Cookie- og Privatlivspolitik

Patti Cakes

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en let dramatisk grundstemning. Den indeholder flere voldsomme musikscener med høj lyd og dramatisk optræden, og i én scene provokerer to unge mennesker hinanden, og den ene nikker den anden en skalle. I en anden scene ses hovedpersonen lettere oprevet, da et familiemedlem kommer på hospitalet, og i flere scener ses mennesker, som er vrede og frustrerede. Da ingen mennesker kommer til skade, og da filmen også indeholder varme og positiv forløsning, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
02.11.2017
| |
1 time 49 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Patti Cake$
|

Musik-dramaet 'Patti Cake$' (Patti Cakes) er underdog-historien om den aspirerende rapper Patricia Dombrowski, aka Killa P, aka Patti Cake$.

I en hård hverdag, hvor den overvægtige pige må høre på grimme kommentarer og kæmper for både at betale sin mors husleje og mormors hospitalsregninger, er hiphop-musikken hendes eneste udvej.

Patti slår sig derfor sammen med sin ven, inderen Jheri, goth-musikeren Bastard og sin egen mormor, Nana, og den noget umage kvartet begynder pludselige at øjne muligheder.

Instruktør Geremy Jasper har tidligere stået bag flere musikvideoer, bl.a. med Selena Gomez, og har selv skrevet alle hiphop-filmens tekster, mens skuespillerinden Danielle Mcdonald har lært at rappe op til filmen. 

Drømmen om en musikkarriere er tidligere set på film, som med den kendte rapper Eminem, der i det semi-biografiske drama 8 Mile viser sin kamp mod berømmelse, og i de senere år har vi set flere populære hiphop bio-pics som Straight Outta Compton og All Eyez on Me. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (24 votes)
4.7
4.2

Instruktør

Skuespillere

Instruktører

Skuespillere

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Danielle McDonald er et meget tydeligt talent i hovedrollen, men det er komikeren Bridget Everett også i rollen som moderen Barb." (Jacob Wendt Jensen)

 • Filmland P1

  "Under alle omstændigheder er 'Patti Cake$' til punkt og prikke bygget op efter den klassiske feel good-ungdomsfilm-formel, [men] det virker, ja gu’ gør det så." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "Her er et fuldendt charmerende værk med en medrivende historie og et killer soundtrack, der med tiden vil blive en indie-klassiker." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "... man må overgive sig pladask." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Villads

Skøn film med massere af humor og fede musikalske indslag. Skuespillerne spiller deres roller perfekt! Helt klart en film der kan anbefales!

Mikkel

Super fin film, som overraskede mig positivt. Fyldt med humoristiske og til tider stærke scener. Underholdende nærmest hele vejen igennem og overordnet set en god film, som er værd at se.

Julius

Filmen havde mange gode elementer og en del komiske scener.

Stineuser/819355

Jeg var så heldig at se filmen før premieren, og var ikke skuffet! Rigtig godt skuespil (især hovedrollen) og en fed historie. Den virkede super ægte, og havde mange gode elementer af musik, seriøsitet og humor.

- Kan helt klart anbefale den :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.