Cookie- og Privatlivspolitik

The Big Sick

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en varm og humoristisk grundstemning, men er også præget af triste passager, da potentielt livstruende sygdom spiller en central rolle. I enkelte scener ses en hovedfigur ligge bevidstløs med slanger ud af munden i en hospitalsseng og i andre scener ses oprørte voksne, der skændes, råber og græder. Da scenerne imidlertid fremstår udramatiske, vurderes det, at kun børn under 7 år vil kunne blive skræmt.

Se mere på medierådet.dk
17.08.2017
| |
1 time 59 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Big Sick
|
Versioner: se alle
2D, Babybio, Seniorbio
|

Den romantiske komedie 'The Big Sick' er baseret på en sand historie om vanskelig kærlighed mellem forskellige nationaliteter.

Pakistanske Kumail laver stand-up på en bar i Chicago, da han møder den hvide, amerikanske Emily. Hvad der starter med et engangsknald, udvikler sig hurtigt til noget mere. Kumails forældre ønsker dog, at han skal følge sine kulturelle rødder og lade sig indgå i et arrangeret ægteskab med en pakistansk kvinde.

Da Emily bliver meget syg og må lægges i koma, møder Kumail forældrene på hospitalet for første gang, og de ser bestemt heller ikke ham som den perfekte svigersøn.

'The Big Sick' er et komisk portræt af forældre, sygdom og interkulturel kærlighed samt de problemer, der kan følge med.

Kumail Nanjiani har skrevet manuskriptet i samarbejde med sin kone Emily V. Gordon. Vi har tidligere set Nanjiani i mindre skuespillerroller i komedier som Central Intelligence og Mike and Dave Need Wedding Dates, men han er primært kendt fra live comedy og tv-serier.

Nanjianis komediekollegaer Bo Burnham og Aidy Bryant spiller også stand-up-komikere i filmen. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (110 votes)
4.6
4.2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... det [er] en fornøjelse at støde på en så oprigtig, ægte, sød og ærlig oplevelse som 'The Big Sick', der oven i købet er både knivskarp i komikken og har rigtigt meget på hjerte ..." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "... en aktuel og sød komedie, der rammer en vaskeægte og central problematik." (Birgitte Lorentzen)

 • Jyllands-Posten

  "Der er elementer af klassisk rom com, af moderne sick flick og en tone, der minder om humoren i Aziz Ansaris tv-serie 'Master of None' (2014-2015). Og det er naturligvis netop derfor, den er så vidunderlig." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "... langt mere autentisk og rørende romantisk komedie, end man er vant til i den fortærskede genre." (Joakim Grundahl)

 • Weekendavisen

  "Her er ingen følelser forkerte. Æstetikken er overlagt ordinær. Der er en fællesnævner af varm tolerance. Og altid en kerne af menneskelighed." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Glimrende romantisk komedie, der ikke ligner alle de andre rom-coms. Havde måske håbet på noget mere originalt eller mere morsomt. Men der er da en del gode grin. Især er stort set alle scener hjemme hos den muslimske familie skønne. Og man må heller ikke glemme Holly Hunter, der er helt genial som Emilys lille rappenskralde af en mor.

Mille

Skøn chickflick omkring kærligheden på tværs af kulture

Ann Heine

Var desværre inde og spilde tid og penge på ovennævnte film. Gaab. Mindst 25 minutter for lang. Nu har jeg fået slået fast hvorfor jeg ikke er til stand-up. Det var en trist oplevelse, må jeg nok sige.

Peter

Så fik "Dirch" og "Undercover" med Linda P en stor konkurrent i kampen om at være alletiders dårligste film.

Jette

Er du til kærlighedsfilm med lidt mere indhold end dreng møder pige, så skal du se denne film. Der er humor, om kulturforskelle og man keder sig ikke på noget tidspunkt.

jeanette

Smuk film og kærlighed på trods af en kultur flot film ♤♡ kan anbefales...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.