Cookie- og Privatlivspolitik

Første trailer til Tomb Raider

Fornavn: Lara. Efternavn: Croft.

Stem op!
21
Stem ned!
0
(reset)

Den første trailer og plakat til Tomb Raider er ankommet, og denne gang er det Oscar-vinderen Alicia Vikander, der har rollen som eventyreren Lara Croft.

Angelina Jolie har tidligere portrætteret den unge arkæolog i Lara Croft: Tomb Raider og Tomb Raider: The Cradle of Life, og den nye film er en genfortolkning af universet.

Læs også: 8 genindspilninger du skal se i 2018

Historien er baseret på serien af computerspil ved samme navn, og navnlig spillet fra 2013, hvor man dykker ned i den unge Lara Crofts fortid, er inspiration bag filmen.

Lara Croft er denne gang ikke fuldblods gravrøver endnu, men lever alene i London efter hendes far forsvinden. I et forsøg på at opklare sagen, rejser den unge Croft til en mystisk ø, som viser sig at være farligere end forventet.

Skandinavien er i den grad repræsenteret i filmen med norske Roar Uthaug som instruktør, svenske Vikander som hovedrolleindehaver og danske Alexandre Willaume i en endnu ukendt rolle.

Tomb Raider får dansk premiere 15. marts 2018.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jonas

Jeg er selv fan af spillet fra 2013, så i mine øjne er det kun positivt, at de har ladet sig inspirere af det visuelt og handlingsmæssigt. Alicia Vikander er fantastisk, og umiddelbart ser det ud til, at hun har den badass fremtoning, som vi alle elsker ved Lara. Kunne lidt frygte, at filmen går hen og bliver en "bare okay" blockbuster, men det kan man først rigtigt bedømme, når den får premiere.

Camie

Jeg har med vilje ikke set traileren, da jeg er overbevist om at jeg skal se filmen.

Dels har jeg altid syntes godt om "Tomb Raider" filmene, og dels er jeg på det seneste blevet stor fan af Alicia Vikander. Så de to ting kombineret er grund nok for mig til at se frem til denne konstellation.

Johnnyuser/335920

så må jeg godt nok sige at det ikke lykkes. Bare det lille udsnit af filmen vi får vist i traileren er fyldt med dårlig dialog, ikke overbevisende skuespil og fyldt med den ene kliche efter den anden.

Før jeg så traileren var jeg positiv stemt for at denne film kunne bryde spil-forbandelsen, nu er jeg negativt stemt.

Jeg var faktisk positivt stemt over for filmen, da jeg kun havde set film-plakaten, selv om jeg godt nok rullede med øjnene, da vi IGEN ser en KVINDELIG skuespiller bagfra. Jeg kommer altid til at tænke tilbage på en film plakat fra den første 'The Avengers', hvor alle de MANDLIGE havde fronten mod en, mens den eneste KVINDLIGE Avenger, blev vist bagfra. Sådan er det heldigvis ikke med 'Justice League' plakaterne.

Wayne

Men ser langt mere interessant ud. Fedt.

Jacob

Det ser virkelig godt ud, og en kandidat til at bryde spil-forbandelsen i nyere tid, men det samme blev sagt om 'Assassin's Creed', og den komme hellere ikke helt i mål.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.