Cookie- og Privatlivspolitik

Justice League

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en intens og actionpræget grundstemning. Den indeholder en lang række voldsomme scener med kampe, skyderier, og gidselsituationer. I en scene holdes en flok uskyldige mennesker, heriblandt børn, gidsler af en flok truende terroriser med skydevåben og en bombe. I en anden scene ses en drabelige kamp, hvor bifigurer bl.a. spiddes med sværd og økse. I enkelte tilfælde benytter filmen sig af chok-effekter, f.eks. da et monsterlignende væsen pludselig dukker op foran et barn. Da filmen imidlertid foregår inden for rammerne af et urealistisk superhelte-univers og da de voldelige scener ikke er udpenslede, vurderes det, at den kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
16.11.2017
| |
2 timer 1 minut (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Justice League Part One
|
Versioner: se alle
3D, 2D, IMAX 3D, Supreme 3D, Supreme 2D, Babybio 2D, Seniorbio 2D, Level 7 2D, Level 7 2D - inkl. intro
|

I superheltefilmen 'Justice League' samles verdens største helte for at bekæmpe en ny fjende.

Verden er i større fare end nogensinde før i dette femte kapitel af superhelte-serien, som foregår nogle måneder efter opgøret i Batman v Superman: Dawn of Justice.

Batman drives af Supermans uselviske handlinger og søger hjælp hos sin nye allierede, Wonder Woman, i forsøget på at redde verden. Sammen rekrutterer de et helt hold af superhelte til at bekæmpe ondskaben.

Men på trods af denne hidtil usete sammenslutning af superkræfter, er det måske allerede for sent at redde planeten fra et angreb af katastrofiske proportioner.

Wonder Woman, Batman, The Flash, Aquaman og Cyborg bliver tilsammen Justice League.

'Justice League' er baseret på DC Comics’ tegneserieforlæg og samler de superhelte, vi allerede har set på det store lærred før, og tilføljer nye, ekstraordinære karakterer.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (898 votes)
4.3
3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "'Justice League' er ikke en helt dårlig start. Bare DC vil huske på, at "mere" og "flere" ikke nødvendigvis er lig med "bedre"." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "Ben Affleck er klart blevet en bedre Batman, Gal Gadot er stadig lige skøn som Wonder Woman, og der er godt gensyn med Diane Lane, Amy Adams og Connie Nielsen." (Michael Lind)

 • Ekstra Bladet

  "Lader man være med at tænke alt for meget over tingene - hvilket der bestemt heller ikke bliver lagt op til - kan man sikkert godt lade sig underholde af løjerne og de mange højtråbende effekter ..." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "... Filmen er rent strukturelt stort set splittet til atomer med de mange personer [...]. Man tilgiver dog meget, når Flash-figurens funktion som comic sidekick (ham med de sjove replikker) sætter gang i grinet ..." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

 • Politiken

  "I 'Justice League ' forsøges hver karakter tegnet op med fortid og traumer, men stregen er så tynd og sjusket, at man glemmer at se nærmere efter." (Joakim Grundahl)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Petrescu

Mennesket er et socialt væsen. Det er der i hvert fald nogen, der mener. Men hvad med supermennesker? Typisk har superhelte et traume bag sig, som mere eller mindre er den direkte forklaring på, at et voksent menneske iklæder sig stramme gevandter og bekæmper uretfærdighed i enhver form. Måske har superhelten mistet en eller begge forældre, sin hjemplanet eller sin biologiske krop. Det tab kan gøre, at man har brug for at finde lidelsesfæller, der forstår, hvad man går igennem. Alternativt skubber man omverdenen væk i en mere sikker afstand for at undgå en gentagelse af tabet. Justice League handler om, hvordan en gruppe af superhelte samles.

Før videre læsning gøres der opmærksom på, at der i anmeldelsen forekommer afsløringer fra den foregående filmder indgår i det fælles filmunivers fra DC Comics, nemlig Batman vs Superman: Dawn of Justice (2016). Justice League fortsætter fra begivenhederne i den film, og det er derfor mere end tvivlsomt, at hvis man ikke har set Batman vs Superman: Dawn of Justice, at man får det store ud af den nye film, Justice League. Sådan er præmissen typisk for sammenhængende filmuniverser, mest kendt hos konkurrenten til DC Comics, Marvel Cinematic Universe (MCU).

