Cookie- og Privatlivspolitik

Emoji Filmen

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en tempofyldt og lettere actionpræget grundstemning, og der er kun få rolige pauser. Den indeholder flere let dramatiske og lettere uhyggelige scener, hvor hovedfigurerne jagtes og er i fare. Hertil kommer scener med eksplosioner, ild og pludselige ødelæggelser. I flere spændingsprægede scener trues hovedfigurerne fx med at blive tilintetgjort af ondsindede robotter med lange fangearme, og i én dramatisk scene undslipper 2 hovedfigurer med nød og næppe tilintetgørelse, mens en 3. hovedfigur ikke når at undslippe, hvorefter det er uvist, om han klarer sig. Da filmen foregår i et animeret og humoristisk univers, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på de yngste børn, og den får derfor en 7års-grænse.

Se mere på medierådet.dk
03.08.2017
| |
1 time 26 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Emoji Movie
|
Versioner: se alle
3D - dansk tale, 2D - dansk tale, Babybio 2D - dansk tale, 3D Babybio
|

Animationen 'Emoji Filmen' følger humørikonet Gene, som er den eneste emoji, der er født uden et filter, og derfor kan udtrykke flere grimasser.

Humørikonet kommer en dag til at lave det forkerte ansigt i en tekstbesked og bliver udvist til stedet, hvor ubrugte emojier hænger ud. Her møder han Hi-5 og Jailbreak, der vil hjælpe Gene med at finde sin sande plads.

Sammen tager de på en rejse, hvor ingen har været før, nemlig Skyen, for at finde den kode, der kan fikse Gene.

Men en større fare truer alle humørikonernes skæbne inde i telefonen, så de tre venner må nu redde deres verden, før den bliver slettet for altid!

Instruktøren fik sin inspiration til de animerede humørikoner ud fra ønsket om at lave et eventyr, der minder om Toy Story. Samme tilgang ser man i Lego-filmene, hvor de små byggeklodser og plastikfigurer er blevet til animationsfilm.

'Emoji Filmen' vises med dansk tale. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (465 votes)
3.5
1.8

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Det samlede indtryk er forudsigeligt, fladpandet, fantasiforladt ..." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "'Emoji Filmen' er slet og ret et lavpunkt for animations- og familiefilm, og får kun én pølle-emoji herfra." (Michael Lind)

 • Ekstra Bladet

  "... indimellem kan [man] ane kimen til en langt bedre film et sted derinde. Som altså aldrig får lov til at folde sig ud i dette grundlæggende ret tarvelige produkt." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "Hvis ikke man går fra biografen med en sur smiley i fjæset, så kan man vel højest få mundvigene op i et ”tja” :-/." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "... [Filmen] åbner som en mellemting mellem 'Vilde Rolf' og 'Inderst inde', men kun formår at planke deres ideer uden at nå deres niveau." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus

Er fuldstændig enig med hvad du siger. Jeg blev godt nok også skuffet over at en film som Colossal aldrig nåede Danmark. Jeg mener dog ikke at IMDb kan bruges som begrundelse, da 90% af stemmerne (især på en film så hadet som denne) stammer fra folk der egentligt ikke har set filmen.

DJT

er så én ting, men når den så på Rotten Tomatoes (en side, der kun samler anmeldelser, og ud fra dem giver gennemsnit) har 7%, så kan vi vist godt se hvad vej lokummet vælter ;)

Rasmus

Bestemt også sandt!

Mogens

Jeg vil tillade mig alligevel at glæde mig til at se den på fredag med to af mine børnebørn på hhv. 6 og 9 år.

marieuser/669483

Værsågod, men du og dine børn kommer til at kede sig. Kom ik og brok dig her på siden om at den er spild af penge senere

Mogens

Vi havde dejlig eftermiddag i Park Bio. Selv om er i 2 ord.

