Cookie- og Privatlivspolitik
Star Wars: The Last Jedi

Star Wars: The Last Jedi

Køb dine billetter nu!

Stem op!
141
Stem ned!
0
(reset)
Billetsalget til Star Wars: The Last Jedi er startet.
 
 
Hvorvidt der kan reserveres og/eller købes billetter er forskelligt fra biograf til biograf. Husk at reserverede billetter skal afhentes indenfor syv dage.
 
Rum-sagaens ottende film instrueres af manden bag Looper og er det anden indslag i den nyeste trilogi, der startede med Star Wars: The Force Awakens. Det afsluttende kapitel Star Wars: Episode IX udkommer i december 2019 og instrueres af J.J. Abrams.
 
Må Kraften være med dit billetkøb!
Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Johnnyuser/335920

tænkte jeg kun på at få billet til det tidspunkt jeg ønskede. Efterfølgende da betalingen var gennemført fandt jeg så ud af at det var i 3D. Jeg havde faktisk tænkt at købe billet til flere visninger, men alle visninger i sal 1 er i 3D, så det har jeg i hvert fald på nuværende tidspunkt droppet.

Det er godt nok grotesk at 3D lægger beslag på alle visninger i den store sal, og jeg ved ikke om der går 1 eller 2 uger, før man kan se filmen som den skal ses uden al det 3D lir.

Og hvorfor er det at default indstilling er 3D visning?

Hoder

Så ærgerligt at de store sale rundt omkring stadigvæk bruges på 3D, når det er ikke hvad folk vil have.

Hav nu lidt cajones Nordisk Film og smid 2D i de store sale.

Arrowstormen

For eksempel alle ikke-Nordisk Film biografer i København.

Stine Teglgaard

Alle biografer skulle være på nu. Nogle kom på med lidt forsinkelse.

MVH Stine

Martin

3D var ELENDIG sidste år... Må håbe de har gjort det bedre... Jeg havde heldt ondt i øjnene sidste år efter at se den i Imperial.
Cinemaxx / IMAX på Fisketorvet er LANGT bedre.

Christian

- når startskuddet for online bestilling begynder imorgen kl.10:00! Det blir' et sandt helvede, som sædvanlig :-) That's just how it is. Særligt Imperials aftenforestillinger vil være fuldt booket på 5min!

Johnnyuser/335920

så er lidt usikker på om jeg vil se den nye trailer. Noget jeg ikke ønsker at se i trailerne før filmen er Luke, der aktiverer sit lyssværd, og heller ikke Rey, der kæmper mod fjender med lyssværdet. Dette vil jeg helst se første gang på det store lærred d. 13. december.

Segoyuser/116755

Jeg har valgt ik at se trailer, for af og til vælger jeg den fra når det er dette univers for at undgå hvis nu der blive vist for meget.....

Rasmus

Jeg var selv på kanten, og valgte at se den. Den viser en hel del, og jeg tror man kan stykke store dele af plottet sammen fra den. Undgå, undgå, undgå.

Andersuser/927972

Jeg så engang også alle trailere osv., men blev træt af at kende filmenes bedste jokes osv., så prøv helt at undgå dem (selvom det er svært). De gør ikke noget godt for dig, hvis du allerede har besluttet dig for at se filmen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lotte

Jeg vidste heldigvis at den ikke var 'afsluttet' og var kun glad for, at der ikke var en cliffhanger men derimod et løfte om en spændende part 2.

1 dag siden
Sørenuser/768514
LOL
Sørenuser/768514

Nej, det var sørme ikke en Hunger Games film...

1 dag siden
Henrik

At en film skal laves så lang, at de så kun beskriver halvdelen af første bog på 3 timer, den gamle film kunne beskrive hele historien på 2 timer.

3 dage siden
Wayne

Rogue Squadron - er det eneste der er konkrete planer for.

3 dage siden
Aslanuser/577644
Aslanuser/577644

Kan ikke helt forstå den bølge af mandlige roller som af en eller anden grund absolut skal udskiftes med kvinder?

4 dage siden