Cookie- og Privatlivspolitik

Første trailer til Jumanji 2

Velkommen til junglen

Stem op!
21
Stem ned!
0
(reset)

Den første trailer til eventyr-komedien Jumanji: Welcome to the Jungle er udkommet online.

Filmen er en fortsættelse til 1995-succesen med Robin Williams, og i det nye kapitel bliver hovedpersonerne suget ind i en eventyrlig verden via et gammelt computerspil.

Fra at være kiksede teenagere optræder de fire venner som avatarer med specielle færdigheder: En er stærk, en er hurtig, en er god til at tyde landkortet, og en har en rygsæk. Helle for at være en af de to første.

Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black og den mindre kendte Karen Gillan spiller hovedrollerne i filmen, som også har Nick Jonas fra The Jonas Brothers på rollelisten.

Jumanji: Welcome to the Jungle får premiere den 25. december.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Et klassisk eksempel på en film, som allerede fra start forsøger at appelere til sit unge publikum med en computerspils udgave af jumanji, for gud forbyde at unge mennesker skulle forstå princippet i et brætspil - seriøst.

Filmen skal nok gøre sig populært bemærket blandt de unge, men kune de ikke have kaldet den andet end Jumanji istedet så. Allerede i traileren er der for mange stereotypiske teenagere med lidt for mange pop smarte bemærkninger til nutidig referencer og det er irriterende.

Den originale med Robin Wiliams havde ikke noget referencepunkt til hvad der var populært på dette tidspunkt filmen kom og derfor står filmen så fint for sig selv.

Skuespillerne er vel hvad man kan forvente, men nu syntes jeg efterhånden at "The Rock" begynder at være med i lige lovlig meget.

Jeg er selvfølgelig åben overfor nyfortolkning, men det kan man bestemt også gøre med brætspillet intakt. Brætspillet i originalen var nærmest sin egen karakter og det virkede på en lidt sær og overmytisk måde mere autentisk. Jeg håber faktisk, at der ikke er nogle referencer til den originale film, da jeg blot syntes, at det vil være synd.

PikaLink91

...de bliver suget ind i et videospil i stedet for et brætspil? Jeg VED hvorfor de gør det, fordi filmen skal ku appellere til nutidens små børn der aldrig har SET et brætspil og kun kan relatere til computer spil.. men seriøst?? Brætspil var den mest IKONISKE del af både filmen og den animerede serie der fulgte efter.

Jeg forventede ikke en 1-til-1 genindspildning, men brætspillet.fjerner.man.bare.IKKE!!!

Og en Uncharted 4 plakat?? Igen, jeg ved godt at de har popkultur referencer med i filmen for de unges skyld, men hvad pokker laver den slags i filmen? Den originale er TIDSLØS fordi den INGEN reference har til hvad der var "in" da den blev indspillet.
I det øjeblik du propper ting som PlayStation 4, Uncharted, facebook, segways etc ind i filmen, har du sørget for, at når vi ser den igen om 20 år, så vil den fremstå som håbløst umoderne og forældet.

Film, bør i min bog leve i deres egen tidløse verden, upåvirkede af hvad der var populært på daværende tidspunkt.

...og "do you wanna help, or are you just too pretty?" "I'm too pretty", seriøst, behøver vi VIRKELIG også stereotypiske teenagere nu vi er igang?

Tullemor76

Karen Gillian er nu ikke helt ukendt. Hun er bare lidt blå robot-agtig i Guardians of the Galaxy....(og også med i Doctor Who) The Rock er "bare" The Rock. Så helt dårlig kan det da ikke blive :-D

Jonas

Ser ikke ud til at have særlig meget med originalen at gøre, men som enkeltstående film ser den meget interessant ud.

PikaLink91

..de skal bare kalde den alt andet end "Jumanji" :-)

Jacob

... helt ærligt; det var nu bedre med brætspillet.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.
Film-julekalender 2020

Film-julekalender 2020

Gæt og vind daglige præmier

3 dage siden
0
Stem op!
682
Stem ned!
0
(reset)
Guide: 5 film du skal se i december