Cookie- og Privatlivspolitik

Ny trailer til Mordet i Orientekspressen

Hvem er morderen?

Stem op!
17
Stem ned!
0
(reset)

Et vaskeægte mordmysterium skal meget snart opklares i biografen med Mordet i Orientekspressen, og den første lange trailer tirrer i den grad dit detektivinstinkt.

Det er den rutinerede Kenneth Branagh som genfortolker Agatha Christies krimi-klassisker. Barangh indtager også selv rollen som den berømte og excentriske opdager Hercule Poirot, der ombord på et tog skal opklare en mystisk mordsag på en amerikansk forretningsmand med forbindelser til børnekidnapning.

Ekspressen er fyldt med mistænkelige personager som strækker sig fra butleren og lægen til prinsessen og professoren, der alle bliver præsenteret i denne stilfulde og veloplagte trailer.

Rollelisten er besat af lutter stjerner, som bl.a. tæller Johnny Depp, Judi Dench, Michelle Pfeiffer, Willem Dafoe, Daisy Ridley og Penélope Cruz.

Mordet i Orientekspressen får premiere den 23. november.

 

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jonas

Det er da nogle gode kræfter, der er blevet samlet ind! Den skal jeg da i hvert fald se.

Marianne

Og denne gang MÅ det være butleren!

Jacob

Jeg set virkelig frem til ‘Mordet på Orient Ekspressen’, fordi den er en klassiker, og ser ud til at blive behandlet som jeg havde håbet. Desuden et tiltrængt pusterum blandt efterårets/vinterens superheltefilm, og science fictions fortsættelser.

Ann-Britt

Wow for en fortolkning og skuespiller - kuldegysninger ;)
Jeg var så skuffet over at del 2 af Fantastic beast and where to find them først kommer op til november næste år, MEN jeg havde helt glemt at denne kom i år.
Nu glæder jeg mig alligevel til at gå i biografen til november :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.