Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

Avengers: Endgame

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en dramatisk og actionpræget grundstemning og foregår i en urealistisk verden med superhelte- og science fiction-elementer. Den indeholder en lang række voldsomme scener med drabelige kampe og figurer, der slås ihjel eller trues med at blive slået ihjel på voldsom og brutal vis. Filmen dvæler desuden i passager ved sorg over at miste sine nærmeste. Da filmen imidlertid foregår i et urealistisk superhelte-univers, ikke indeholder blodigt udpenslede voldsscener, og i øvrigt ofte er præget af en humoristisk forløsning af dramatiske situationer, vurderes det, at den kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
24.04.2019
| |
3 timer 1 minut (ekskl. reklamer og trailers)
|
Avengers: Endgame
|
Versioner: se alle
3D, 2D, IMAX 3D, 3D 4DX, Level 7 - 2D, Babybio - 2D, Seniorbio - 2D
|
Billetter

Superheltefilmen 'Avengers: Endgame' (Avengers 4) er det fjerde og sidste kapitel i serien med de oprindelige superhelte som Iron Man, Hulk, Thor, Black Widow, Hawkeye og Captain America. 

Handlingen tager udgangspunkt i de forfærdelige hændelser i forgængeren, Avengers: Infinity War, hvor den mægtige Thanos samlede alle Evighedssten og med et fingerknips udryddede halvdelen af alt liv i universet.

Knækket og med dårlige odds må de resterende helte samles en gang for alle til et endeligt og episk opgør.

'Avengers: Endgame' er kulminationen på nu 22 film i Marvels filmiske univers, der startede med Iron Man i 2008, og har budt på talrige succeser som Guardians of the Galaxy og Black Panther.

Filmens imponerende rollebesætning tæller adskillige skuespillere fra de tidligere film, men mest prominente er selvfølgelig Robert Downey Jr., Chris Evans, Scarlett Johansson, Chris Hemsworth og Mark Ruffalo i deres ikoniske roller. (Copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (945 votes)
5.4
4.4

Relaterede nyheder

8 måneder siden

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "Det er virkelig en fornøjelse, der er tale om, og den bliver kun større, hvis man har set alle Avengers-film og endnu større, hvis man har set samtlige Marvel-film." (Thomas Brunstrøm)

 • Ekstra Bladet

  "Hardcore-fans vil sandsynligvis elske løjerne betingelsesløst, men har man et mere moderat forhold til universet (eller rettere sagt universerne) kunne man nok overveje, om man ikke kunne bruge de tre timer på noget andet." (Henrik Queitsch)

 • Filmland P1

  "Det er ikke lige så vildt og chokerende som 'Infinity War', men det er eddersmadreme godt fulgt op." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "På den måde er 'Avengers: Endgame' den ultimative superheltefilm [...] og [man] finder sig som publikum både underholdt og rørt hele vejen igennem." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "Historiens største sammenrend af superhelte overlever på ironien og det gode skuespil i det overgearede udstyrsstykke 'Avengers: Endgame'." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
TheDayDreamer

*Potentielle Spoilers*

Russo brødrene har sagt at de har haft i sinde at lave en ny historie med Avengers: Endgame, og at der dermed ikke skulle være nogle tegneserier man kan søge inspiration i, hvis man prøver at finde ud af historien - MEN, der er ikke desto mindre en interessant teori som jeg personligt synes kunne være spændende at se i filmen, som muligvis HAR lidt at gøre med tegneserierne: en skjult by i the quantum realm! (Det sub-atomare rige som ses i bl.a Ant-Man filmene, og som efter sigende også skulle have en rolle i både Avengers: Endgame og Captain Marvel, da det forbindes med tidsrejser)

https://screenrant.com/endgame-thory-ant-man-wasp-city-avengers-villains/2/

VIPER

Han er for sej!!!
A TRUE bad-ass i tegneserierne, men måske liiidt for følsom i MCU's version efter min smag, og så behold da den **** rustning på, fatter ik' de altid skal strippe deres dragt eller masker af, som om det er skuespillernes fjæs vi gerne vil se!?!
Anyway, håber han tæver dem igen, han burde nok ha' taget hele Avengers holdet med da han knipsede med fingrene!...Ihvertfald Thor som nok udgør en af de største trusler imod hans mål!
Men kommer overhovedet ikke til at savne nogen fra GOG holdet, synes simpelthen de er for platte og useriøse!
Og så var jeg også ret træt af at se på Wanda & Visions romantiske bånd, det er altså en action film vi er kommet for at se her -tak!
Synes i det hele taget ikke der burde opstå romantik blandt Avengers, og det gælder også Banner & Black Widow btw. -Man kan sQ da ikke være kærester med Hulk!
Hvad bliver det næste!?! -Dr. Strange & Captain Marvel???
Når det så er sagt, er jeg glad for at Captain America & Iron Man stadig er i live, de 2 er nogle af de karakterer som har fanget min interesse mere på film end i tegneserie form.
Kan rigtig godt lide Captain Americas kamp teknik!
Kan i huske dengang man var lille og lige havde set Ninja Turtles i biografen, og man simpelthen flyvesparkede og hoppede rundt efter filmen!
Som om en freakin pinball kugle!...Måske mest drengene! >:-P
Men den følelse fik jeg sQ lidt igen pga Captain Americas teknik -han holder!
-Ihvertfald i hans egen trilogi, synes jeg savnede den lidt i Infinity War.
& selvfølgelig er jeg også glad for Banner overlevede, bare Hulk ikke fortsat har sceneskræk i denne film!
MEN!...Har tænkt lidt!
...Hulk's skuffende optræden har sQ fortjent lidt ekstra eftertænksomhed fra min side, især når man tænker på alle de år han har underholdt mig i tegneserie form! -Fandme så.
Jeg er begyndt at bebrejde Loke lidt, den trickster har måske haft en finger med i spillet mht Hulks forvandling siden den første Avengers film hvor Loke også havde "the mind stone".
Måske med en form for mind control, bortset fra dengang han lige fik en heftig svingom i "the Stark Tower", kæft den scene var KULT!...Puny God! >:-P
Men tror lidt Loke manipulerer Banner til at skifte frem og tilbage til Hulk, og sålænge han IKKE er sig selv, kan han måske heller ikke blive rigtigt vred som jo bekendt gør ham stærkere.
Den stærkeste Hulk version jeg har læst om, kommer ihvertfald ikke frem på kommando fra Banner eller nogen andre for den sags skyld, men er tværtimod helt ude af kontrol, vildt rasende og komplet ustyrlig!
Men Loke havde jo heller ikke "the mind stone" i Infinty War, hvor han nærmest pudsede ham på Thanos, så måske var det resterne af Banners kontrol der guidede ham. Der var Loke og Banner vel også nærmest allieret, mod "the mad titan!".
Gad faktisk også godt vide hvordan de nogensinde fik tæmmet ham efter den kamp mod "The Hulkbuster" i Age of Ultron, der virkede han godt nok ikke lige som en der havde lyst til at give Black Widow klør fem og slappe af! -Men håber bare på den gode gamle rasende grønne i denne fortsættelse, der KUN kan guides lidt og ikke kontrolleres - SÅ skal Thanos nok få lidt mere kam til sit hår i ringhjørnet!
Bare synd Stan Lee ikke nåede at få oplevet filmatiseringen af slutningen på denne 4 fase af MCU's forløb.-R.I.P.
Nårh, må hellere stoppe her, og kom så lige hurtigt April!...Hepper stadig på Thanos >:)

Agnethe

I don't feel so good

Mads

Please don't remind me of that scene :(

Klaus

Jeg er stadig stor fan af Marvel, så jeg glæder mig :-)

Marck

Så vi to:)

Jesper

Jeg er generelt stor fan af superhelte film og god action. Men synes at for mange film bliver ødelagt at negativitet useriøsitet. Det fleste ettere er fantastiske men så er det som om der slappes for meget af og kommer for meget bureaukrati ind over. Som for eks. Ironman 2 med en noget useriøs våbenhandler. Captain America Civil War hvor superheltene begynder at slås som små børn, hvilket ødelagde den film totalt for mig :(
Så håber absolut på en fed og underholdende film på den gode måde så man smiler bredt på vej ud af biografen.

Wayne

Efter at denne ikke længere er Infinity War II er det spændende hvilken vej Marvel/Russo brødrene vil gå, og hvilke ændringer i karaktererne der opstår.

Simon

Jeg regner klart med at få set noget mere Marvel, så jeg skal klart se denne film.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.