Nuvel, ensomhed. Dét at være ensom gør ikke bare, at mennesket bliver trist, med et efterfølgende tab af livslyst. Ensomhed gør det også sværere at overleve. Fra fødslen afhænger menneskets overlevelse af andre. Hvad man ikke selv kan, er det muligt andre kan i en konstant kamp om føde, plads og opmærksomhed. Det afhænger af det enkelte menneskes behov, hvad der kæmpes om, men den sociale tilknytning til en gruppe kan også medvirke til skabelsen eller videreudviklingen af menneskets identitet. Hvad gør det så ved en gruppedynamik, når superindivider, der ellers er indbegrebet af selvstændighed og egenrådighed, skal forme en enhed for et fælles bedste? I Justice League trues jorden af en overtagelse fra det overjordiske væsen Steppenwolf, og her er én superhelt ikke nok til at afværge den trussel.

Superheltene fra DC Comics står altså til at blive samlet. På plads er altså Superman, Batman og Wonder Woman. De superhelte får i Justice League selskab af Aquaman, The Flash og Cyborg.

Manuskriptet til Justice League er forfattet af Chris Terrio og Joss Whedon. Ja, Whedon tog det forbudte skridt over til konkurrenten. Terrio fik sin debut som både instruktør og forfatter i 2005 med Heights, hvis rolleliste blandt andre tæller Glenn Close, Elizabeth Banks og James Marsden. Sidstnævnte spillede mutanten Cyplos i den originale trilogi om X-Men og den alternative kærlighedsinteresse for Lois Lane i Superman Returns (2006) af Bryan Singer. Herefter skrev Terrio den prisvindende Argo (2012) med Ben Affleck i hovedrollen og bag kameraet. Affleck er som bekendt den nuværende inkarnation af Bruce Wayne/Batman. Argo vandt en Oscar for bedste film og bedste redigering, og indbragte Terrio en gylden statuette for bedste filmatiserede manuskript. Fire år efter, i 2016, trak Affleck så for første gang i det mørke flagermuskostume og gjorde sin entre overfor Henry Cavills Superman i Batman vs Superman: Dawn of Justice. Bag filmens manuskript stod Terrio sammen med førnævnte Goyer. Terrio er desuden hyret til at skrive manuskriptet til den kommende Star Wars: Episode IX (2019). I den sammenhæng har J.J. Abrams også taget et særligt skridt fra at instruere Star Trek (2009) og Star Trek Into Darkness (2013) til at stå bag kameraet på Star Wars: The Force Awakens (2015), der er den syvende episode i den originale saga om Solo- og Skywalker-slægtens eventyr i den nok så berømte galakse. Og det gjorde han med så stor succes, at han overtog instruktørstolen fra Colin Trevorrow, da denne blev fyret fra Star Wars IX, der får premiere maj 2019.
Udover Affleck som Batman, er Lois Lane (Amy Adams) også tilbage i Justice League. Adams har vundet adskillige priser for sit alsidige skuespiltalent, herunder Junebug (2006), American Hustle (2013) og Big Eyes (2014). I filmen Doubt (2008) spiller Adams sister James overfor Philip Seymour Hoffman, Meryl Streep og Viola Davis. Sidstnævnte har en prominent rolle som Amanda Waller i Sucide Squad. Lois Lane får igen selskab af Alfred Pennyworth (Jeremy Irons) og Martha Kent (Diane Lane). Førstnævnte sås første gang i Batman vs Superman: Dawn of Justice. Danske Connie Nielsen gentager sin rolle som Hippolyta fra Wonder Woman.

Som nævnt, introduceres vi i Justice League til tre nye superhelte: Aquaman (Jason Momoa), The Flash (Ezra Miller) og Cyborg (Ray Fisher). Nok fik man et glimt af dem i Batman vs Superman: Dawn of Justice, men det var i form af små, korte videoklip.

Momoa startede sin skuespilkarriere i Baywatch: Hawaii (1999–01), hvilket er knap så overraskende, når man ser på hans fysiske fremtoning. Samme aspekt kan tænkes at have spillet en rolle for Momoa i titelrollen i Conan the Barbarian (2011), en rolle, som tidligere har været synonym med den tidligere Mister Universe, Arnold Schwarzenegger. Bedst kendt er Momoa måske som den frygtindgydende kriger, Khal Drogo i Game of Thrones (2011–). Som Aquaman får Jason Momoa sin egen film i 2018, instrueret af James Wan. Han har markeret sig inden for horrorgenren, særligt med Saw (2004), men Wan har også prøvet kræfter med Furious 7 (2015) i bilfilmserien The Fast and the Furious.

