Cookie- og Privatlivspolitik

Sidste trailer: The Dark Tower

Væn dig til blodbadet!

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

Stephen King-filmatiseringen The Dark Tower har fået en sidste officiel trailer. 

Hvor den første tog udgangspunkt i unge Jake Chambers perspektiv, springer denne direkte ind i det mytiske Vesten og præsenterer revolvermanden Roland Deschains episke kamp imod The Man in Black.

Idris Elba og Matthew McConaughey spiller de to modpoler, men i lille Danmark er det især kræfterne bag kameraet, der tæller. Danske Nikolaj Arcel instruerer nemlig, og manus er skrevet i samarbejde med en anden dansk profil, Anders Thomas Jensen

Kings omfattende bogserie indeholder langt mere end Arcels film vil kunne nå omkring, så Sony Pictures har uden tvivl planer om at starte en ny franchise. Vi krydser fingre for, at Arcels science fiction-film får lov til dette!

The Dark Tower får premiere den 17. august.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Nu kender jeg intet til bøgerne udover navnet og forfatteren, men det er meldt ud at i hvert fald den første film kun vil lade sig inspirere af det oprindelige forlæg. Alene på traileren ser det interessant ud, men håber at hyben holder vand når den har haft premiere.

Shiva

Ligner noget generisk CGI/super slo-mo/action metervare, hvilket er ALT ANDET end det univers King bygger op i bøgerne. Traileren afslører allerede, at Arcel tager sig nogle seriøse friheder ift. bogforlægget.

Christianuser/152465

hvad det ligner må være op til dig at bestemme men det er blevet meldt ud at det sådan set er en fortsættelse af bøgerne ikke en filmatisering af dem så det er ikke så underligt det ikke ligner på en prik ;)

CINEMANDRUP

Det ser virkelig ud til at blive en spændende omgang i et velkendt Stephen King univers, så glæder mig utrolig meget. Ikke nok med at vi får 'The Dark Tower', men også snart rebootet af 'IT'.

Jeg syntes trailerne for filmen rammer rigtig godt og ser frem til til det store lærreds tur.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter