Cookie- og Privatlivspolitik

The Lost City of Z

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
10.08.2017
| |
2 timer 21 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Lost City of Z
|
Versioner: se alle
2D, Babybio
|

Filmen 'The Lost City of Z' er et action-eventyr baseret på autentiske begivenheder om den britiske opdagelsesrejsende Percy Fawcett.

I begyndelsen af det 20. århundrede er briten rejst til Amazonas jungle, hvor han opdager beviser for en hidtil ukendt, avanceret civilisation, der måske har boet i regionen.

Opdagelsen bliver latterliggjort af det etablerede, videnskabelige samfund, der anser indfødte befolkninger for at være vilde, men Fawcett vender adskillige gange tilbage til junglen for at bevise, at han har ret.

'The Lost City of Z' henter ikke blot sin inspiration fra virkeligheden, men forsøger også at virke så autentisk som muligt ved at være optaget i den colombianske jungle.

James Grays værk er dermed seneste i rækken af film, der ikke går på kompromis med de besværlige forhold i den tropiske regnskov, og klassikerne Apocalypse Now og Fitzcarraldo var notorisk udmattende for instruktørerne Francis Ford Coppola og Werner Herzog af samme årsag.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (33 votes)
4.5
3.3

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Den er klassisk udført med flotte rolige billeder, men der er alligevel en hel del grunde til, at man falder fra, før den knap to og en halv time lange rejse er forbi." (Jacob Wendt Jensen)

 • Ekstra Bladet

  "På alle planer en anbefaling værdig - alene fotografen Dariua Khondijs billeder af den uigennemtrængelige jungle er hele entrebilletten værd." (Henrik Queitsch)

 • Politiken

  ".... en usædvanlig film af James Gray, men har immervæk stadig Grays på godt og ondt meget bastante greb om tingene." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "Det er en af de særeste, flotteste film, jeg har set." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Christina Søeuser/171887

God film, og med spænende og autentisk handling. Flot skuespil.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.