Ezra Miller kendes fra den anmelderroste film, We Need to Talk About Kevin (2011) som Kevin, søn af Eva (Tilda Swinton), men også fra The Perks of Being a Wallflower (2012), filmatiseringen af bogen af same navn, forfattet af Stephen Chbosky. Miller har ligeledes haft en rolle i pre-Harry Potter-filmen, Fantastic Beasts and Where to Find Them (2016), hvor han spillede Credence Barebone.

Den mindst erfarne af de tre nye skuespillere er Ray Fisher som Victor Stone/Cyborg. For Fisher er det blevet til en enkelt optræden i tv-serien The Astronaut Wives Club (2015). Erfaren er nøgleordet for castingen af rollen som kommissær James Gordon, der arbejder sammen med Batman i Gotham. Her finder vi J. K. Simmons. Han har også krydset vejen, idet Simmons spillede en fantastisk, bidsk avisredaktør, J. Jonah Jameson i Sam Raimis trilogi om Spider-Man. Simmons har i øvrigt vundet en Oscar for bedste mandlige birolle i den prisbelønnede Whiplash (2014) af Damien Chazelle.

Til at runde rollebesætningen af, har man castet Ciarán Hinds som superskurken Steppenwolf. Hinds er en skuespiller, der kan fortolke mange roller. Han har været håndlangeren Fletcher Hamilton i Paul Thomas Andersons mesterlige There Will Be Blood (2007), og han har spillet Djævlen i den vederstyggelige Ghost Rider: Spirit of Vengeance (2012) af Mark Neveldine og Brian Taylor.

Rammen er sat, manuskriptet er skrevet og filmen instrueret. Resultatet er en blandet fornøjelse. Stemningen i Justice League er lettere og mere humoristisk end i de tidligere film, men specielt Batman lider under en tendens til at lave vittigheder i alvorlige situationer, hvor han træder ud af karakter som den bitre, vrede superhelt. Der hersker en for selvbevidst atmosfære. Overgangen fra Man of Steel, den klart mest seriøse film af de hidtil fire film hos DC Comics til denne har været undervejs. Der var en mindre opblødning af seriøsiteten at spore i Batman vs Superman: Dawn of Justice, hvorefter man bevægede sig drastisk mod humoren i Suicide Squad. På godt og ondt. Mest ondt, for humoren i den film føles særdeles forceret med replikker, der både punkterer scenernes momentum og som slet og ret er malplaceret. Det er derfor meget tydeligt, at man har gået efter en mere humoristisk tone i Justice League. Nogle gange fungerer det, andre gange gør det ikke og desværre kan man få en fornemmelse af et slægtskab med Joel Schumachers kitschede og kiksede Batman Forever (1995) og Batman & Robin (1997). Den tone gør Justice League til en nem og uforpligtende film at se, der måske kan tilskrives involveringen af Whedon og ikke Snyder. Filmen har dog stadig tydelige fingeraftryk fra Snyder, der er en mester udi at overføre tegneseriens visuelle udtryk til skærmen.

I retning af superheltenes fællesskab, så er en af filmens mest markante styrker skuespillerne. Fra Ben Affleck, der er allerbedst, når han er den trætte, kyniske Batman til den anden ende af spektret, Gal Galdot med sin karismatiske tilstedeværelse, der udstråler styrke og håb. Jason Momoa som Aquaman er en rimelig ukompliceret, men underholdende karakter med masser af testeron og machoattitude, der blandt andet manifesterer sig i en skødesløs omgang med alkohol. Ray Fishers Cyborg har en mudret baggrundshistorie og ditto personkarakteristik. Det kan være manuskriptet, men det kan også være karakterens iboende mystik med sine superkræfters ukendte potentiale og funktion. Cyborg får dog ikke nok at lave i filmen, selvom Fisher gør et fint og solidt stykke arbejde, særligt i scener med mere på hjertet.

Den bedste af de nye superhelte er Ezra Miller som The Flash. Miller præsterer en formfuldendt kombination af entusiastisk charme og det at være socialt akavet. Det aspekt kan hænge sammen med, at The Flash oplever alle andre som uhyrligt langsomme. Han er også en rodløs person, hvilket kombineret med at være socialt akavet, er et passende karaktertræk for, hvem der kaldes for verdenens hurtigste mand.

