Cookie- og Privatlivspolitik

Thor: Ragnarok

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
26.10.2017
| |
2 timer 10 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Thor: Ragnarok
|
Versioner: se alle
3D, 2D, IMAX 3D, Supreme 3D, Supreme 2D, Babybio 2D, Seniorbio 2D, Level 7 2D
|
Thor: Ragnarok plakat

Filmen 'Thor: Ragnarok' er den tredje solofilm om Marvels tordengud efter Thor: The Dark World.

Thor er fanget i den anden ende af universet uden sin mægtige hammer, Mjølner. Forinden er han blevet besejret af selveste dødsgudinden Hel, der truer med at lægge Asgård øde gennem et altudslettende ragnarok.

For at undslippe fangenskabet og forhindre verdens undergang må Thor udkæmpe en gladiatordyst mod sin ven og Avengers-allierede, Hulk.

'Thor: Ragnarok' samler de to mest magtfulde superhelte i et rumeventyr løst baseret på Marvel-tegneserien 'Planet Hulk'. Action og humor er i højsædet, og med det overjordiske tema (samt fantasy-inspirerede 80er-stemning) kan filmen sammenlignes med Guardians of the Galaxy.

Cate Blanchett slutter sig til Marvel-universet som Hel, der er en mere end værdig modstander for Thor, og derfor må tordenguden samle et hold af allierede, bestående af både velkendte skuespillere som Mark Ruffalo, Tom Hiddleston og af en ny tilføjelse i form af Tessa Thompson.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1635 votes)
5
3.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "... hvis du er til et CGI-overflødighedshorn, tilsat masser af humor og action, så rammer 'Thor: Ragnarok' plet og underholder fra start til slut." (Michael Lind)

 • Ekstra Bladet

  "... mangler noget så basalt som en medrivende historie." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "[Filmen] er et friskt, syret og lattermildt pust på vejen frem mod den store 'Avengers: Infinity War' ..." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

 • Politiken

  "Den newzealandske spøgefugl Waititi gør verdens undergang til teknologisk leg; sjov og afvekslende ..." (Søren Vinterberg)

 • Weekendavisen

  "Historien bevæger sig smidigt – næsten som Midgårdsormen. De computerskabte scener er de flotteste, jeg har set i lang tid." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Benji Blaakilde

Selvom stort set alle MCU-film har været fornøjelige, har der vist været bred enighed om, at Thor-filmene var de svageste indspark. Derfor var der brug for noget forandring, og det kom der; med ekstra discolys.

Så den nu 3. film om den nordiske tordengud Thor er en straight-up komedie og tager serien i en mere farverig retning. Dødsgudinden Hela kommer til Asgard i håb om at overtage hele universet, som superskurke nu gør. Og mens alt det foregår, er Thor havnet på en besynderlig planet regeret af en weirdo version af Jeff Goldblum, der laver gladiatorkampe mellem sine slaver. Så langt hen ad vejen, er filmen meget delt i to; den ene del ofte tonalt anerledes end den anden. Thor's del virkelig morsom og underholdende og Hela's del brutal og voldsom, men stadig underholdene. Det kan dog godt gøre filmen en smule devierende i stemning.

Ingen tvivl om at skiftet til en mere morsom retning er noget af et spring fra de tidligere Thor-film, der selvfølgelig har haft komiske elementer, men det har ikke været så gennemgående som vi ser i denne film. Dog synes jeg ikke det var så malplaceret som jeg have troet det ville være. Den her filmen var faktisk rigtig sjov og timingen var i orden hos de fleste i det fantastiske cast. Stenmanden Korg var specielt en stand-out, der fik grin ud af mig nærmest hver gang han var på skærmen (jeg håber han får en stand-alone engang). Chris Hemsworth virker også meget mere afslappet end han tidligere har gjort i de her film og viser virkelig sit komiske talent.

Cate Blanchett var også hella intimiderende. Det var desværre en skam at hun blev efterladt lidt i baggrunden. Hulk er også med i den her film med mange flere replikker end før, men han er stadig virkelig dum og opfører sig som et stort barn det meste af tiden virkelig giver en god dynamik overfor Thor.

Alt i alt var Thor: Ragnarok super underholdende. Karakterene var fantastiske, humoren var på plads og den var enormt visuelt imponerende. Der var helt sikkert plothuller, som selvfølgelig er uundgåelig, når Marvel's canon er blevet så bred nu. Starten føltes også til at gå lige stærkt nok, hvor ting sat op fra tidligere MCU-film var nødt til at have en konklusion for at gøre plads til større ting. Inkluderingen af Doctor Strange var for eksempel lidt unødvendig, men de gør jo meget ud af, at det skal hænge sammen, og det gør det også ofte, så bravo for det. Og bravo for endnu en MCU-film, der er værd at se og tordner ind i enhver action-, komedie- eller superheltefans hjerte.

Mark Fischer

Overskriften siger det meste.
Jeg synes det er ærgerligt, at de hersens Marvel film er blevet mere platte, end de er præget af "faktisk" film.

Filmen var ganske god. Den kunne bare ikke måle sig med de andre Marvel film, såvel som den første Thor film.

Henriette69

I mine øjne spild af gode biografpenge.
Øv øv, havde ellers glædet mig, da jeg er stor fan af både Marvel og DC Comics.
Synes på ingen måde det klæder filmen med al den dårlige komik.
De to stjerner er til den, trods alt, fede action og de fede effekter.

Heidi

Jeg må indrømme, at jeg havde virkelig glædet mig til at se Thor Ragnarok og især fordi jeg vidste, at jeg ville komme til at se den i BFI IMAX i London få dage efter den havde premiere. Og hold da helt magle, sikke en fed oplevelse.

Thor himself har aldrig været min favorit, jeg har altid synes han var møgirriterende og selvoptaget, så det var dejligt befriende at se ham i denne film. Faktisk vandt Chris Hemsworth en del stjerner hos mig denne gang.
Mark Ruffalo var som altid stabil, og Hiddlestons Loke var som altid lækker og fræk som en slagterhund og Jeff Goldblum var spot on castet. Men dem der VIRKELIG stjal billedet hos mig var Tessa Thompson og Cate Blanchett, sidstnævnte var saftsuseme lækker som Hel. Og som ekstra krydderi, min egen personlige favorit, Doctor Strange ;)

Så jo, jeg var godt underholdt hele vejen igennem og det at se den i BFI IMAX var som at sidde midt i en god blanding af en fed gammel 80'er film og et Amiga 600 spil, godt krydret med ekstra gay glitter og tilsat et soundtrack der sparker mås.

Absolut alle 6 stjerner værd.

Segoyuser/116755

Sejt nok at se den i London....Så i sin tid Bolt derover med min Niece helt specielt!
Yep gooood film THOR Ragnarok.....

Jakob P.

Thor 3: Ragnarok får 5 stjerner af Anmelderen *****

Som lovet har jeg hermed været i biografen, og set Thor: Ragnarok, og der kommer flere ture i denne måned. Thor: Ragnarok er den tredje filmen i Marvel-universet om tordenguden Thor, som i samspil med hans adoptivbror Loke, Hulk og en valkyrie virkelig er nød til at skrue bissen på denne gang, de skal nemlig prøve kræfter med dødens gudinde Hel som er Odins førstefødte og retmæssige arving til tronen på Asgård. Alt i alt er der lagt i ovnen til et intergalaktisk eventyr, hvor vi får lov til at besøge flere forskellige planeter og verdner i universet, og hvor Thor virkelig er udfordret denne gang. Jeg gik ind til denne film med nul forventninger, jeg håbede bare på at blive underholdt, og det føler jeg så sandelig at jeg blev.

Thor (Chris Hemsworth) bliver holdt fanget i den anden ende af universet, han har mistet sin mægtige hammer Mjølner, og han er nød til at deltage i gladiatorkampe for at overleve og for at leve. Under sin fangenskab erfarer han, at hans storesøster dødsgudinden Hel (Cate Blanchett) invaderer Asgård for at overtage riget og tronen, og umiddelbart findes der ingen som kan slå eller stoppe hende. Thor bryder ud af hans fangenskab, og allierer sig med hans adoptivbror Loke (Tom Hiddleston), Hulk (Mark Ruffalo), og en valkyrie (Tessa Thompson). Sammen går de op imod Hel, og gør hvad de kan for at redde befolkningen på Asgård, og flygte fra planeten for at finde et nyt hjem.

Som altid i Marvel-Universet er der en god portion humor, fede one-liners og en rigtig god og storslået historie samt handling. Tingene hænger jo sammen i Marvel-universet, og dette ses også tydeligt her i den tredje film om tordenguden, som i min optik er bedre end den forrige film Thor: The dark world. Skuespillet er godt og bliver leveret professionelt og overbevisende, effekterne er imponerende og fænomenale, og historie såvel som handling er gennemtænkt og velovervejet. Tempomæssigt ligger vi i den høje ende, der er godt gang i filmen fra start til slut, også selv om der også var plads til stille stunder i et lavt gear. Genremæssigt ligger vi i fantasy/action genren. Rytmen var god og stabil, og sørgede generelt for god sammenhæng i hele filmen, og rolige og balanceret skift mellem hver scene. Jeg var tilfreds, underholdt og overrasket over hvor god denne tredje film om tordenguden Thor egentlig er: 5 stjerner.

Mikkel Thamdrup

Mega god, der spændning og humoristisk. Man føler sig underholdt gennem hele filmen

N Cuser/154055

... Og fed humor

Poul Wegener

God humor hele vejen igennem..

Sparre

Jeg er vild med Marvels nyeste film - sammenspillet mellem nogle af hovedfigurerne som Thor, Hulk og Loke er skønt! Jeg elsker den sorte humor og de hurtige vendinger. Stor anbefaling herfra :-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.