Cookie- og Privatlivspolitik

Transformers: The Last Knight

Tilladt for børn over 11 år
Filmen, der foregår i et urealistisk science fiction univers, har en intens, actionpræget grundstemning. Den indeholder en lang række voldsomme kampscener mellem robotter og mennesker. I en scene skubber en robot et menneske ud fra en bygning i stor højde, og I en anden scene jagtes børn af meget truende maskiner. Endvidere er der adskillige scener hvori personer nedskydes eller rammes af eksplosioner. Da filmens figurer er handlekraftige og da volden aldrig bliver udpenslet, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
21.06.2017
| |
2 timer 29 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Transformers: The Last Knight
|
Versioner: se alle
3D, 2D, IMAX 3D, Babybio 2D, Seniorbio 2D, 3D Level 7, 2D Level 7
|

Actionfilmen 'Transformers: The Last Knight' (Transformers 5) er efterfølgeren til Transformers: Age of Extinction.

Optimus Prime er forsvundet, og som følge heraf, er mennesker og de resterende Transformers i krig med hinanden. Svaret på befolkningens overlevelse er begravet i fortidens hemmeligheder og i den ukendte historie om tilstedeværelsen af kæmperobotterne fra rummet.

Ansvaret for at redde verdenen falder på skuldrene af en usædvanlig alliance. Samtidig vender Optimus Prime tilbage, og han er ikke den samme...

'Transformers: The Last Knight' er den femte film i den uhyrligt indbringende action-serie, der er baseret på Hasbros legetøjskollektion fra 1980erne. Filmen skiller sig ud fra de tidligere kapitler ved at komme endnu tættere på robotternes episke oprindelse, og der er flere historiske nedslag til bl.a. sagnet om Kong Arthur.

Men som altid, når Michael Bay står bag kameraet, er der ligeledes non-stop action, utallige eksplosioner og robotter i slowmotion til fans af genren. Og skulle man ønske mere, er der ikke færre end 14 flere film på vej.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (491 votes)
4.1
2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... uden en solid, fokuseret historie ..." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "... Michael Bay [har] ikke særlig høje tanker om sit publikum – som om de ikke selv kan regne noget ud – for alt udpensles, forklares og gentages trættende ..." (Michael Lind)

 • Ekstra Bladet

  "... de mange effekter og eksplosioner er [...] ikke opfindsomme eller spektakulære nok til at opveje den larmende tomhed ..." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "Det er hæsblæsende tænkt og realiseret, men også så larmende intetsigende, at man har tabt interessen længe inden det sidste slag." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

 • Politiken

  "Kameraet er placeret midt i infighten [...], hvilket sammen med den heftige rytme i klipningen hensætter publikum i en diffus følelse af at stå midt i en krydsild, hvor man er overladt til den maskinelle nedslagtnings egen logik." (Joakim Grundahl)

 • Weekendavisen

  "Transformers-serien er faktisk ok. Der er bare ingen grund til, at filmene skal være så store. De varer alle to en halv time, nogle endda tæt på tre. Så slutkrigen bliver kedelig, selv når det begynder godt." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Tinauser/865799

God historie. Fantastisk opbygget. Fede transformers biler. Store eksplosioner. Fed film.

Allan

Forstår ikke folk beklager sig. Virkelig virkelig god film, historie er der også godt af - måske bliver den ikke forklaret ordenligt ifølge nogen, men det er der skam intet galt i i denne film. Så hvis du er en fan af filmserien i forvejen, så slår denne film let sagt de ældre film.

Tiffannie

Jeg er kæmpe fan af filmene og synes altid de er flotte og spændende. Men denne her gang blev jeg skuffet.

Er enig med mange af anmelderne. Historien er stort set den samme bare med en ny skurk. De humoristiske forsøg falder til jorden og den er rodet. Der sker simpelthen for mange usammenhængende ting der aldrig helt går op i en højere enhed.
Det er simpelthen kommet for langt ud nu.

Den er flot, der er aktion og gode skuespillere. Men historien falder fladt til jorden.

Jeg håbede faktisk denne gang at Transformerne og menneskene ville tabe...

Tevfik

Rigtig god film :D

Raphael Bo

Efter min mening vil jeg sige at det er klart den bedste i den fantastiske serien og ser frem til når der kommer en ny i dette vidunderlige univers, så jeg kan sagtens anbefale den

Jimmi

Når man har været barn i 80'erne, så SKAL man selvfølgelig i biffen og se når Optimus Prime giver Megatron håndmadder!
Men hold nu op for en usammenhængende historie og ekstrem dårlig humor.
Der var intet tidspunkt i de 2½ time hvor jeg følte mig bare en lille smule underholdt.
Synes 1'eren i serien var super fed, men så er det kun gået ned af bakke for Transformers lige siden.
Jeg giver en stjerne for den altid flotte grafik!!

Mette

Er helt tos´pjattet med Transformers filmene - var det allerede som barn :-)
Så denne skulle også ses.
Og ja, det er knald på, som der plejer, fede biler, som der plejer, lækker kællinger, som der plejer og lækker mand, som der plejer.
Historien tænker jeg at der er kogt suppe på én gang før, Cybertron skal hives ned til jorden og "genoplives" - tjek, er set før. The fallen er skiftet ud med ny, nu gudinde, som nu også er skaber af Transformes/autobotter..... nu vel, men er det nu mor og far issues, der skal forholdes til. Tænker det er set før.
Så der var vel egentlig ikke noget nyt under solen, eller skulle jeg sige Cybertron.
Følte til tider at der blev brugt liiiidt for meget tid på slowmotion kamp scener, som jo egentlig også er set før.
Men underholdende, for dem der kan lige universet, det var den da :-)

Hozan

Hold nu op, hvor var den dårlig:(
Alle trailer og tv-spot har spoile hele filmen.

Jacob

I år 484 e.Kr. udkæmper Kong Arthur og ridderne af Det Runde Bord et skæbnesvangert slag, og sejren vil kun være mulig hvis troldmanden Merlin dukker op, og udøver sin magi. Denne magi er i virkeligheden Transformersteknologi i form af Quintessas stav, en gudinde fra Cybertron, som hendes tolv riddere har stjålet fra hende, da hun er en ondskabsfuld bedrager. Staven bliver en myte, der holdes i live af en hemmelig orden. Merlins arvtager er den eneste som kan stoppe katastrofen, da den ultimative ondskab 1600 år senere dukker op, der ikke bare har Megatron på sin side, men også har vendt Optimus Prime imod menneskeheden, og vil suge kraften ud af Cybertrons gamle fjende, Unicron, der er indkapslet i Jorden.

Lyder det en anelse forvirrende? Skal vi nævne at Bumblebee var en bad ass, der jagtede nazister? At Cade Yeager er en udvalgt ridder? At de jagtes af et agentatur der på en gang er onde, og så alligevel ikke helt? Hele molevitten pakket ind i slow motion og eksplosioner. Syv manusforfattere har vist været indover, og det virker også til at syv historier forsøges at flettes sammmen. Efter fem film er det ufatteligt at der overhovedet er noget tilbage af planeten, og med de mange planlagte fortsættelser, så ville man snart ønske der ikke var mere klode at smadre.

Rasmus

Flot film. Alt for lang. Man keder sig hurtigt. Sindsygt forudsigelig. Og en film vi har set før, bare med nye actionscener. Ikke noget at skrive hjem. Tag endten livet af denne serie eller reboot den og hold Bay og Wahlberg langt, langt væk fra den

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.