FilmFyr

...så er jeg helt enig her.
Jeg har set filmen, og den bør virkelig ikke støttes.
Der er intet kreativt, sjovt eller underholdende i den.
Det er åbenlyst product placement, så jeg næsten krummede tæer.
Salen var fyldt med børn og deres forældre, og der var pinlig tavshed det meste af filmen.
Jeg vil anbefale at I istedet ser Kidnapning, eller en anden børnefilm :)

marieuser/669483

Denne film har kostet 50 milioner dollars og har indbragt over 26 milioner dollars, det vil sige over halvdelen af sit budget den første weekend i biograferne i USA. Der er allerede en animeret film om dyrekiks på vej. Hvis vi som biografgængere bliver ved med at se sådan nogle film, der bugner af Product placement, så får vi flere af den slags film, der forsøger at sælge produkter til vores børn, i stedet for animationsfilm med kvalitet. Hvis i kender nogen forældre fra Danmark eller andre europæiske lande eller Kina, så fortæl dem, hvor dårlig Emoji filmen er, så vi kan stoppe denne udvikling. For børnenes skyld.

Anton Berg

Jeg fatter vitterligt ikke folks problem med denne film. Jeg har ikke tænkt mig og se den, men jeg er gufandme heller ikke selvhøjtidelig nok til at fortælle andre hvad de kan og ikke kan gøre. Ja de lavede en film om Emoji. Og hvad så? Prøv du og ej et stort filmselskab og sikre dig at i altid tjener overskud, især i forhold til i på det sidste kun har tjent underskud..
Og har man et problem med product placement til børn, så burde man nok også overveje at arbryde forbindelsen til samtlige af børns favorit tv-programmer.

Vorherre bevares.

FilmFyr

Sammenligningen med product placement i diverse børne tv-programmer og i en børnefilm holder ikke.
Det er de færreste børne tv-programmer som indeholder product placement, men der er selvfølgelig reklamer imellem programmerne. Det går i lommen på tv-kanalen, så de har råd til at holde sig kørende.

Men med Emoji Filmen betaler du i bund og grund penge for at se reklamer midt i filmen, hvor produkterne ikke en gang bliver brugt kreativt, men er skamløst placeret for at få penge ind fra firmaerne.

Hvis der derimod var en charme i brugen af dem (som i Vilde Rolf), eller de var brugt mere moderat, så havde det været mere acceptabelt. Og den holdning har jeg uanset om det er en børnefilm, eller stor hollywood action film.
At Emoji Filmen ikke har noget interessant eller underholdende at byde på, er egentlig hovedgrunden til ikke at se den.
Og hvis nok støtter filmen, så ved folkene bag at de kan slippe af sted med at bruge denne dovne måde at lave film på.

Så igen, jeg har ikke et problem med at børn bliver udsat for reklamer, men nærmere den måde de bliver brugt på i filmen, især når den tilbyder så lidt i forvejen.

Desuden er din tankegang med "Hvis du var et stort filmselskab, og vil have overskud.." præcist hvad der er helt galt. Det er ikke kun idéen om en emoji film der er problemet, det er selve slutproduktet. Hvis den havde været sjov eller haft en kreativ vinkel, så var det en helt anden sag. Men der er ikke lagt krafter i til at gøre det til en underholdende børnefilm. Bare fordi firmaet vil have overskud, så betyder det ikke at folk skal nøjes med hvad som helst, og kaste pengene efter en film der ikke giver en værdig oplevelse.

Men i sidste ende er det folks egen tid og penge de bruger, og fred være med det :)
Men jeg opfordre bare til at overveje det en ekstra gang, og hvilket produkt man egentlig støtter. Det er sjældent jeg gør det, men den her gang er det virkelig nødvendigt.

Og jeg har forresten set filmen, så jeg taler af egen erfaring og oplevelse :)
Salen var også fyldt med børn og deres forældre, og der var helt stille under størstedelen af filmen

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.