Et filmens største plotmæssige problemer er håndteringen af Superman. Han var en kontroversiel skikkelse i de foregående film, men Justice League syntes at lade befolkningen vende på en tallerken og sørge over Superman på en gennemgribende måde. Bevares, man så begravelsen i Batman vs Superman: Dawn of Justice og sorgen blandt hans nærmeste, men Justice League laver et kraftspring i form at menneskeheden har svært ved at undvære Superman. Det kan meget vel være, men det blev ikke tidligere etableret i tilstrækkelig grad. I den positive afdeling, får Cavill som Superman lov til at bygge videre fra de tidligere film med flere nuancer af sit skuespiltalent.

De nævnte superhelte skal danne en fælles front for at stoppe Steppenwolf i sin plan om herredømme over jorden. Måske er det en præmis for superskurke i denne skala at have store, men vage planer for sine ondskabsfuldheder, men som antagonist for Justice League, er Steppenwolf med afstand den svageste superskurk i det fælles filmunivers fra DC Comics. Han vil erobrere jorden, fordi han er en erobrer. Det er, hvad han gør, men samtidig føles Steppenwolf hverken truende eller som en, hvis motivation er skræmmende. Det kan både tilskrives stemningens lethed og Steppenswolfs spinkle personkarakteristik, der uheldigvis også tynges ned af at være en rendyrket computerskabt figur. Væk er nerven og frygten for, at superskurken vil lykkes med sin plan, og han slutter sig dermed til gruppen af forglemmelige superskurke, noget som mest er kendt hos Marvel. Steppenwolf er mest af alt til stede som et plotelement, der har til formål at samle Justice League.

Samlet bliver superheltene naturligvis, men det element, at superheltene har forskellige perspektiver, får ikke plads nok til at udfolde sig i konfrontationer internt i gruppen og give karaktererne mere dybde i deres forskellighed. De er superindivider, som er vant til at bære byrden alene, og som nu skal forsøge at arbejde sammen om et fælles mål. Men det er svært at give plads til alt dette med en spilletid på blot 121 minutter, hvor hele tre nye superhelte skal introduceres og en superskurk skal gøre sin entré, og samtidig fortælle videre fra seneste film samt holde fokus på at samle Justice League som gruppe. Der er derfor en travlhed med at få plottråde til at træde frem, og det hæmmer filmen at have så travlt. Det var også et af de store problemer ved Batman vs Superman: Dawn of Justice, der skulle fortælle for meget på for kort tid. DC Comics haster af sted for at nå op på siden af Marvel, der med sytten film siden 2008, har haft bedre tid til at sætte sine superhelte i scene. Det ville klæde DC Comics at udvise en lignende tålmodighed og grundighed. Man får ikke nok tid til at sætte pris på de ellers meget velspillende karakterer som The Flash, Aquaman og Cyborg. Så man får mest af alt en fornemmelse af et spildt potentiale i Justice League. Det burde føles episk at se Batman, Woman Woman og de tre blive ført sammen. I stedet føles det hektisk.

Justice League er en visuelt flot og underholdende, men til tider forhastet film, hvis nerve aldrig vækkes med en følelse af nødvendighed for superheltegruppen at samles. Der kradses i potentialet for en virkelig god film uden at nå langt nok ned i substansen og slutresultatet er positivt nok. Dog længes man efter mere, når man først får smag for de rigtig gode scener i Justice League og det gør filmen værd at se. Særligt hvis man er til genren og syntes at Man of Steel og Batman vs Superman: Dawn of Justice var for seriøse.

På et mere overordnet plan, kan filmen godt vække min bekymring om, at DC Comics ikke længere laver superheltefilm på sin egen måde, men efterligner Marvel. Superheltefilm er fuldt ud etableret som sin egen selvstændige filmgenre med adskillige variationer. Fra kitsch i 90’erne, henover den mørke, realisme hos Nolans Batman og råhed i Logan (2017) til den humoristiske variant, som Marvel har gjort til sit varemærke. DC Comics, som den anden helt store aktør på området, bør tilbyde et alternativ til den måde at vise superhelte på film. Om man kan lide den ene form for superheltefilm eller begge, så vil det klæde genren, at der hersker en mangfoldighed, fremfor konformitet, hvor superhelte aldrig rigtigt er i fare, hvor rappe replikker står i kø midt i hæsblæsende, men ufarlig aktion. For alle sine fejl, tilbød Man of Steel og Batman vs Superman: Dawn of Justice sit eget perspektiv på superhelte med flere nuancer og dybere tanker om eksistens. Der er en tid til at tænke og der er en tid til at have det sjovt. Ikke dermed sagt, at Marvel laver tanketomme film, men deres film rammer en anden tone og hvis man siger, at film imiterer livet, bør der være flere toner i superheltefilm end den sorgløse.

