Cookie- og Privatlivspolitik

Emoji Filmen

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en tempofyldt og lettere actionpræget grundstemning, og der er kun få rolige pauser. Den indeholder flere let dramatiske og lettere uhyggelige scener, hvor hovedfigurerne jagtes og er i fare. Hertil kommer scener med eksplosioner, ild og pludselige ødelæggelser. I flere spændingsprægede scener trues hovedfigurerne fx med at blive tilintetgjort af ondsindede robotter med lange fangearme, og i én dramatisk scene undslipper 2 hovedfigurer med nød og næppe tilintetgørelse, mens en 3. hovedfigur ikke når at undslippe, hvorefter det er uvist, om han klarer sig. Da filmen foregår i et animeret og humoristisk univers, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på de yngste børn, og den får derfor en 7års-grænse.

Se mere på medierådet.dk
03.08.2017
| |
1 time 26 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Emoji Movie
|
Versioner: se alle
3D - dansk tale, 2D - dansk tale, Babybio 2D - dansk tale, 3D Babybio
|

Animationen 'Emoji Filmen' følger humørikonet Gene, som er den eneste emoji, der er født uden et filter, og derfor kan udtrykke flere grimasser.

Humørikonet kommer en dag til at lave det forkerte ansigt i en tekstbesked og bliver udvist til stedet, hvor ubrugte emojier hænger ud. Her møder han Hi-5 og Jailbreak, der vil hjælpe Gene med at finde sin sande plads.

Sammen tager de på en rejse, hvor ingen har været før, nemlig Skyen, for at finde den kode, der kan fikse Gene.

Men en større fare truer alle humørikonernes skæbne inde i telefonen, så de tre venner må nu redde deres verden, før den bliver slettet for altid!

Instruktøren fik sin inspiration til de animerede humørikoner ud fra ønsket om at lave et eventyr, der minder om Toy Story. Samme tilgang ser man i Lego-filmene, hvor de små byggeklodser og plastikfigurer er blevet til animationsfilm.

'Emoji Filmen' vises med dansk tale. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (466 votes)
3.5
1.8

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Det samlede indtryk er forudsigeligt, fladpandet, fantasiforladt ..." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "'Emoji Filmen' er slet og ret et lavpunkt for animations- og familiefilm, og får kun én pølle-emoji herfra." (Michael Lind)

 • Ekstra Bladet

  "... indimellem kan [man] ane kimen til en langt bedre film et sted derinde. Som altså aldrig får lov til at folde sig ud i dette grundlæggende ret tarvelige produkt." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "Hvis ikke man går fra biografen med en sur smiley i fjæset, så kan man vel højest få mundvigene op i et ”tja” :-/." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "... [Filmen] åbner som en mellemting mellem 'Vilde Rolf' og 'Inderst inde', men kun formår at planke deres ideer uden at nå deres niveau." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
FilmFyr

What a time to be alive!

Bare rolig, jeg har skrevet en ret så lang anmeldelse omkring Emoji filmen, hvor jeg virkelig går i kødet på hvorfor man absolut ikke bør se den. Så jeg håber at jeg får overbevist en del om at holde sig langt væk.
Det triste er dog, at filmen højst sandsynligt får tjent sig selv hjem igen, samt en smule overskud. Jeg ville dog ønske at folk bare ikke ville spilde deres penge på denne her film, så den virkelig ville give bagslag hos folkene bag.
Heldigvis har internettet en stor stemme, og i skrivende stund er Emoji Filmen den 6. værste film nogensinde, stemt af brugerne på IMDB, samt en ufattelig lav score på metacritic og Rotten Tomato.

Jeg krydser fingre for at folk tjekker lidt op på hvad filmen egentlig tilbyder, og bare bruger pengene og tiden et andet sted.

Tina Stig

Har i dag været inde til forpremiere på Emoji filmen med dansk tale med mine 2 børn på 12 år ( dreng ) og
13 år ( pige )

Filmen syntes vi alle tre var jævnt kedelig, men ligesom da jeg så Zootropolis og lå flad af grin over scenen på motorkontoret og Flash, så var jeg vild med Birthe Neumann der lagde stemme til tja-emojien Tina Tja

Det var klart filmens højdepunkter, når Tina Tja var med - særligt da de er i Paris via Instagram

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.