Cookie- og Privatlivspolitik

Klovnegyset vi alle venter på

Ny trailer til Stephen Kings 'It'

Stem op!
25
Stem ned!
0
(reset)

Wikipedia beskriver Coulrofobi som: "en sygelig angst for klovne, og hvad der kan få tankerne hen på klovne(...) Reaktionerne kan skifte mellem svagt ubehag ved synet af en klovn til fuldstændig panik bare man hører om det."

Skulle du ikke allerede lide af ovenstående fobi, vil vi gerne hjælpe dig på vej ved at vise den nye og indtil videre anden trailer til klovne-gyset It, der allerede er blevet kaldt et af filmhistoriens mest uhyggelige film.

It får dansk premiere den 7. september.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Fik lige læst bogen igen for nylig og genset den gamle klassiker med Tim Curry som Pennywise. Har altid været fan og glæder mig helt vildt til at se anno 2017 udgaven og ikke mindst Bill Skarsgårds version af Pennywise. Selvom den gamle film efterhånden har 27 år på bagen holder den stadig med sine herlige karakterer og for den tid gode effekter. Men nu er der helt bestemt større forventninger i vente må jeg ærligt indrømme.
Denne trailer rammer helt vild godt stemningen og mange scener er direkte kopieret fra den gamle version, som er en god hyldest til scener som allerede gjorde sig godt fra start af for 27 år siden.

Christian

MIDNATSPREMIERE, Kino?!! :-)... Fans af bogen har ventet på det her i 10 år nu, jeg glæder mig som en sindssyg. Det lover rigtig godt!

Stine Teglgaard

Vi ved desværre intet endnu...

MVH Stine
kino.dk

Christian

...2:15 TIME! :-) Mere hvis i ville opdatere filmens profil her på kino.dk

http://www.bbfc.co.uk/releases/it-2017

Christian

Må jeg komme med et forslag, HVIS det blir muligt med midnatspremiere: Pynt eventuelt hele imperial op med røde balloner og få medarbejderne til at klæde sig ud som klovne, haha ;-)

Jacob

Den oprindelige udgave var uden tvivl en af tidens mest uhyggelige film, og Pennywise jo en skræk i livet på undertegnet. Nu ser han ud til at gøre det en gang til, for Bill Skarsgård i hovedrollen ser på ingen måde mere venlig ud.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter