Cookie- og Privatlivspolitik
Star Wars: The Last Jedi

Star Wars: The Last Jedi

Køb dine billetter nu!

Stem op!
141
Stem ned!
0
(reset)
Billetsalget til Star Wars: The Last Jedi er startet.
 
 
Hvorvidt der kan reserveres og/eller købes billetter er forskelligt fra biograf til biograf. Husk at reserverede billetter skal afhentes indenfor syv dage.
 
Rum-sagaens ottende film instrueres af manden bag Looper og er det anden indslag i den nyeste trilogi, der startede med Star Wars: The Force Awakens. Det afsluttende kapitel Star Wars: Episode IX udkommer i december 2019 og instrueres af J.J. Abrams.
 
Må Kraften være med dit billetkøb!
Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mathias

Det gør det!

Lassicuser/582638

Jeg håber 3D forsvinder fra biograferne. Det er fint at have 3D-visninger til folk der kan lide det, men at de helt går ind og tager pladsen for 2D er jeg ikke fan af. Jeg har har holdt mig helt fra IMAX af den simple årsag at det næsten udelukkende er 3D forestillinger.

mbf

Hvem skal man egentlig give skylden for det mildest talt elendige billetsystem?

Jeg var helt klar i dag lidt i kl. 10 til at bestille billetter til IMAX i CinemaxX Århus torsdag, den 14. december. Kom igennem, havde første valg, valgte mine pladser (de bedste, yay!), skulle til at betale ...ooooog BUM! FEJL! "You shall not pass" og alt det crap.

Forsøgte så at kæmpe mig tilbage og endte i køen igen, dog i min oprindelige position. Kom også ind igen lidt senere, blot for at se "mine" billetter "låst" (og ja, det var mine; samme antal, samme placering). Det virker, som systemet holdt fast i den oprindelige session, selvom den var død. Intet hvad jeg gjorde gav mig adgang til mine oprindeligt valgte pladser.

I min nød valgte jeg så nogle andre. De er også OK, men ikke dem jeg egentlig skulle have haft ...og som jeg HAVDE!

Jeg fik heller ikke lov til at købe på min Club CinemaxX profil.

Det er altså bare ekstremt irriterende! Og det er ikke første gang, det er sket.

Mens vi taler om irriterende, så er det også dybt frustrerende, at man ikke får lov til at vælge pladser frit medmindre man køber 10 eller flere billetter ad gangen.

Johnnyuser/335920

Yep har set traileren og er blevet spoilet.
Jeg håber godt nok ikke at der kommer det plot twist som slutningen af traileren lægger op til, og at det forhåbentligt er From A certain point of View, og at man klipper forskellige scener sammen så de indikerer noget, men at det udspiller sig helt anderledes i filmen.

Hvis ikke så er det en I am Your Father moment der lige er blevet spoilet.

Her synes jeg faktisk Ron Howard har grebet markedsføringen af Han Solo Filmen genialt an, dvs. den markedsføring han står for på twitter, før der er en egentlig markedsføring. Han viser et billede af en hjelm, en blaster eller måske inden for i Millennium Falcon. Hvis han fortsætter på den måde, tror jeg faktisk jeg vil holde mig helt fra trailerne til den film.

Asger

Hvor er det sølle, at de store sale fortsat udelukkende bruges til 3D. Ja, det er faktisk skammeligt. Ikke én eneste 2D-forestilling kan der klemmes ind i den store sal i Nordisk Films biografer i Odense. Ikke én! Alle 2D-forestillinger er skubbet ind i de små sale med de små lærreder og den ringere lyd. Hvor sal 1, der er den store, har et lærred på 114m2, dér har sal 7, 8 og 9, hvor 2D vises, lærreder på på blot 52, 45 og 70m2. Det er trist, at en gimmick som 3D fuldt og helt skal styre showet, og at man som filmelsker ikke har en eneste mulighed for at opleve 2D-udgaven på det store lærred.

Jeg har forgæves ledt efter statistikker over billetsalg: 3D vs 2D. Jeg kan ikke finde sådanne. Hverken hos DFI eller Danske Biografers Brancheforening. Har Danske Biografer mon investeret så massivt i 3D-udstyr, at de tvinger 3D-udgaverne ind i de store sale af økonomiske årsager? Det kunne være interessant at vide, hvor mange af de ca. 722.000 solgte biografbilletter til TFA, der gik til henholdsvis 2D og 3D-forestillinger.

Mathias

Udbud, efterspørgsel og så lidt spons fra filmselskaberne makker - de gør jo hvad der indbringer dem mest.

Segoyuser/116755

Jeg spurte efter 2 D i Cinemaxx da min bror ville undgå 3 D ikke muligt i Imax som det skulle være den 13/12 stod i kø foran lugen for ville sikre de pladser vi rigtig godt kan lide, heldigt fik dem var nr 1 i køen:-))

Herfra intet ønske om 3 D , det mere dyrt, sjælendt det giver mere end 2 D, så tænker det er penge som styre eller måske de som udgiver film presser de 3 D film ind???

Asger

Tak for den udtømmende analyse ... makker!

Hoder

Jeg var meget forvirret da jeg fik adgang i køen og ikke kunne finde Bio1, tænkte faktisk jeg havde ramt en forkert biograf, men måtte lige som dig indse at Sal1 kun bruges til 3D :( Det er ikke kun størrelsen man går glip af, Sal 1 i Biocity Odense har Dolby Atmos, det har Sal 9 ikke.

3D har kun fungeret til én film og det var Avatar (som Biocity Odense endda fuckede op i afspilningen), lige siden har det været noget gejl der ødelægger oplevelsen og billedet.

Årsagen til 3D er sandsynligvis fordi så kan de tage en højere pris, men jeg har ikke købt en 3D film i flere år, så det kan da godt være det ikke er sådan mere.

Ang. statistik, så er det svært at finde noget, jeg bed dog mærke i den her artikel http://www.recordere.dk/2017/07/imax-sparker-3d-ud-paa-sidelinjen/ så vi kan håbe at 3D dør mere og mere ud, det er jo allerede dødt til TV.

Vi vil have højere opløsning, flere opdateringer af billedet og bedre lyd.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lotte

Jeg vidste heldigvis at den ikke var 'afsluttet' og var kun glad for, at der ikke var en cliffhanger men derimod et løfte om en spændende part 2.

23 timer siden
Sørenuser/768514
LOL
Sørenuser/768514

Nej, det var sørme ikke en Hunger Games film...

1 dag siden
Henrik

At en film skal laves så lang, at de så kun beskriver halvdelen af første bog på 3 timer, den gamle film kunne beskrive hele historien på 2 timer.

2 dage siden
Wayne

Rogue Squadron - er det eneste der er konkrete planer for.

3 dage siden
Aslanuser/577644
Aslanuser/577644

Kan ikke helt forstå den bølge af mandlige roller som af en eller anden grund absolut skal udskiftes med kvinder?

3 dage siden