Cookie- og Privatlivspolitik
Bliver Avengers 3 en kupfilm?

Bliver Avengers 3 en kupfilm?

Fra superskurk til gangster

Stem op!
21
Stem ned!
0
(reset)

Meget lidt er sluppet ud om den kommende Avengers: Infinity War, men nu har instruktør Anthony Russo løftet lidt af sløret for, hvad vi kan glæde os til i Marvels kommende superhelte-brag.

Superskurken Thanos' jagt på de seks infinity sten er det helt store omdrejningspunkt, i sådan en grad at den intergalaktiske titan faktisk næsten får en hovedrolle.

- Vi har skabt en interessant historie omkring ham [Thanos], der i nogen grad trækker meget på kupfilm-genren, da han jagter infinity stenene på en langt mere dristig og succesfuld måde end tidligere.

Fortæller Russo, der fortsætter:

- Hele filmen har en stærk energi fokuseret omkring skurken, der hele tiden er et skridt foran heltene. Vi har set på en masse film, der har denne kup-lignende energi, og hentet inspiration derfra.

Marvels film har allerede haft stort succes med at blande flere genrer i deres superheltefilm, fx fortalte Russo-brødrene os, hvordan at Captain America: Civil War bl.a. var inspireret af seriemorder-thrilleren 'Seven', og tidligere har Ant-Man lagt sig tæt op ad kupfilmens formel.

Den Oscar-nominerede Josh Brolin har rollen som Thanos - nu galaksens største gangster. Kæmpen har indtil videre holdt sig meget i skyggen, så det bliver spændende at se ham i fuldt flor!

Avengers: Infinity War får premiere den 26. april 2018. Men lige nu kan Thor: Ragnarok opleves i biografer landet over.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus/Musen

Jeg havde aldrig rigtig set Avengers-universet gå i en retning af en kupfilmsgenre at gøre.
Det, som jeg hele tiden havde forestillet mig med Avengers 3 var, at det ville blive en stor "slåsfilm" hvor man så vores berømte helte kæmpe imod giganten Thanos, så de kunne stoppe hans plan om at få ultimativ magt.
Men den drejning, at selve Skurken nu bliver fremstillet som en person, der er meget mere "mystisk" end hvad vi troede tidligere er meget interessant.

Jeg håber bare, at Marvel IKKE kommer til at skuffe os med deres film og selve Avengers-universet i sig selv. Jeg glæder mig til at se, hvordan det mon kommer til at fungere, da Avengers 3: Infinity War er blandt én af de mange film, som jeg glæder mig Mest til at se næste år.

Spændende tanke i hvert fald med at centrere filmen om skurken for en gangs skyld i en superheltefilm,
;-)
:-D

Jacob

Alt har ledt frem til dette episke brag, og håber at Thanos kan leve op til forventningerne. Og så er det lidt en gåde om Hel fra ‘Thor: Ragnarok’ er deres svar på Lady Death, som i tegneserierne er grunden til alt hvad den gale Titan gør.

DJT

Jeg sad også og ventede på, at Hela skulle blive afsløret som Death. Men det kan jo ske endnu, de har jo "retcon'net" før.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.