Cookie- og Privatlivspolitik

Thor: Ragnarok

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
26.10.2017
| |
2 timer 10 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Thor: Ragnarok
|
Versioner: se alle
3D, 2D, IMAX 3D, Supreme 3D, Supreme 2D, Babybio 2D, Seniorbio 2D, Level 7 2D
|
Thor: Ragnarok plakat

Filmen 'Thor: Ragnarok' er den tredje solofilm om Marvels tordengud efter Thor: The Dark World.

Thor er fanget i den anden ende af universet uden sin mægtige hammer, Mjølner. Forinden er han blevet besejret af selveste dødsgudinden Hel, der truer med at lægge Asgård øde gennem et altudslettende ragnarok.

For at undslippe fangenskabet og forhindre verdens undergang må Thor udkæmpe en gladiatordyst mod sin ven og Avengers-allierede, Hulk.

'Thor: Ragnarok' samler de to mest magtfulde superhelte i et rumeventyr løst baseret på Marvel-tegneserien 'Planet Hulk'. Action og humor er i højsædet, og med det overjordiske tema (samt fantasy-inspirerede 80er-stemning) kan filmen sammenlignes med Guardians of the Galaxy.

Cate Blanchett slutter sig til Marvel-universet som Hel, der er en mere end værdig modstander for Thor, og derfor må tordenguden samle et hold af allierede, bestående af både velkendte skuespillere som Mark Ruffalo, Tom Hiddleston og af en ny tilføjelse i form af Tessa Thompson.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1635 votes)
5
3.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "... hvis du er til et CGI-overflødighedshorn, tilsat masser af humor og action, så rammer 'Thor: Ragnarok' plet og underholder fra start til slut." (Michael Lind)

 • Ekstra Bladet

  "... mangler noget så basalt som en medrivende historie." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "[Filmen] er et friskt, syret og lattermildt pust på vejen frem mod den store 'Avengers: Infinity War' ..." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

 • Politiken

  "Den newzealandske spøgefugl Waititi gør verdens undergang til teknologisk leg; sjov og afvekslende ..." (Søren Vinterberg)

 • Weekendavisen

  "Historien bevæger sig smidigt – næsten som Midgårdsormen. De computerskabte scener er de flotteste, jeg har set i lang tid." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
John

En af dette års største positive biograf oplevelser. Ift. de 2 første Thor har denne 3. film taget en helt anden drejning i den positive retning især hvad angår den godt afstemte humor fra start til slut og det at den ikke tager sig selv alt for seriøst. Det klæder i den grad filmserien at den mørke tone er skiftet ud med en noget lysere af slagsen hvilket uden tvivl passer glimrende til den humoristiske stil. Effekterne kan der heller ikke indvendes noget imod hvilket man vel snart er blevet bevendt med i denne type film. Alt i alt en vellykket og ikke mindst morsom omgang Thor vs. Hulk actionbasker...

Jørn

Den bedste film 4Ever :) :) jeg Skal købe den Film :) :)

Olivia

Jeg har endelig kunne gå ud af en biograf efter at have set en Marvel film uden noget at klage over. Den var op front med det den var og havde god humor. Den havde Guardians of the Galaxy elementer- som den gjorde helt til dens egen. Og så kom de faktisk til Norge!! Den var mega god 10/10 ville se den igen.

Fie

Jeg blev virkelig positivt overrasket over denne film! Det er en af de sjoveste film jeg har set i lang tid, jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har grinet så meget til en film!
Samtidig er der mange fede og flotte actionscener som virkelig gør filmen super underholdende! Dialogen er genial og til tider hylende morsom! Jeg skal helt klart ind og se den igen, det er den bedste Thor film i serien og bestemt også en af de bedste marvel film!

S. Rico

Filmens titel antyder, at man skal ind og se en meget dyster og alvorlig film. For kan man forestille sig noget mere slemt end verdens undergang? Well, Thor tager det nu rimelig roligt og med højt humør. Og det er netop hvad filmen gør ved sit publikum - nemlig at sætte os i godt humør med sprudlende action og en masse sjove uventede drejninger.

Thor Ragnarok har samme lette humoristiske tone som Guardians of the Galaxy - men med en langt mere simpel handling: Hel er løs, og Thor skal forsøge at stoppe hende. Bum!

Filmen tipper aldrig over og bliver plat. Det er en imponerende flot balancegang at få en film til konstant at være sjov, samtidig med at det er en spændende superheltefilm. Ud over at rose manuskript og instruktør, så tilfalder en del af æren også Chris Hemsworth, som bare er perfekt i rollen som charmerende muskelbundt, samt Cate Blanchett, der i rollen som Hel er en af de farligste og stærkeste superskurke, vi nogensinde har set. I to glimrende biroller har vi desuden Jeff Goldblum, der spiller Grandmaster fuldstændig "over-the-top" - dvs. overdrevent og karikaturisk, men alligevel genialt underholdende. Samt Tessa Thompson som den ultra seje Valkyrie. Og man bliver heller aldrig træt af at se på Tom Hiddleston som Loke, der bare er en af de fedeste karakterer i hele MCU.

Endelig er det glædeligt - SPOILER alert - at vi mennesker slet ikke behøver at frygte ragnarok. For ragnarok går åbenbart kun ud over Asgard, mens folk på Jorden lever lykkeligt videre. Så alt det pjat fra "Jul i Valhal" om at fenrisulven vil komme og hærge på Jorden, det behøver vi ikke længere at bekymre os om. Puha, fra nu af vil jeg sove roligere om natten...

maria

Var meget underholdt rigtig fede scener og god humor alle pengene værd at se.

Bente Naundrupuser/105930

Havde måske for store forventninger til den 3 film om Thor og hvor blev jeg skuffet. Der er da guldkorn indimellem, men alt for tynd historie.

Fauzia

Vellykket film på trods af at det kan være lidt forvirrende når de forskellige Avengers blandes sammen i deres respektive univers.
Selvom Thor har en ganske alvorlig dagsorden, så er denne film underholdende og garanterer en masse gode grin. Visuelt og lydmæssigt er den fantastisk.

Musikken er exceptionelt og får en til at tænke tilbage på musikken fra Twin Peaks, E.T, Stranger Things og Wonder Woman i ét..!

Har Loke virkelig ændret sig til det bedre? Efterfølgeren kan man kun glæde sig til!

*Bliv siddende til efter rulleteksterne, der kommer to klip.

jeanette

Flot film.. flotte scener ... og hulk bliver til banner...

Tullemor76

Jamen hvor skal man starte...Jeg grinte nærmest fra filmen startede til den sluttede. Var vild med easter eggs fra de to forrige film(eller hvad man nu skal kalde det) Thor selv er fantastisk men Loke er på en måde min favorit karakter. Korg, som instruktøren selv eminent lægger stemme til er også bare skøn (Han må være Groods fætter langt ude) nej alle karaktererne er vidunderlige og glæder mig nu endnu mere til den næste Avenger film....

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.