestjæler.

Filmen byder på masser af action, hvad end det er rumskibe mod rumskibe, tordengud mod grønt raserimonster eller kamp mod horder af zombiesoldater. En del af actionen leveres også af den farlige skurk Hel, spillet eminent af Cate Blanchett. Vi får dog aldrig lov at komme rigtig ind under huden på hende, og hun kommer bare til at fremstå som en næsten uovervindelig udfordring, som Thor må tilbage til Asgård for at overvinde. Dette er en skam, da hun virkelig har potentiale for at blive en af MCU's bedste skurke. Derudover har jeg også et problem med, at Odins historie som gud fremstilles meget kristent - fra en hævnende til en fredelig gud. Det samme så man med Ares i Wonder Woman, der blev fremstillet lidt som Satan i kristendommen, men i Odins tilfælde giver det meget god mening, og det er langt fra noget, almindelige filmgængere vil lægge mærke til eller overhovedet lægge noget i. Forventer man en mørk oplevelse, hvor Thor oplever Ragnarok på nært hold, er dette ikke denne film, for den er langt mere interesseret i at fortælle en hæsblæsende og underholdende historie. Til gengæld er filmen med til helt at omdefinere MCU's udgave af Thor - bl.a. ved at sætte en fed streg under, at han faktisk ER tordengud - og præsentere en superhelt, jeg glæder mig til at følge i resten af MCU-filmene.

Emil

Sygt flot og vildt grineren kapitel til den tidligere intetsigende Thor trilogi. Glæder mig til og se ham i Infinity War, som én af denne film rulletekst-scener fremragende leder op til!

Henriette69

Jeg glemte, som sædvanlig, at blive siddende til rulleteksterne :(
Men kan forstå på dig, der er godt nyt på vej :)

Kevin

Hvis man har set de første 2 så skal man ikke snyde sig selv for at se denne i rækken, den byder på Humor, action og spænding i det man gennem filmen følger den gode historie der er fra start til slut.

Robin

Den er helt igennem sjov fed og fantastisk. Ikke spild af hverten penge eller tid :-)

jeanette

Er bare god og sjov

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.