Jakob P.

Justice League får 5 stjerner af Anmelderen *****

Så kom den endelig, DC Comics Justice League-film, hvor de stærkeste superhelte i DC-Universet slutter sig sammen, for at kæmpe mod en stærk fælles fjende. Jeg har virkelig glædet mig til denne film, og jeg var meget spændt på om min største helt Superman fortsat var død, eller om der var nogen chance for han kunne vende tilbage. Jeg synes som en af mine bekendte sagde til mig, at DC får kritik og på puklen for at lave dårlige film uden humor, selv om de rent faktisk gør deres bedste og gør det godt. Mine forventninger blev indfriet, og mine fordomme (de få jeg havde) blev gjort til skamme, og jeg sad tilbage efter filmen var slut med en god mavefornemmelse og en fed bio-oplevelse i baggagen. Alt i alt kan man sige, at det er et vellykket samarbejde begået af alle superheltene i Justice League.

En ny, stor og ond kraft truer Jorden med ødelæggelse og overtagelse, og Batman (Ben Affleck) indser han er nød til at bede om hjælp til at møde denne nye store fjende. Batman opsøger sin nye ven og allierede Wonder Woman (Gal Gadot), og sammen samler de et hold bestående af superhelte fra forskellige dele af verdenen, dette hold kaldes Justice League. Holdet består af Batman, Wonder Woman, Aquaman (Jason Momoa), The Flash (Ezra Miller) og Superman (Henry Cavill) Batman er inspireret af Supermans uselvviske væremåde og handlinger, og i et desperat forsøg på at redde verden og gøre holdet komplet, forsøger Batman at genoplive Superman. Men vil det lykkes ham? Og kan det overhovedet lade sig gøre? Og har de en chance for at redde verden, eller er det allerede for sent?

Jeg gik til denne film med mine forventninger i bund, og min glæde i top, og jeg gik IKKE skuffet ud af biografsalen da filmen var slut. Denne film slog virkelig benene væk under mig, og efterlod mig med et blanding af et sug i maven samt en god mavefornemmelse, det var en rigtig fed film. Effekterne er suveræne og helt i top, handlingen er stimulerende og spændende, og historien er velskrevet og giver mening. Skuespillet var også rigtig godt og sad lige i skabet, det er jo en action-film, så det er jo bestemt ikke de dybe samtaler som der her er plads og tid til. Men det fungerer, man kommer lidt ind på livet af alle karakterne, og samtlige karakterer er sig selv i denne film. De har ikke pludselig skiftet væremåde eller skuespiller, heldigvis. Dog har de lavet The Flash en smule mere usikker og klodset, end han egentlig er i selve serien, og det er faktisk lidt irriterende. Men det er også en af de få ting, som er mindre godt i denne film, ellers er filmen rigtig fed. Tempomæssigt ligger vi helt klart i den høje ende, selv om der indimellem er plads til stille stunder og rolige øjeblikke. Rytmen er rigtig velovervejet og gennemtænkt, og hver skift mellem hver scene er balanceret og harmoneret. Filmen er godt tænkt og godt lavet, og den kryber ind under huden på dig hvis du er til superheltefilm og hvis du ikke er helt afvisende overfor DC-Universet.

https://www.youtube.com/watch?v=r9-DM9uBtVI

Flemminguser/238960

Af en helteilm syntes jeg godt nok der går LANG tid før der er noget action

Emil

Man of Steel var okay. Batman V Superman var okay. Suicide Squad var skod. Wonder Woman var okay. Havde bange anelser, men blev mere end bare overrasket. Trods den tørre tredje akt, som DC altid har lidt med, så var Justice League alt hvad min nostalgi havde drømt om!
Håber og se mere til dette univers

Simon

Inden selve anmeldelsen, først lidt frustrationer over DC Cinematic Universe.

Jeg har simpelthen ikke forstået det hastværk, som Warner Bros. satte igang. Det store forenede DC univers lagde ud med Man of Steel, der på mange måder haltede. Herefter skal Batman og Wonder Woman OG Lex Luthor... OG Flash, Aquaman og Cyborg (dog i små 'don't blink' scener), alle introduceres i én film, Batman v Superman, igen instrueret af Zack Snyder. Også denne film fik hovedrystende modtagelse af flere.
Warner Bros. har åbenbart MEGET travlt med at indhente Marvel Studios, der allerede har tre store film, med mange helte (Avengers 1 og 2, samt Captain America: Civil War).
Men hvorfor? Hvorfor kunne de ikke bare tage deres egen historie, i deres eget tempo? Det hjælper virkelig ikke deres sag - både historie, karakter og tempo mæssigt, at speede det hele op.
Derudover vender de hele tiden tilbage til Zack Snyder, der gang på gang og nu med Justice League, formår at skabe enormt forhastede og kluntede DC film, med en overflod af mørke, grim CGI og ingen dynamik og kemi mellem karaktererne.

Og nu har han lavet Justice League... hvordan er den så?

Jeg havde absolut lave forvetninger til denne omgang DC. Det eneste jeg havde forhåbninger om, var den humor, jeg havde hørt, der var tilført, pga Joss Whedons arbejde på filmen.
Det er en tragisk grund, der fik Zack Snyder til at forlade Justice League, men jeg håber at han holder sig til andre produktioner fremover, og holder sig langt væk fra DC-universet - så kan der være håb endnu.

Justice League er 2 timers hastværk til at få samlet et hold, introducere nye karakterer og vise kampscener med den, vel nok, mest intetsigende skurk, nogensinde, i en superhelte film. Man er så ligeglad med det store CGI-monster af en karakter, som Steppenwolff er. Det lader til at Snyder intet lærte fra Batman v Superman, hvor han også benyttede sig af en afgørende CGI-skurk. Men glor bare på en masse smadre, og gider ikke bruge et eneste sekund på at investere sig i Steppenwolff's historie - for hold da op, den er kedelig. Han minder mest af alt af den slemme Ork skurk fra den forfærdelige Hobitten-trilogi, Azok.

Så til de andre karakterer - heldigvis er der nogle lyspunkter. Barry Allen/Flash har faktisk en interessant historie, i forhold til ham og hans far, samme gælder for Victor Stone/Cyborg. Aquaman er udemærket, men man når bare ikke at lære nok om de karakterer. Det er her Marvel Studios vinder, fordi de netop tog sig tid at give karaktererne noget baggrund, som publikum fik noget indsigt i deres interne kampe, inden de skulle til at samarbejde i en gruppe.
DC og Snyder haster igennem det - selv Ben Affleck virker rastløs og ligeglad i sin rolle som Bruce Wayne/Batman. Det skinner virkelig igennem, at han er træt af rollen, og gerne vil ud af den, hvilket der går snak om nu, og processen for at finde en ny Bruce Wayne er igang.

Filmen får tre stjerne - en for Flash, en for Cyborg og en for den humor, der trods alt kom med, pga Whedons arbejde.

Håber inderligt at Snyder holder sig væk fra DC universet, og Warner Bros. går igang med at holde sig til solo film, et stykke tid, inden der igen skal brages igennem med ligegyldige CGI-skurke og CGI-væsner.

Så kan det være, der er håb for DC-universet igen.

Segoyuser/116755

Nu vil jeg skrive har ikke læst noget af DC generelt så er ikke forudindtaget. Hver film har set i det format er dermed uden krav af nogen art i henhold til de serier/album som måtte forefindes.
Har haft læst Fantomet som nok ik lige hører under samt Modesty Blaise:-)

Der var action, en bette overraskelse, som hold gik det godt, tænker dog det var ikke med arme op over hovedet fordi den var vildt god.
En følelse af selve historien kunne have været bedre fortalt...

Horsi

Nu ved jeg godt at det næppe siger dig noget men Justice Leauge er ikke Marvel helte. Dette er DC superhelte som høre under Warner Brothers og rummer helte som Batman, Superman, Wonder Woman og dem du ser her. Marvel helte høre under Marvel Studios. Det er helte som Kaptajn Amerika, Hulk, Thor Iron Man og dem - kort sagt The Avengers. Jeg ved det næppe betyder noget for dig men der er enorm forskel.

Segoyuser/116755

Det var en ups smiler sad og tænkte på Marvel heldigvis kunne rette, TAK :-))

Segoyuser/116755

Nørd fan som er et positivt udtryk herfra..... som når jeg møder en som nørder med kaffe, dejligt for bibringer ny viden.. nørder du med film , vil da hellere rettes end skrive noget som er usandt:-))

Horsi

Det er i orden. Jeg retter bare den slags fordi jeg som inkarneret fan ved hvor enorm stor forskel der er.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.